Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un sfat va rog! Merita?

moromete

Postări Recomandate

Pret: 3,100 EURO An Fabricatie: 1984 Carburant: Motorina Rulaj: 157,000 km Capacitate: 3,300 cmc Putere: 130 CP Locatie:BUCURESTI Inmatriculata RO Dotari: CUTIE MANUALA 5+1; SERVO-DIRECTIE; PILOT AUTOMAT; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE;

IMPECABILA,TOTUL FUNCTIONAL,MOTOR 3,3 TURBODISEL PERFECTA STARE,CAROSERIE NERUGINITA,VARIANTE AUTO (3500E)

Bun gasit! Sunt Moromete,praospat pe forum cu 2 masini, un iMS super preparat off road, dar care da batai la rinichi si o duba Renault Traffic 4 X 4. Ma gandesc sa achizitionez masina din anunt, este modelul scurt, dar sunt novice in Nissan. Merita? La ce hibe sa ma uit?

Multumesc!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Un sfat va rog! Merita?

salut

la impozit :ha:

transmisie si motor

dar atentie la pct 1

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Si eu sint novice in Nissan , cu un an de LWB , 28td . Recomand masina scurta , 28 td ,pe elicoidale , cu blocant spate , din cauza de argumente pe care nu am de gind sa le scriu , fiind mult prea mult discutate .

Masina expusa mai sus te loveste la genunchi la cheltuieli indirecte - impozit...pt inceput .La altele , mai tirziu ....Poate ca e valabil la orice masina .

Pretul e bun , celelalte sint PREA bune , dar poate fi o ocazie.E bine si ca e inmatriculata .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

pai poze n-ai ?

asta cu masina e impecabila... e discutabila

parerea mea ? mode pana in 1991, arcuri lamelare, motor de 2.8 e arhisuficient, daca e inmatriculata, se poate radia partial pana o prepari (dar nu prea e nici un avantaj, ca impozitul oricum se plateste retroactiv - statul roman), daca poti nu o mai inmatricula in romania....

eu am avut unul exact ca in descrierea mea, l-am dat si acum imi pare rau ....

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu

asa arata un patrol 160 anii 1981-1989 putin modificat ....

cred ca ai gresit punand poza asta .... poate omul vroia mai multe pareri , nu asa repede sa se hotarasca.....

mie nu-mi place la asta ...... becul de la plafoniera :ha:

dar lasand asta e super poza :br.... vezi ? asta se poate face cu un patrol, si daca il mai vezi si inotand prin noroi ......

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare