Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Impozit auto 2010

patroler

Postări Recomandate

Re: Impozit auto 2010

Anul acesta in Bucuresti impozitul pentru un motor de 4000cc este de 2900 ron/an

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu prea e super ca astia ia banii si nu primesti nimic in schimb.

Esti rau! Primesti in schimb... o chitanta!

Si mai primesti prelungirea cu 1 an a unor drepturi specifice romanilor din Romania... nu vreau sa enumar ca-mi stric ziua.

:2dr

Link spre comentariu

Esti rau! Primesti in schimb... o chitanta!

Si mai primesti prelungirea cu 1 an a unor drepturi specifice romanilor din Romania... nu vreau sa enumar ca-mi stric ziua.

:2dr

As prefera sa pastreze ei chitanta si eu banii.:2dr

Link spre comentariu

Portita? BG ...:h5 Acum vad impozitele si ma felicit inca o data ca mi-am inmatriculat masina (2.8TD) pe BG! Desi era adusa inainte de 15.12 si as fi putut beneficia de TPI de 1500 EURO!

La mine impozit = 200 EURO + RCA = 200 EURO nemailuand in calcul ITP-ul! Asa platesc la jumate' ... Iar cu banii care i-am economisit in primul an la prima inmatriculare mi-am pus chitul OME! Sa va zic ce fac cu banii pe care ii economisesc anul asta? :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Se poate ca autoutilitara.

Eu am un G 400CDI din 2005 "laborator mobil"--suna urat autoutilitara.:old

Trimite-ti-mi un mesaj care vrea. Impozitul e undeva pe la 7-800 lei, in loc de 2800 lei. A, si RCA -ul e mai scump cu vreo 100-200lei.

Club 4X4 Brasov

Aller guten Dinge sind drei. Differenzialsperre.

Link spre comentariu

Portita? BG ...:h5 Acum vad impozitele si ma felicit inca o data ca mi-am inmatriculat masina (2.8TD) pe BG! Desi era adusa inainte de 15.12 si as fi putut beneficia de TPI de 1500 EURO!

La mine impozit = 200 EURO + RCA = 200 EURO nemailuand in calcul ITP-ul! Asa platesc la jumate' ... Iar cu banii care i-am economisit in primul an la prima inmatriculare mi-am pus chitul OME! Sa va zic ce fac cu banii pe care ii economisesc anul asta? :grin:

iti pui silicoane?:ha::ha:

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

Si al meu ARO 244 trebuia sa fie ,,Laborator'' dar s-au uitat in interior si cind au vazut citi clesti si patenti sunt au spus ca nu iese decit ,,Laborator Dentar'' dar pina la urma a iesit AUTO-UTILITARA caci poate sa deserveasca o gama mai larga de servici :ha::ha::ha: asa ca recomand ,,@doc''

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare