gabitzu Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 Din 5 useri, sunt 4 cu Jimny. Deci e clar, veveritele sunt nocturne :h5 Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 vvt da chiar asha ! smile ......................saptamina viitoare joi este zi libera !!!!! ai program???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Octombrie 26, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2007 Re: vvt da chiar asha ! smile ......................saptamina viitoare joi este zi libera !!!!! ai program???? Nu e liber si miercuri? Eu asa am inteles, ca am un curs de germana si s-a amanat. Nu, nu am program, dar presimt ca o sa am, depinde ce propui :oops: Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 joi pai ...... punete in tren! smile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate