Vizitator lones Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 salut!!!!! ma gandeam daca pot sa inalt fata la o dacie papuc cu niste inaltatoare la arc si amortizor.se poate face,imi permit planetarele? cand spn inaltare,ma refer la cativa centimetrii(3-5 cm). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: Inaltare din suspensie bucsile de la baza telescoapelor in forma de T se gasesc mai lungi cu vreo 2-3 cm la piese auto dar vei schimba si mai des decat schimbi acum rotula de sus, si binenteles trebuie sa repozitionezi bucsile de la brate(superior si inferior) Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Inaltare din suspensie La noi in oras se gasesc prin magazine niste "bucse" care se pun intre arcuri si talerul suport. Sunt facute foarte prost deci nu cred sa rezolvi mare lucru. Problema este ca la cat de varza este masina nu stiu daca renteaza sa o mai si modifici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate