Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

problema pompa apa M461

bob_cox

Postări Recomandate

Salutare!Avand in vedere ca este prima mea "interventie" pe acest forum scuzele mele daca am postat topicul intr-un loc gresit!!!!sunt fericitul posesor al nunui M cu motor de C. lung L27D iar de ceva vreme incoace (adica din toamna)am probleme cu pompa de apa care nu mai inceteaza sa curga:cr1am desfacut,am reparat cat am putut insa tot curge!in comert am cautat alta noua insa peste tot mi s-a zis ca nu se mai fabrica iar unde am gasit era mai scumpa de 4 ori cat pentru fordul din 2002 cu care umblu zi de zi:uameniPoate sa ma ajute oare cineva cu alta varianta mai omeneasca:tkMultumesc mult mult mult!!!!
Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: problema pompa apa M461

AI incercat sa schimbi presutupa ? daca ai facut acest lucru ,incearca sa schimbi si axul pe care este montata fulia si paletii pompei ,daca aceasta este uzat sau deformat adio etansare .Mai ai o varianta ,o pompa de apa de pe un alt motor de CL Mult succes

(ceva presutupe noi am eu daca nu gasesti in alta parte):h5

Cine salveaza o viata ,salveaza o lume.
Link spre comentariu

pompa nu am reusit sa o desfac de tot fiindca e capsata si mi-e frica ca se duce de tot daca o desfac fapt ce m-ar imobiliza!daca zici ca se poate desface si monta la loc ok o voi desface!mersi mult mult

Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output
Link spre comentariu

:tkmersi mult pentru efort -local incep sa epuizez toate optiunile-se pare ca in zona mea CL nu este prea popular!!!:cr3

Link spre comentariu

stai linistit, pompa de apa de pe L27 e IDENTICA cu ea de pe L25 (benzinarul)

o sa gasesti sigur

daca nu si nu, o sa caut nr de telefon a unora de la C lung, ca acolo fiecare are in sopron cateva containere de piese...(am auzit ca o perioada ii platea in piese de aro)

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

misto salar piesele de aro!daca lucram acolo si daca nu aveam ce pune in gura macar masina era stock!sper sa rezolv problema pana vine primavara macar, ca de nu innebunesc!!!!!!!:hl

Link spre comentariu

trusa de chei e cumparata de mult si pompa de apa a fost si ea demontata de mult-problema e ca e capsata si odata desfacuta nu stiu sigur daca poate fi si refacuta!!!!

Link spre comentariu

adresa de mail e ghent_loredana@yahoo.com(e al prietenei mele,vrea sa vada si ea pozele!)am luat legatura cu omu si se pare ca problema se va rezolva!!!!Astept pozele si poate ne vom intalni la vre-un curs ca sa am ocazia sa ma si revansez pentru efortul depus:2dr:2dr:2dr:2dr

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare