cristi 1 Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Cam cat consuma in teren Pajero scurt de 2,5 tdi cu roti pe 31 ,modelul fabricat intre'92 si 98 ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Cat consuma in teren ? Cam cat consuma in teren Pajero scurt de 2,5 tdi cu roti pe 31 ,modelul fabricat intre'92 si 98 ? Cat vrea el! Tu crezi ca stie exact cineva cat consuma masina in teren, luand in considerare ca masinile sunt modificate si ca terenul este atat de variat. Sunt atat de multe necunoscute incat nimeni ,dintre cei care au o masina pt teren, nu-si mai bate capul cu asa ceva:old Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Cat consuma in teren ? raspunsul asta probabil il stia si Cristi probabil isi dorea un raspuns clar de la cineva care s-a uitat cat ii consuma tractorasul.Eu nu am bagato prea mult in teren dar in oras consuma intre 8 si 10 in functie de trafic iar afara maxim 10 in functie de viteza motor 2347 cc varianta lunga an 1991. Cred ca il bate un gand sa isi ia MIthu :grin: Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) Re: Cat consuma in teren ? :uameniNu voiam un raspuns exact sau un raspuns cu un consum minim de parca as vrea sa cumpar masina respectiva. Eu am un cherokee de 4,0 si consuma in teren 25-30 % (adica multa benzina ) si nu vreau sa-l schimb cu altceva. Ma intereseaza consumul in teren la Mitsubishi de 2,5 tdi pt ca vreau sa-mi iau unul si sa-l pregatesc si sa-l folosesc tot in teren. Este pur si simplu o curiozitate . Raspunsul la alte curiozitati referitoare la Mitsu , le-am citit pe forum. In alta ordine de idei iti multumesc @HEM pt raspuns. Il stiam si eu.:ha: Daca e sa formulez altfel atunci intrebarea ar fi daca consumul sare de 15-17 % in teren ? (sa zicem dificultate medie) Editat Ianuarie 15, 2010 de cristi 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Cat consuma in teren ? da :uameniscuze sa imi dau 2 dupa ceafa.Se poate sterge ce este scris in plus sa ramana doar intrebarea.:grin: o zi buna. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Cat consuma in teren ? Draga Cristi, sunt convins ca benzina arsa in teren este ultimul lucru care te va interesa, mai ales dupa o experienta cu Jeep-ul tau cel mancator. Mitsu consuma mult mai putin, cam 20/100 si asta in regim de span. Cam atat consuma al lui Adi nebunu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Cat consuma in teren ? da :uameniscuze sa imi dau 2 dupa ceafa.Se poate sterge ce este scris in plus sa ramana doar intrebarea.:grin: o zi buna. Tu nu trebuie sa-ti dai doua dupa ceafa , am primit si iti multumesc pentru raspunsul tau vis-a-vis de consumul urban / extraurban. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Cat consuma in teren ? Draga Cristi, sunt convins ca benzina arsa in teren este ultimul lucru care te va interesa, mai ales dupa o experienta cu Jeep-ul tau cel mancator. Mitsu consuma mult mai putin, cam 20/100 si asta in regim de span. Cam atat consuma al lui Adi nebunu! Inseamna ca nu-i o diferenta prea mare .... sau ma rog , este ceva cat de cat. Probabil ca in conditii in afara celor de concurs o iesi mai putin de 20% Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gotca Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Cat consuma in teren ? draga cristi, sa ma bag si eu in discutie cu HGalloper, 2000, lung, 2.5TDint. cred ca e relevant, nu a consumat niciodata mai mult de 15%. fara regrete. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Cat consuma in teren ? draga cristi, sa ma bag si eu in discutie cu HGalloper, 2000, lung, 2.5TDint. cred ca e relevant, nu a consumat niciodata mai mult de 15%. Unde? Pe sosea? In teren? Ce teren? Mda... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Cat consuma in teren ? Pajero 2.5 tdi automat simex 31 : 9-10 afara 14 oras 18-25 in teren (nu opresc motorul de cand plec de acasa pana cand ma intorc) Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Cat consuma in teren ? `83 - 2.4 Td, 85 Cp, AT 31", greutate totala cam 2 tone intruna (conteaza si asta la rezervor). Consum in conditii de iarna (eu am talpa dreapta foarte grea, deci daca insist sa ma abtin, pot sa mai scad vreo 2 litri/100) : In afara: 8-10 % La un 80-100 kmh In oras: 12-16% Depinde de oras si de ora la care circul. In teren "mediu": Cel mai putin am scos cam un 10 %, Cel mai mult: 18-19% dar tinut numai in 3000 rpm. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Cat consuma in teren ? pai si la 80-100 e talpa grea? incearca 140-150 pe simexuri de 33 .... la viteza asta in jur de 15-17 in teren aproximativ 12-20 dar nu mai mult de 20 niciodata:h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Cat consuma in teren ? raspunsul asta probabil il stia si Cristi probabil isi dorea un raspuns clar de la cineva care s-a uitat cat ii consuma tractorasul.Eu nu am bagato prea mult in teren dar in oras consuma intre 8 si 10 in functie de trafic iar afara maxim 10 in functie de viteza motor 2347 cc varianta lunga an 1991. Cred ca il bate un gand sa isi ia MIthu :grin: Intre 8-10 o masina de teren in oras , nu te cred decat daca mergi numai noaptea, ziua in trafic , nu cred ca e posibil-un P407 cu motor HDI ziua in traficul din Bucuresti -mananca peste 8,5-9,5 l/100Km , dar o hurdubaie de 2 tone. fara 12-14 l , cu masina nemodificata nu cred ai modificat rotile, scuturi , portbagaj si alte maruntisuri -peste 15l in Bucuresti , asta la variantele scurte Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: Cat consuma in teren ? daca cobori in frana de motor din varful muntelui pana jos, ai sa ramai surprins ce putin consuma :ha:. Asata asa, sa mai arunc si eu citeva paie pe foc. Oricum dieselul de 2.5 consuma undeva la jumatate fata de jeep in toate conditiile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gotca Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: Cat consuma in teren ? draga cristi, sa ma bag si eu in discutie cu HGalloper, 2000, lung, 2.5TDint. cred ca e relevant, nu a consumat niciodata mai mult de 15%. fara regrete. Cateva completari: consumul de mai sus e in teren, 4x4, mult noroi, cu cauciucuri 31, fara pante accentuate. md Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: Cat consuma in teren ? Daca 2,5 consuma mult, atunci ce sa mai zicem de 3,5 benzina? Al meu pe strada consuma 15-20, in teren..............fara numar:ha::ha: (de fapt intre 40-80 %, poate chiar 100%) KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: Cat consuma in teren ? Daca 2,5 consuma mult, atunci ce sa mai zicem de 3,5 benzina? Al meu pe strada consuma 15-20, in teren..............fara numar:ha::ha: (de fapt intre 40-80 %, poate chiar 100%) Pai nu ma mira, a mea decand am pus toate pe ea +32 Simex, in oras a ajuns la 17,5 -ca de talpa e grea:tr Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Cat consuma in teren ? Din proprie experienta - Pajero 2.8 1995, copii Simex 31.10.5.15 papa in teren cam 15-20%, inregim de autostrada "fugarit" cu 110 -120 km/h a mers cu 9-10%, iar in oras... naiba stie?!?! Nu am incercat niciodata sa calculez. Un 2.5 nu poate fi prea diferit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Cat consuma in teren ? Daca 2,5 consuma mult, atunci ce sa mai zicem de 3,5 benzina? Al meu pe strada consuma 15-20, in teren..............fara numar:ha::ha: (de fapt intre 40-80 %, poate chiar 100%) Gurmanda herghelia de sub capota . iti dau un pm cu cat consuma al meu ca sa nu intru in polemici On topic : consumul la 2.5 td este intre 12-15 % la masina unui prieten, an '95, 190.000 km i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GeorgeB Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Cat consuma in teren ? stie cineva atunci de consumul la un 3.8 v6 ? :D on the turbo side of life. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Cat consuma in teren ? stie cineva atunci de consumul la un 3.8 v6 ? :D Consumul urban il stiu si anume intre 12 si 20 %, dar in functie de talpa se poate modifica i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GeorgeB Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Cat consuma in teren ? la 3.8 ? :O adica la motorul asta nou de 250 ... e doar intre 12 si 20. tot ce am auzit pana acum a fost : de la 20% in sus . intre 18 si 28 e o diferenta apreciabila :) bine ca m-am obisnuit cu ideea de a consuma un 25% . afara , la un mers normal , 130 autoastrada , 100 dn alea alea ... absolut legal adica , cat consuma ? on the turbo side of life. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Cat consuma in teren ? Daca 2,5 consuma mult, atunci ce sa mai zicem de 3,5 benzina? Al meu pe strada consuma 15-20, in teren..............fara numar:ha::ha: (de fapt intre 40-80 %, poate chiar 100%) A mea consuma identic, la un motor mai mic! Adi nebunu vrea si el ca a ta, asa ca noi suntem KAMIKAZE si cu propriile buzunare!:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Cat consuma in teren ? sa vedem cum cunsuma 3000 24v.....tare curios:2dr zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate