clacx13 Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 (editat) Detin de un an de zile un Hyundai Galloper 2,5tdi si de cand am achizitionat tractorasu nu mi functioneaza turometru...am inlocuit acea sonda din pompa de motorina cu una functionala de la un pajero....fara rezultat...masurand firele si la mine si la pajero am constatat k pe pajero aveau tensiune...la mine nu....poate cineva sa mi spuna....de unde este problema sau dak aveti un manual cu instalatia electrica mi ar fi de mare folos.Astept pareri. Editat Ianuarie 18, 2010 de clacx13 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: probleme turometru Din cate am mai vazut pe galloper.ru problema este in circuitul (placa) turometrului de pe bord. Trebuie sa scoti tabloul de bord si sa verificiu atent toate contactele si lipiturile turometrului. Mai exista si un condensator electrolitic pe acolo care face probleme. mai jos ai schema tabloului Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
clacx13 Postat Ianuarie 20, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 (editat) Re: probleme turometru Din cate am vazut eu in schema... in turometru am 3 fire....+,- si un impuls dat de cititorul din pompa de motorina...acum problema e alta...in cititor am 2 fire..un + si un impuls...e...eu nu am + pe acel fir din cititor....stie cineva de unde vine acel +....eu banuiesc ca dintr un calculator.Stie cineva unde se afla si poate ma ajutati si p mine cu o schema a acestuia.:hl Editat Februarie 27, 2010 de clacx13 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: probleme turometru Ai zis ca ai inlocuit cititorul cu unul de la Pajero. Culoarea la fire cum era si avea acelasi nr de fire? Daca nici asta nu e,verifica toate sigurantele si in ultima instanta plansa de bord. Vitalies ti-a oferit schita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
clacx13 Postat Martie 1, 2010 Autor Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: probleme turometru Ai zis ca ai inlocuit cititorul cu unul de la Pajero. Culoarea la fire cum era si avea acelasi nr de fire? Daca nici asta nu e,verifica toate sigurantele si in ultima instanta plansa de bord. Vitalies ti-a oferit schita. In prezent este instalat cititorul original de galloper...este identic cu cel de la Pajero...sunt 2 fire care intra in cititor...nu mai tin minte culorile...oricum...unu e alimentarea lui si al 2 lea iesire din el catre ceas.Sigurantele le am verificat p toate...sunt bune....nu cred k exista siguranta pt cititor si nici pt turometru ...plansa si ea e buna...restu de ceasuri si martori functioneaza perfect....dak ar fi ceva intrerupt(din cate am vazut eu in schema)nu ar mai functiona nici ceasu de apa nici ala de motorina....au aceeasi alimentare si masa....problema e de la alimentarea cititorului.....STIE CINEVA DE UNDE VINE FIRU ALA....SAU...CE TENSIUNE ARE???:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: probleme turometru In prezent este instalat cititorul original de galloper...este identic cu cel de la Pajero...sunt 2 fire care intra in cititor...nu mai tin minte culorile...oricum...unu e alimentarea lui si al 2 lea iesire din el catre ceas.Sigurantele le am verificat p toate...sunt bune....nu cred k exista siguranta pt cititor si nici pt turometru ...plansa si ea e buna...restu de ceasuri si martori functioneaza perfect....dak ar fi ceva intrerupt(din cate am vazut eu in schema)nu ar mai functiona nici ceasu de apa nici ala de motorina....au aceeasi alimentare si masa....problema e de la alimentarea cititorului.....STIE CINEVA DE UNDE VINE FIRU ALA....SAU...CE TENSIUNE ARE???:hl Te mai indemn odata: verifica sigurantele. Ai unele langa baterie,unele pe partea opusa langa ABS,unele in interior cum deschizi usa si unele deasupra la pedale - ai grija acolo ca e o pozitie cam dificila. Eu stiu ca tot ce consuma curent are siguranta,obligatoriu. Poti sa mai incerci o figura: Scoate-i bornele de la baterie (ambele),pune-i contactu si lasa-l asa vreo 20sec,ia-l si pune bornele la loc. Asa se reseteaza erorile din calculator,sa nu fie asta de vina :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator elkindness77 Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: probleme turometru Galloper V6 3000 benzina .Am avut si eu o problema cu turometrul nu functiona deloc.Dupa o privire in ansamblu am gasit la delcou unde sunt fisele pe un (suport -lamela) agatat un condensator -doua fire -unul negru si celalalt negru cu o dunga alba(unul dintre ele rupt )Dupa ce l-am lipit imi merge -indica turatia motorului in bord.La motoarele Diesel ramane sa privesc schema electrica si poate te pot ajuta.Mult noroc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: probleme turometru Verrifica la Pajero ce tensiune vine pe acel fir (+) la cititor. Daca e de 12V incearca sa alimentezi cititorul direct de la baterie si daca merge asa pe urma leaga-l undeva unde ai +12V cand pui contactul (sa nu fie alimentat permanent), eventual poti sa pui o siguranta de 5A pe fir. Din cate am inteles, la tine nu vine curent la cititor si normal ca nu pleaca mai departe impulsuri catre turometru. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddoru Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: probleme turometru masoara condensatorul electrolitic! in timp se usuca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
clacx13 Postat Decembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: probleme turometru Intre timp ...am facut rost de schema electrica(pe care am s o si atasez) si am constatat k acele fire care vin in cititor provin din calculatorul asa numit EGR...e afla sub torpedo..este acela care tacane cand se stinge becu de bujii..am masurat firele,nu sunt intrerupte....asa k cu parare de rau pt mine....problema este din calculator.Poate ma ajuta cineva cu un electronist sau cineva care se pricepe la calculatoare auto:pr190-DIAGR.PDF Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: probleme turometru calculatorul asa numit EGR. calculatorul se numeste ECU nu EGR. Egr este altceva - e o valva si este atasata de motor (galerie de evacuare si admisie mai exact) Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
clacx13 Postat Decembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: probleme turometru Si eu stiu k se numeste ECU...numai k si in schema si in alte imagini vazute in manualul spaniol...acest calculator se numeste UNID.INCAND.EGR:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 (editat) Re: probleme turometru salutare! cine ma poate sfatui cu o mica problema? am un galloper benzina si nu functioneaza turometrul- am desfacut ceasul este in regula, si placuta electronica pare in regula; in schimb am gasit 3 mufe care nu sunt conectate in compartimentul motor(una duce la un condensator langa delcou, una la o piesa care nu stiu ce e tot acolo); din ce am citit pe aici scria cineva mai sus ca de acolo ar fi problema turometrului; cine ma poate ajuta macar cu conexiunile dintre cele 3 mufe(ma gandesc ca vin conectate cumva); voi atasa poze sa fie mai clar; le-am notat cu: 1- mufa condensator; 2- mufa piesa de langa condensator(nu stiu ce este, dar are 2 fire din care doar unu este conectat, celalalt este in aer...); 3- mufa cu 2 iesiri; mentionez ca cele 3 mufe nu sunt compatibile; Editat Octombrie 29, 2011 de ghostface "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: probleme turometru rezolvat problema turometrului!! "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 turometru diesel Are cineva idee de unde isi citeste turatia turometrul la motoarele de ARO VM 425 HLT ? Am acest motor pe alta masina si as vrea sa fac turometrul sa mearga. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: probleme turometru rezolvat problema turometrului!! cum? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: probleme turometru pai am taiat mufele si am legat direct firele (motorul de pe masina mea a fost schimbat si este de mitsu 6g72 si nu se potrivea la toate mufele cu instalatia masinii) de la condensatorul de langa delcou si cealalta piesa care nu stiu ce e...; "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate