maiden Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 (editat) Ce stiti despre cauciucurile astea, FALKEN 265/70 R16 112H LAAT 4X4 ? http://guminetszerviz.hu/termekinfo/541/laat.html Vreau sa iau dimensiunea de mai sus, la un pretz rezonabil, 5 buc, si nu prea stiu ce sa aleg.... Mentionez ca nu vreau MT, ci AT, nu intreb de performatzele lui in teren, ci ma refer la calitate, la comportament pe sosea, pe zapada... durabilitate ... Editat Ianuarie 30, 2011 de Yonutz Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Re: Falken LAAT ai putea face comenzi de pe acel site si pt mine? sunt interesat de dimensiunea 33/12.5/R15 Multumesc Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Ianuarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Re: Falken LAAT Nu, nu pot face comenzi, am dat doar ca exemplu concludent, mi s-a parut mai vizibila poza. A avut/are cineva asa ceva? Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rares728 Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Re: Falken LAAT Nu am avut/folosit aceste anvelope, doar ca sunt si eu interesat sa achizitionez. Eu le-am gasit si in tara aici: http://www.anvelonet.ro/?page=termek&kod=21580R15SLAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Ianuarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Re: Falken LAAT foarte accesibile la pretz vad... or avea o calitate indoielnica?!:hl Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: AT: Falken 265/70 r16 Arata foarte bine pret bun dar stie cineva cum sunt la calitate??Are cineva pe masina asa ceva?:hl Stima Marius JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miu Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: AT: Falken 265/70 r16 Salut Parerea mea ca sunt ok Am eu una pe masina ,de fapt acum e la rezerva uzata 80% fabricatie 2001 se tine bine ,nu are taieturi ,cauciucul din ea nu pare a avea 10 ani si daca sa uzat 80% si inca nu este crapata si rupta cred ca merita banii. Succes in decizii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: AT: Falken 265/70 r16 Salut Parerea mea ca sunt ok Am eu una pe masina ,de fapt acum e la rezerva uzata 80% fabricatie 2001 se tine bine ,nu are taieturi ,cauciucul din ea nu pare a avea 10 ani si daca sa uzat 80% si inca nu este crapata si rupta cred ca merita banii. Succes in decizii! Ms pentru sfat ma gandesc bine ce fac diferenta intre ele e de aprox 700 lei (la 4 cauciucuri) aprox 1550 lei Falken si 2200 BFG :oc....urmeaza sa vad ce fac pana sapt viitoare Stima Marius JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: AT: Falken 265/70 r16 Stie cineva un site unde gasesc Falken All Terain? Stima Marius JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 (editat) Re: AT: Falken 265/70 r16 Salut Parerea mea ca sunt ok Am eu una pe masina ,de fapt acum e la rezerva uzata 80% fabricatie 2001 se tine bine ,nu are taieturi ,cauciucul din ea nu pare a avea 10 ani si daca sa uzat 80% si inca nu este crapata si rupta cred ca merita banii. Succes in decizii! +1. Sint mai multe modele dintre care modelul Landair A/T traction este 30% off si 70% on si pot sa spun ca se compoarta foarte bine in teren si asemenea pe strada. Merita toti bani :wink:. Editat Septembrie 5, 2011 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: AT: Falken 265/70 r16 Se pare ca a venit vremea sa reinviem topicul... eu tocmai mi-am comandat ieri 4 bucati FALKEN WILDPEAK A/T 265/70R16, sambata le primesc, 585 lei/buc TVA inclus si transport gratuit... mi s-a parut ok, astea sunt: http://falkentire.com/tires/truck-suv-tires/wildpeak/t Are/a avut cineva? Cum sunt? :tk [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Re: AT: Falken 265/70 r16 la cum a mers discutia pe topicul acesta ... cred ca tu vei fi primul care va putea face un review cat de cat relevant, in calitate de utilizator. Asa, la ochi, profilul lor se incadreaza intr-un trend al AT-urilor orientate spre performante mai bune decat in trecut pe sosea - cum ar fi si Continental CrossContact AT. Bafta cu ele, sa te poarte sanatos! si sa ne spui si noua de ele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Re: AT: Falken 265/70 r16 Ieri le-am montat, s-au echilibrat foarte bine, daca cereau prea mult plumb au fost rotite pana s-au asezat bine, in medie 20-30 grame de plumb pe o parte, la doua din ele a fost nevoie de 60 grame pe interior, dar per ansamblu super ok, nu fac zgomot, am mers cu 100 km/h maxim, mai mult mai pe seara cand ies din oras, sunt facute in Thailanda si au DOT 4812, deci si "proaspete". Sa speram ca se vor comporta bine... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Octombrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2013 Re: AT: Falken 265/70 r16 Spune-mi te rog, sunt marcate M+S ?! Multumesc! Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Octombrie 25, 2013 Partajează Postat Octombrie 25, 2013 Re: AT: Falken 265/70 r16 http://s16.postimg.org/lk2b5yygx/rr2.jpg' alt='rr2.jpg'> se vede in imaginea postata de Tavi D, ti-am subliniat cu galben marcajul M+S Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Octombrie 25, 2013 Partajează Postat Octombrie 25, 2013 (editat) Re: AT: Falken 265/70 r16 :g alexei, multumesc. Asa e, sunt marcate M+S, de asta am si hotarat sa le folosesc aprox. 6 luni pe an, in perioada rece. P.S. Daca tot am raspuns, pot da si un feedback dupa aproape 2500 km parcursi, inclusiv autostrada, vreme buna/rea: se comporta foarte bine! Peste vreo doaua saptamani le duc din nou la echilibrat ca or sa aiba cam 3500-4000 km si cred ca s-au "rodat" destul, cu toate ca nu simt sa fie nevoie, doar asa, de control. Editat Octombrie 25, 2013 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 Re: AT: Falken 265/70 r16 Are un balonaj frumos si s-a asezat bine pe janta aia neagra:br:grin: Le-ai cumparat din Romania???? If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 Re: AT: Falken 265/70 r16 Da, din Romania, on-line... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex22 Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Re: AT: Falken 265/70 r16 Ce stiti despre cauciucurile astea, FALKEN 265/70 R16 112H LAAT 4X4 ? http://guminetszerviz.hu/termekinfo/541/laat.html Vreau sa iau dimensiunea de mai sus, la un pretz rezonabil, 5 buc, si nu prea stiu ce sa aleg.... Mentionez ca nu vreau MT, ci AT, nu intreb de performatzele lui in teren, ci ma refer la calitate, la comportament pe sosea, pe zapada... durabilitate ... Salut ! Pentru cei interesati de aceasta anvelopa va pot spune ca eu am avut un set de 31 10,5 R15 pe un Mitsubishi L200, erau silentioase pe asfalt,comportament bun la franarea pe carosabil ud cat si uscat, rezistente la uzura, pe zapada afanata si batatorita isi faceau treaba, dar nu faceau minuni, pe drum forestier au fost ok, dar au fost multe momente in care m-am bucurat ca am blocant pe spate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 Re: AT: Falken 265/70 r16 Trebuie sa incalt si eu freelander-ul si ma gandea la un set Falken WildPeak AT 215/70/r16 .......un magazin online de unde sa cumpar la preturi normale ??? .....am gasit aici dar poate mai sunt si altele http://www.ecauciuc.ro/anvelope-vara-falken-wildpeak-at-215-r16-70-100tgf372db-vara?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link :tk If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate