Silviu4x4 Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Sänt in cäutate de alternative economisitoare, in idea de i mi monta un Webasto sau Eberspächer, nou sau aproape nou, la un Renault Master 2,5l Diesel JD JDA2 74 kw din 2009, cu semn de inregistrare sau de omologare ~ S 2022 sau asemänätor, semn necesar pentru TÜV (RAR) ul German. Poate stie cineva un atelier convenabil. Stau cu masina in curte si nu o pot folosi pe timp rece, cäldura produsä nefiind de ajuns. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Re: Cine poate sa i mi monteze un Webasto ? Vorbeste cu Lipoveanu @Yo3lcd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Re: Cine poate sa i mi monteze un Webasto ? Sänt in cäutate de alternative economisitoare, in idea de i mi monta un Webasto sau Eberspächer, nou sau aproape nou, la un Renault Master 2,5l Diesel JD JDA2 74 kw din 2009, cu semn de inregistrare sau de omologare ~ S 2022 sau asemänätor, semn necesar pentru TÜV (RAR) ul German. Poate stie cineva un atelier convenabil. Stau cu masina in curte si nu o pot folosi pe timp rece, cäldura produsä nefiind de ajuns. Te pot ajuta eu sa-l montezi. Important este sa o aduci la mine la garaj. 0723.040.287 Gabone In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Februarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Cine poate sa i mi monteze un Webasto ? As dori sä concretizez putin situatia. Este posibil ca säptämäna viitoare sä fiu in Bucuresti si sä profit de ocazie. Acum sänt deja 2 nume de mesteri mai sus amintite, cärora le adresez mesajul, dar nu numai lor, ci si altora ce mä pot ajuta. As vrea sä compar preturile de siricouri, nu conteazä ce firmä, doar sä nu fie mai vechi de 3 ani.Un Webasto nou de 5kw pe apä ( D5W S ) aici la 700€, färä ceas programabil si färä telecomandä, il pot aduce personal dacä se meritä pretul . Vreau ofertä pret de montaj. Pe urmä mai precizez cä trebuie sä aibä si optiunea de functionare in timpul deplasäri autovehiculului !!!! Cel putin Vito al meu are asa ceva. Poate fi si pe aer cald, nu este neapärat nevoie de un aparat care incälzeste instalatia de apä( dacä este mai simplu de achizitionat si montat) . Silviu Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate