Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

La multi ani !!!!! Petre Niteanu.....

r3dscorpion

Postări Recomandate

Re: La multi ani !!!!! Petre Niteanu.....

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune si felicitari. In viata mea nu m-am bucurat mai mult decat aici, pe forum, de urarile de "la multi ani"! Va multumesc pentru ca ma lasati sa fiu asa cum sunt eu, copil temperamental si ciufut, si nu va suparati niciodata pe mine. La randul meu, sper sa va pot oferi inapoi prietenia si devotamentul pe care l-am primit de la voi in cei 2 ani de cand va cunosc! Cand ies cu voi in teren, fie ca este vorba despre concursuri, umanitare sau prietenesti sunt fericit. Nu pentru ca ma dau in noroi sau pe munti, cu "Animalul" sau "saraGia", ci pentru ca sunt cu voi.

Va multumesc inca o data pentru ca v-ati amintit de mine si mi-ati urat!

Va pup si va iubesc, al vostru pentru totdeauna

Petre Niteanu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 82
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Uite cine este mai intelept cu un an!

la multi ani Petre si sanatate maxima!:2dr

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

:ha::ha: Ai vazut Petre,de ziua ta,pe la sec 50,te aplauda:ha::ha:

La multi ani inca o data!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Petre,Petre bem un vin de Valea Calugareasca in cinstea ta . Sa traiesti asa cum vrei,sa ai mult noroc si sanatate.

Oaia aia 4x4 pe care am planuit-o mai demult sa stii ca traieste si asteapta sacrificiul suprem. Merita incercarea.Trebuie sa ai putin curaj!:k:k:k La Multi Ani !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare