cos Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Cu ce spal diff-ul LSD de pe patrol ?Am vut surpriza sa constat ca functioneaza, desi il credeam terminat .Acum vreau sa cumpar ulei pt lsd , insa mai inainte ma gindesc sa il spal cumva . Nu-mi vine in cap altceva decit 'engine flush' insa am ceva dubii.. Voi ce credeti ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: spalare LSD benzina??!! .......apa cu sapun??:grin::grin: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jolly Roger Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: spalare LSD Engine flush e ok. Mai poti incerca cu toluen. LSD-ul de Patrol e destul de robust, iar din ce se pune pe pe masinile de serie stiam ca asta-i cel mai bun (inca de pe vremea cand aveam Hilux :grin: ). Spor la treaba! ... BRAKES ARE FOR PUSSIES !.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate