Vizitator caliche Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 (editat) cu respect pentru toti colegi de forum am si eu un frontera sport o masina cu motor de 2.0 fara nici o modoficare,si as vrea sa fac unele modificari (normale pentru unele iesiri in weekend cu prieteni) as fi f recunoscator daca careva dintre colegi care au frontera sau nu sa imi dea unele sfaturi ce gume sa pun(acum am 235 75 15 vara) sau pana la cat pot sa pun fara sa schimb gentile cum sa o ridic putin ....etc PS masina nu o vreau pentru concursuri ci doar pentru mici iesiri (un pic de noroi ...) multumesc mult si astept sfaturi Editat Ianuarie 20, 2010 de caliche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: sfaturi pentru FRONTERA 2.0i cu respect pentru toti colegi de forum am si eu un frontera sport o masina cu motor de 2.0 fara nici o modoficare,si as vrea sa fac unele modificari (normale pentru unele iesiri in weekend cu prieteni) as fi f recunoscator daca careva dintre colegi care au frontera sau nu sa imi dea unele sfaturi ce gume sa pun(acum am 235 75 15 vara) sau pana la cat pot sa pun fara sa schimb gentile cum sa o ridic putin ....etc PS masina nu o vreau pentru concursuri ci doar pentru mici iesiri (un pic de noroi ...) multumesc mult si astept sfaturi Salutare.Cauciucuri din cate stiu se poate pune 31 10,5 15 (265/75/15) de inaltat fata poti din barile de torsiune iar spatele il poti ridica din distantierele alea de la arcuri(eu asa am facut)mai poti sa faci body lift daca vrei adica sa ridici caroseria de pe sasiu dar asta doar daca vrei sa bagi cauciucuri mai mari.Vezi ca este un tutorial pe undeva cu modificari si vezi ce ti-ar trebui tie.Bafta Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator caliche Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: sfaturi pentru FRONTERA 2.0i pai atunci incepem cu cauciucurile....dimensiunea ce ai ziso tu o duce masina adika ma refer la servo si la directie ..nu sunt prea mari intreb doar . si daca stie ceva coleg unde pot sa le cumpar si ceva preturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: sfaturi pentru FRONTERA 2.0i Stiu pe cineva care are exact aceleasi dimensiuni si inca si de teren si merg ok. Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator caliche Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: sfaturi pentru FRONTERA 2.0i un pret o poza ceva....sau paote vrea ceva la schimb din masinile ce le am la dez pe situl ce e pus in avatar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator caliche Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: sfaturi pentru FRONTERA 2.0i am cumparat gume:))):x 235 75 15 reesapate noi cu montat si echilibrat 1250 ron o sa revin cu pozeeeee merg si arata f fain Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: sfaturi pentru FRONTERA 2.0i Felicitari.Asteptam chipuri Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: sfaturi pentru FRONTERA 2.0i fainnnn. sa ai noroc de ele, sa te poarte pe coclauri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: sfaturi pentru FRONTERA 2.0i Pe Frontera A, merg 31-uri FARA probleme si fara sa fie nevoie de lift - te sfatuiesc sa nici nu-l faci.... din cauza fiabilitatii Fronterei; cu 31-uri nu va trage greu serva, va frana bine, dar, nu-i fa lift, mai bine monteaza-i MRL -uri manuale, greseaz-o bine , sa o speli bine dupa ce iesi din noroi cu ea si te va tine; este o masina de la care daca nu ceri mult, nu te lasa. Pentru noroaie mai mari.... ia-ti o masina - nu ma intelege gresit, printre masinile mele sta la loc de cinste si o Frontera A, dar, nu o omor inutil , doar pentru-ca e 4X4 - pentru asta am o jucarie preparata :grin:, ceea ce-ti recomand si tie. Toate bune. Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: sfaturi pentru FRONTERA 2.0i Masina care o am merge cu 31x10,5 de 2 ani si nu a fost nici un fel de problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator caliche Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: sfaturi pentru FRONTERA 2.0i multumesc de sfaturi stiu ca nu e o masina de OFF RODE periculos si nu e asta scopul pt care incerc sa fac din ea un pic mai mult decat este ea acum ... eu o vreau doar pt iesiri de weekend cu prieteni un pic mai mult decat o plimbare prin padure:x acum sunt in cautare de bullbar daca stie cineva ceva second astept oferte.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: sfaturi pentru FRONTERA 2.0i ia legatura cu @Stefan D.!are el unul... http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator caliche Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: sfaturi pentru FRONTERA 2.0i si am venit cu pozele cu gumele ...... azi este la electrician montam inchidere centralizata(masina nu a avut deloc) +alarma i ar luni merge la doctor..uleiuri gurup,diferential,cutie,revizi motor,garnitura capac culbutori, distributie,...astea un pic mai ieftine:)) si o poza de dinainte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator caliche Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: sfaturi pentru FRONTERA 2.0i si am adus o de la medic.....ce i a facut doctoru? schimbat ulei cutie +diferential fata schimbat ulei motor +filtru schimbat ulei grup spate+garnitura grup schimbat curea alternator schimbat filtru aer schimbat kit distributie +pompa apa schimbat set buji schimbat lichid frana plus aerisit frane si spre uimirea mea pretul co piese+manopera la tot ce au facut ei aici este de 980 ron....parerea mea ca este un pret bun dar din pacate inca tot aud un vajiit la cutie diferential grup ....nu pot s aimi dau seama daca care din colegi au avut asemenea probleme as fi f bucuros daca m ar intruma la ce trebuie sa fac PS se poate sa sune pt ca merg cu blocanti fata blocati? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator caliche Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: sfaturi pentru FRONTERA 2.0i ma ajuta si pe mine careva cu niste preturi orientative pt un bodylift(cu bun simt:hl) la care sa pastram gumele ce le am 235 75 15 si cu preturile pt 4 telescoape aferente lui. si de ce nu un coleg de pe aproape care se ocupa cu asa ceva pentru o eventuala OPERATIE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: sfaturi pentru FRONTERA 2.0i http://www.milneroffroad.com/categories.asp?cid=11990 Trimit si in romanica Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
requin Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: sfaturi pentru FRONTERA 2.0i ma ajuta si pe mine careva cu niste preturi orientative pt un bodylift(cu bun simt:hl) la care sa pastram gumele ce le am 235 75 15 si cu preturile pt 4 telescoape aferente lui. si de ce nu un coleg de pe aproape care se ocupa cu asa ceva pentru o eventuala OPERATIE Nu merita sa-i faci body lift... Ridica-i suspensia din bari pe fata si cu distantiere pe spate, eu asa am facut la monterey si am castigat destul de bine in inaltime. Te costa mai nimic, distantierele pe spate le faci la un strungar si in total te costa 300-400 ron... Nu mai dai banii ep telescoape si kit de inaltare, etc. Stiu eu pe cineva in Cluj care s ocupa de jeepuri, daca esti interesat lasa-mi un mesaj si un tel. si te sun. [URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: sfaturi pentru FRONTERA 2.0i cum pot inalta spatele la o frontera sport 2.0i Eu am facut alte cleme care tin arcul de caroserie(le-am lungit doar pe alea mobile Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator caliche Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: sfaturi pentru FRONTERA 2.0i saptaman viitoare o sa revin cu poze ...am vb cu un prieten si o ridicam din bara stabilizatoare fata cat merge(eu nu am habar cum dar o sa vad cum) si pe spate ii fac alti cercei la folile de arc..... o sa revin cu poze in continuare caut un bullbar si barile de pe acoperis cele ce vin din fabrica )pe hard top daca stie cineva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate