Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

4x4 cu 4 usi: discovery vs 4runner vs pajero sport

marcel

Postări Recomandate

In ce priveste alegerea intre discovery 1 sau 2, aproape ca m-am lamurit, insa, ar mai fi de pus in balanta si 4 runner-ul si pajero. Daca ati avut si ati fost multumiti de vreuna din marci, va rog sa-mi impartasiti si mie. La 4 runner as vrea motorizarea de 3000 benzina. Cum se comporta? Fiabila? Merita? La mitzu' habar nu am ce motorizari sunt, asa ca ascult cu minutele la spate si urechile ciulite orice parere.

Merci fain.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 4x4 cu 4 usi: discovery vs 4runner vs pajero sport

Si la pajero ai un motor pe benzina de 3 litri (180 CP). citeva minusuri la fiecare: pajero si 4runner sunt ingramadite la interior, iar la LR sunt probleme cu fiabilitatea si piesele de schimb.

Link spre comentariu

La Pajero ai 2.4 Td, 2.5 Tdi , 2.8 Tdi , 2.5 benzina, 3.0 V6 benzina, 3.5 V6 benzina si ultimul 3.8 benzina de vreo 250 cp. Astea-s cam cele mai raspandite motorizari prin Europa.

2.4 Td (4D55T) este un motor lenes (85 cp) dar ca un magar, destul de fiabil dar cu distributie pe curea (2 curele si vreo 2 role, trebuiesc schimbate la 1000.000 km).

2.5 Tdi (4D56T) se fabrica din 85 pana azi, dar cu diferite "forte", de la 85 cp pana la 120 si ceva... parca.

2.8 Tdi (....) cam cel mai strasnic diesel de la Mitsubishi, distributie pe lant, consum destul de mic.

Restul, benzinare nu prea stiu. Decat ca motorul de 2.5 benzina consuma intre 30-50% in teren :hm

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Klez-ule, merci de consultatie. Miroane, masina va plimba de colo colo ce am eu mai de pret pe lumea asta. Asa ca, masina tre sa fie musai cu volan pe stinga, cit mai noua si cit mai sigura. Dupa ce zicea suzuker referitor la interior ... m0am suit intr-un pajero sport ... si asa e. Cam inghesuit. Runnerul a cam picat si el de pe lista. Tot din cauza interiorului. Acuma ma uit si la un grand cherokee.

Link spre comentariu

Hihihi, sti ceva? Nu-mi place. Sorry, dar la mine patrolul, ori e y60 ori nu e. Am cautat un y60 lung. Am gasit unu' fain din 97, dar e putin cam trecut si motorul de 2,8 mi se pare cam putin pt. atita masina. Visul meu e un y60 lung cu 4,2 Tdiesel si puntile portal de la australieni. Visez frumos, nu? :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare