Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Janette,adica Renault Traffic 4 X 4

moromete

Postări Recomandate

Bun gasit si aici! Sunt Moromete, fericit posesor de IMS dar si de ... Janette, adica ditamai hardughia de duba Renault Traffic 4 X 4.

Initial am luat-o pentru constructia unei case, dar cand am vazut ce poate am ramas uimit. Nu vreau sa o vand, asa ca dati-mi voie sa o laud. Are motor disesel de 2500, trage fata si la nevoie cuplezi spatele din cabina ( o maneta langa scaunul soferului). Nu m-a lasat niciodata, urca ca zaluda panta de 35 de grade cu doua tone in spinare si merge prin zapezi de numa numa. Doar la pante peste 2 kilometri lungime fierbe motorul.

Pun si poze

1155446189_janette1.jpg.1b586db35f32759aa9fc22d8d1331b1c.jpg

1286867273_janette2.jpg.26aeb52cbbc9b2d94cfec7712b83e0f6.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Janette,adica Renault Traffic 4 X 4

era o vreme cand renault facea masini...

duba ta are 2 fratiori mai mari off road-eri recunoscuti si f apreciati de cei care isi doresc autocampere 4x4

am avut ocazia sa vad o caravana de genul asta si am ramas impresionat de b 110 e monstruos de mare

pe fratiori ii cheama renault b90 si b110

Link spre comentariu

Vizitator lones

super misto masina!!!!! iti poti face un camper pe cinste.da-ne mai multe detalii,cum e traactiunea,are grup separat fata ,are reductor?nu cumva tractiunea este in genul la dacia papc 4*4?

Link spre comentariu

revin cu detalii si precizari: din pacate nu are reductor, ar fi ajutat-o enorm. Trage fata cu planetare normale, iar puntea spate este prevazuta cu cardan. prin maneta din cabina se cupleaza spatele, doar la nevoie. Dar, chiar si fara reductor se comporta fantastic pe zapada, noroi si pante mari, cu conditia sa nu fie prea lungi ca fierbe apa. Am luat-o acum doi ani si a carat saraca la greu, caramizi, lemne, bolovani etc. Motorul de 2500 cmc si doar 55 kw trage fantastic, urc pante de 9 % cu a treia cu duba plina! Viteza maxima atinsa pe autostrada, e drept goala, a fost de 130 si mai avea pedala. Exploatata la maxim s-a dovedit incredibil de fiabila, doar acum vreo luna i s-a spart radiatorul. Am fost cu ea intr-un service meserias la Zarnesti, iar patronul neamt care are o parere foarte proasta despre masinile frantuzesti si-a chemat mecanicii sa le arate "o masina care nu se mai naste". Cam asta e, daca vreti pun si poze cu Janette in actiune.

Link spre comentariu

Vizitator lones

E super masina!!!!!!!! e un fel de tractiune cum are dacia papuc double cab 4*4 la care trage spatele,iar fata se cupleaza prin buton{care se strica si se inlocuieste printr-o manetuta} cupland planetarele fata .masina ta merge facuta pt. expeditii,cred ca ar arata super.chiar imi place mult.sa ai grija de ea!!!!!!!!!!!!! daca mai ai poze,te rog,as vrea sa le vad.multam si bafta!!

Link spre comentariu

Vizitator lones

o poti amenaja si ar iesi ceva de vis,te-ai duce in niste locuri superbe.eu asa vreau sa fac cu o dacie doublecab4*4,este cam acelasi tip de tractiune,tot un fel de renault:2dr

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Gata! M-am hotarat sa o bag pe jeanette in reparatie capitala. Dupa 400.000 de km parcursi fara nici o problema a dat-o pe ulei. Asa ca se va alege cu un set motor nou noutz, ca a fost dama bine si merita!

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Ei, dragilor, gata!

Maine o iau pe Janette care a devenit fata mare din nou!

S-a ales cu urmatoarele piese nou noute:

1. Set motor
  2. Bloc alezat, bucsat
  3. Vibrochen rectificat + cuzineti
  4. Kit ambreiaj
  5. Duze injectoare
  6. Carcasa filtru motorina + pompa de amorsare

A costat ceva, toti au zis ca sunt nebun de ce nu o vand sa iau alta?

Pentru ca stiu ce poate si la carca si in teren.

Revin cu poze cu acaretul in actiune!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare