razvein Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 deschid acest topic datorita faptului ca vreau neaparat sa-mi pun un bullbar pe masina si totodata am aflat ca din 2008 vor fi interzise. cred ca nu sint singurul care-si doreste asa ceva. aflindu-ma pe la d-nul Luigi (nissan4x4) zilele trecute datorita acestui lucru mi-a aratat pe o masina un bullbar detasabil. de la nemti. pleci d-acasa cu el in portbagaj sau pe masina si la locul faptei l-ai pus. m-am zgandit ca e o idee pe care trebuie sa o spun atit celor care sint in situatia mea cit si celor care le pot cofectiona. bara se blocheaza cu o cheie (probabil personalizata). si daca te-a oprit politia o dai jos pe loc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 La nemti /EU interzicerea montarii unui bull bar (chiar si kktu ala de inox), a venit dupa o lunga perioada in care acest lucru a fost permis, singura ta obligatie fiind sa te duci la TUV si sa-l declari.La noi, in spiritul mioritic, in momentul de fata legea nu-ti interzice bull baru (teoretic, si de aia se pot vedea o gramada de 4x4 cu caloriferu in fata la radiator), dar nici nu-ti da posibilitatea sa-l treci in CIV. Eu am incercat asta, Max mi-e martor, dar bajetii de la RAR zic ca nu au rubrica unde sa-l treaca.Partea frumoasa vine acuma, ca nemtii si EUu au zis in momentul in care s-a dat legea, ca cine il are montat si declarat, sa fie sanatos si sa-si vada de treaba, cine nu are, nu-si mai poate pune.Gindeshte-te cam ce va fi la noi. Exemplu de lege data de romani: Monitorul Oficial nr. 827 / 09.10.2006 - Ordonanta de urgenta nr. 74/2006 . Articolul 51 (4) paragraful (5) : (5) Nu se înmatriculează sau nu se înscriu în registrul de evidenţă următoarele categorii de nave: a) ambarcaÅ£iunile cu o lungime mai mică de 7 m ÅŸi/sau cu o propulsie mai mică de 15 kW; b) ambarcaÅ£iunile propulsate prin forÅ£a umană; c) ambarcaÅ£iunile de agrement cărora nu li se aplică reglementările naÅ£ionale privind introducerea pe piaţă a acestora, cu excepÅ£ia ambarcaÅ£iunilor destinate să transporte persoane în scop comercial ÅŸi a ambarcaÅ£iunilor pe pernă de aer Toate navele de agrement vor purta un numar de identificare, atribuit de capitanie, urmat de initialele portului de inmatriculare stabilite de ANR cu exceptia velierelor si iahturilor construite si echipate pentru calatorii de lunga durata.Pentru acestea din urma numele navei sau numarul prin care navele se individualizeaza se inscrie pe corpul navei, in mod vizibil, pe ambele borduri si in pupa navei si, dupa caz, si pe suprastructura acesteia. In pupa se inscrie si numele portului de inmatriculare. Indicativ - indicativul capitaniilor de port si al oficiilor de capitanie ______________________________________________________________ Nr de identificare obtii doar daca inmatriculezi barca+ certificat de capacitate la motor. Cam ce putem intelege din ordonanta? Sau mai bine zis cum ne certam cu garcea in mijlocu dunarii?? Sau cum interpreteaza garcea, ordonanta de mai sus?? Noah, cam asa o sa fie si cu barile noastre, adica nicicum bgp :ang2 :ang2 :ang2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 Am auzit de o chestie cum ca e OK daca nu depaseste dimensiunea initiala a masinii. adica (vorbesc de jimny) daca ii dau jos bara si spoilerul original si ii pun o bara, dar care se incadreaza in dimensiunile initiale e OK? Stie cineva mai mult? Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 .........da si sa nnu s schimbe nici caracteristica de crash ! .......asha ca in loc de plastic grii potzi pune ......plastic roshu :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvein Postat Octombrie 26, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2007 eu am auzit ca e periculos pt pietoni in cazul unui impact. nu prea are legatura cu nimic de genul gabarit, locatie etc. si cred ca asta o sa fie. d-aia ma zgandeam ca tot noi tre sa ne gasim variantele. btw... asa tot ca un exemplu ... once i-am zis unui sticlete ca am trecut pe rosu intentionat pt a degaja intersectia si nu din greseala !!! am scapat de el in 2 min. dinshii nu gindesc. n-au fost educati sa o faca. acest lucru face parte din incultura lor generala. probabil ca nu chiar toti. probabil ca 120%. un alt exemplu ar fi cel cu sensul giratoriu unde ani de zile la noi s-a dat prioritate de dreapta. intrau 7568904 masini in sens si nu mai iesea nimeni daca mai erau altii care ar fi vrut sa intre. asta in conditiile in care p-afara era de mult invers. sau cu semafoarele intermitente pt dreapta. juma' din intersectii au jumate nu. logica ? nu e ! pur si simplu se imprumuta tot felul de lucruri de la UE fara ca freun telectual de p-acolo sa se gindeasca la aplicabilitatea pe plan local. nu mai ai voie sa parchezi nicaieri dar nici parcari nu sint. las masina pe trepte si zice ca nu e normal (pt) ca el n-a mai vazut asa ceva. ma rog ... revenind la bullbar ... probabil ca daca te prinde in oras o sa fie mai nasol dar pe "autostrada" sau pe DN o mai scoti la liman zic eu dat fiind faptul ca-s mai putini pietoni. d-aia ziceam ca povestea cu "am uitat domle s-o scot da' o scot acu'" cred ca o sa mai functioneze cit de cit. daca nu le urcam pe platforma, le tragem cu loganu' :bleah si asta e ! da' nici impozite nu mai bagam ! acu' depinde si de ce vrei bullbar. ca dak ai un ARB pa utilaj intri si in casa omului derect la masa. daca vrei de demo poti sa bagi de plastic si cica nu-i bai. da' io vreau pt TAXI ! :fr2 ca-s simpatici rau si vreau sa le prezint RCA ca nu-l platesc dijaba ! sau credeti ca e mai indicat un cirlig de remorca ? :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 ... Eu am auzit ca pietonii care sar in fata masinilor sunt niste nesimtiti ... ii doare-n coor daca mor loviti cu bullbaru' metalic, sau daca mor striviti ca mustele, sub cele 3 tone de fier ale masinii ... ... hai ba sa fim seriosi, ori ca-i dai cu radiatoru' cap, ori ca-l iei pe bullbar, pietonul tot o mierleste daca e sa "n-are omu' noroc" :ga ... vrajeala asta cu friendly car tine la masinile mici, de plastic :ga ... da' la fierataniile noastre, masive si grele, tot il omori pe fraier ... indiferent ca-l lovesti cu radiatorul, ori cu bullbaru' ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 da' la fierataniile noastre, masive si grele, tot il omori pe fraier tu da, dar noi astia mai mici avem nevoie de bullbar ca sa fim siguri ca nu mai sufla :op Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 pieton .......... la nevoie mai treci odata peste ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 da' la fierataniile noastre, masive si grele, tot il omori pe fraier tu da, dar noi astia mai mici avem nevoie de bullbar ca sa fim siguri ca nu mai sufla :op :ga :ga :ga ... eu cred ca o sa ne lase-n pace ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate