Lipoveanu Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 un loc de unde ne putem lua un avatar ...sau daca avem prea multe...putem pune cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: avatarul .... avatarele astea sunt cu tema- dedicatie ... @ goganu ... si ptr ... @ astral cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: avatarul .... Ala cu cercurile ma baga in boale! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 (editat) Re: avatarul .... mai faceti si voi curat prin calculatoare .... mai jos ... OBAMA cand era mic si nelinistit ... Editat Ianuarie 17, 2010 de Lipoveanu cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: avatarul .... Uite cateva: Stema, o mare linistita si o capodopera chirurgicala:ha: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: avatarul .... Uite cateva: Stema, o mare linistita si o capodopera chirurgicala:ha: sanul ala , ultimul, este de pe plaja vadu...cunosc persoana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: avatarul .... ...cunosc persoana Care a facut poza ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GeorgeB Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: avatarul .... ... care a pozat ? on the turbo side of life. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: avatarul .... mai faceti si voi curat prin calculatoare .... mai jos ... OBAMA cand era mic si nelinistit ... Poza ai ultima o recunosc. Aia sunt banii mei, mi-au cazut din buzunar. Unde i-ai gasit? Iti mltumesc. Sa mi-i trimiti in cont.:ha: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: avatarul .... He..he..he.. Sanul ala l-am avut pe desktop pana sapt asta, se numeste oficial view_of_the_beach, l-a vazut si gasca cu care am facut revelionul cand am deschis laptopul si toti m-au facut pervers..slp Acum am schimbat si am asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: avatarul .... Poza cu sanul e celebra deja. O am de la un coleg care o avea wallpaper la telefonul mobil.:) Oricum, e imbarbatoare.:top "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: avatarul .... ce va mirati asa ... sa se ridice la verticala sa vedem daca mai stau asa ...????!!!???!! cand atarna toate sunt la fel .... .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: avatarul .... In sfarsit si pe forumul asta un topic despre sani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: avatarul .... si inca .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: avatarul .... Si ceva desene animate bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: avatarul .... avatare ........ cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: avatarul .... O parere personala "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: avatarul .... asta avatar de 4x4 Aro M461 usor modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: avatarul .... :grin::grin:.....cred ca are ceva scurgeri IMS-ul :wink: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: avatarul .... Sau i-o fi cazut relantiul in baia de ulei , cine stie , cred ca e in perioada aia a lunii....femeiesti Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: avatarul .... Fa-ti ''avatarul'' tau! http://www.avatar.diferitu.com/ zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate