m5power Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 noua achizitie din Kosovo; 2001, 170.000 km, 3.00 diesel. "Tara mea, e o vesnica ridicare din umeri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: 4 RUNNER de ONU Hai sa o stapanesti sanatos ceva urme de gloante grenade pe ea?:grin: Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
m5power Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: 4 RUNNER de ONU nimic, nici obuze, nici gloante :) "Tara mea, e o vesnica ridicare din umeri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: 4 RUNNER de ONU Cu siguranta prietenul meu CATALIN n-are toate tiglele pe casa oricum a luat o masina trasnet ,Sa o stapanesti sanatos!:2dr aventura cu akizitionarea v-o povesteste el:br :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
m5power Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: 4 RUNNER de ONU De, Hary, daca toate lucrurile ar fi usoare, ce bine ne-ar fi! "Tara mea, e o vesnica ridicare din umeri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: 4 RUNNER de ONU Cu siguranta prietenul meu CATALIN n-are toate tiglele pe casa oricum a luat o masina trasnet ,Sa o stapanesti sanatos!:2dr aventura cu akizitionarea v-o povesteste el:br felicitari pentru achizitie poate facem si o tura week-endul asta....sau macar :x :h5 Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
m5power Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: 4 RUNNER de ONU E la inmatriculat la colegii din Beharca :wink: ca la noi e grav, e non-EURO. "Tara mea, e o vesnica ridicare din umeri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calaretul4x4 Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: 4 RUNNER de ONU Salut M5, ai luat-o de la kosovo sau de la neamtu din germania care are un parc de vanzare? este pe mobile.de parca un neamt care vinde si el la vro 6000e bucata. Ce voiam sa te intreb este 3000TD 1kz ca la 4runneru anterior? EU am un 4runner din 97 import japonia 1kz , si nu are blocant central, doar pentru fata. si e foarte enervant,daca stiam nu o cumparam, dar am fost ferm convins ca un 4runner 3000TD e imposibil sa nu aiba si blocant central.. dar uite ca m-am inselat. Ori are si nu functioneaza, ori nu are, inca nu am studiat-o bine. A ta are blocant central? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate