atar Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Am un Jeep Grand Cherokee Limited ZJ cu motorul VM 2.5TD din 1996. Samabata am constatat ca pierd lichid din pompa de directie. Dupa ce am dat-o jos, am vazut ca e sparat si are axul indoit. Deci trebuie alta. Cineva incearca sa-mi vanda una de Cherokee XJ cu acelasi motor si se jura ca se potriveste, dar din poze pare putin diferita. Am mai gasit una pt motorul pe benzina de 4l, iar proprietarul deasemeni spune ca e identica, dar daca nu se potriveste risc sa pierd cheltuielile de curierat si timp. Se potriveste si de la alt model sau de la alt motor? Daca da, care? Aveti vre-o idee unde pot gasi o pompa buna? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Ajutor! Pompa servo directie ZJ 2.5TD VM Am un Jeep Grand Cherokee Limited ZJ cu motorul VM 2.5TD din 1996. Samabata am constatat ca pierd lichid din pompa de directie. Dupa ce am dat-o jos, am vazut ca e sparat si are axul indoit. Deci trebuie alta. Cineva incearca sa-mi vanda una de Cherokee XJ cu acelasi motor si se jura ca se potriveste, dar din poze pare putin diferita. Am mai gasit una pt motorul pe benzina de 4l, iar proprietarul deasemeni spune ca e identica, dar daca nu se potriveste risc sa pierd cheltuielile de curierat si timp. Se potriveste si de la alt model sau de la alt motor? Daca da, care? Aveti vre-o idee unde pot gasi o pompa buna? NU se potriveste cea de cherokee xj la grand cherokee 2,5 numai la grandul cherokee cu motor de 4l , deci NICI UNA nu ti se potriveste tie la GRAND CHEROKEE 2,5 !!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Ajutor! Pompa servo directie ZJ 2.5TD VM Am un Jeep Grand Cherokee Limited ZJ cu motorul VM 2.5TD din 1996. Samabata am constatat ca pierd lichid din pompa de directie. Dupa ce am dat-o jos, am vazut ca e sparat si are axul indoit. Deci trebuie alta. Cauta pe la dezmembrari de Alfa Romeo (dar nu spui ca ai Jeep ca-ti dubleza pretul :old) . Eu cand aveam nevoie de o anexa pt. motor (2100 Renault) asa faceam (sunam si spuneam ca am un Renault 21,25,etc. pt. ca prima data era sa mi-o iau: aveam nevoie de 4 injectoare,ii spun ca am un Jeep Cherokee cu motor de Renault si mi-au dat un pret - 400 Ron , sun dupa cateva zile, ii spun ca am nevoie pt un Renault 21 siii ...... le-am cumparat 150 Ron. :ga ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 (editat) Re: Ajutor! Pompa servo directie ZJ 2.5TD VM Va multumesc. Am gasit pe Ebay in Anglia exact ce imi trebuie intre 40 si 80 Lire. Pot fi diferente intre cea pt masina englezeasca (cu volan pe dreapta) si a mea? LE. S-a montat cea englezeasca Nu e nici o diferenta Editat Decembrie 19, 2013 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate