MenHell Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 (editat) Acum 2 zile am achizitionat un Cherokee din 97 motor de 4.0L cutie automata 130Kw, si nu stiu mai nimic despre el asa ca sper sa nu va deranjez prea tare cu intrebarile mele de incepator asa ca va multumesc anticipat inainte sa dau drumu la o lunga lista de inrebari: -Cati litri de ulei intra in motor -Cat ulei intra in cutie -Cat ulei intra in grup (fata+spate) -Unde as ptea gasi 2 rulmenti fata (masina are ABS) si cat costa noi sau de preferat second hand (ca bugetul este cam mic) -am bara de conexiune rupta (bara care face legatura dintre punte fata cu caroseria) unde pot gasi urgent de preferat second pt ca una noua am inteles din cate am inteles ii mai zice si "track bar" ca este undeva la 900 RON -imi mai trebuie o planetara dreapta fata (planetara lunga) tot second Editat Ianuarie 20, 2010 de MenHell Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: Ajutor Grand Cherokee 97 Acum 2 zile am achizitionat un Cherokee din 97 motor de 4.0L cutie automata 130Kw, si nu stiu mai nimic despre el asa ca sper sa nu va deranjez prea tare cu intrebarile mele de incepator asa ca va multumesc anticipat inainte sa dau drumu la o lunga lista de inrebari: -Cati litri de ulei intra in motor -Cat ulei intra in cutie -Cat ulei intra in grup (fata+spate) -Unde as ptea gasi 2 rulmenti fata (masina are ABS) si cat costa noi sau de preferat second hand (ca bugetul este cam mic) -am bara de conexiune rupta (bara care face legatura dintre punte fata cu caroseria) unde pot gasi urgent de preferat second pt ca una noua am inteles din cate am inteles ii mai zice si "track bar" ca este undeva la 900 RON -imi mai trebuie o planetara dreapta fata (planetara lunga) tot second BRAVO pentru achizitie !!! in motor - 6 litri in cutie - 4 litri in grup fata si in grup spate - 1,5 litri in fiecare 1 jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: Ajutor Grand Cherokee 97 -planetare secand hand avea de vanzare amandoua cele de pe fata si cea lunga care ti-o trebuie J.T (il gasesti pe forum, lasai un PM pentru contact),avea anuntul postat la piese de schimb! Bafta si sper sa iti fie de folos! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: Ajutor Grand Cherokee 97 ,,,ce consum are?? :tk ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MenHell Postat Ianuarie 20, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: Ajutor Grand Cherokee 97 ,,,ce consum are?? :tk nu am apucat sa ii fac consumul pt ca abia am cumparato si am bagat-o in service pt un RK total Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MenHell Postat Ianuarie 20, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: Ajutor Grand Cherokee 97 -planetare secand hand avea de vanzare amandoua cele de pe fata si cea lunga care ti-o trebuie J.T (il gasesti pe forum, lasai un PM pentru contact),avea anuntul postat la piese de schimb! Bafta si sper sa iti fie de folos! Multumesc mult pt ajutor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: Ajutor Grand Cherokee 97 ,,,ce consum are?? :tk consumul este de 12-14 in oras si in afara 9-11, depinde... jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stilgar Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: Ajutor Grand Cherokee 97 la mine la carte tot motor 4.0 dar pe xj scrie 5.75 l pt baia de ulei motor mai bine cauta un manual. scrie acolo cat si ce ulei sa pui jaguar X-Type 2.5 Mitsu L200 Jeep XJ 4.0 BMW R1200GS HONDA CBR600RR HUSABERG 450e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MenHell Postat Ianuarie 20, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: Ajutor Grand Cherokee 97 la mine la carte tot motor 4.0 dar pe xj scrie 5.75 l pt baia de ulei motor mai bine cauta un manual. scrie acolo cat si ce ulei sa pui De unde atatea carti ca nu am carte Multumesc mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: Ajutor Grand Cherokee 97 Ia si noteaza: Motor Capacitate 5.7 litri Capacitate filtru 0.5 litri Indicativ ulei: 10w40 sau 5w30 Schimb ulei: 12.000 km sau 12 luni Cutia de transfer: Capacitate: 1.4 litri Indicativ ulei: Max Life ATF, ATF tip D, ATF Dex/Merc Verificare ulei: 24.000 km Schimb ulei: 48.000 km Cutia de viteze (automata): Capacitate: 8 litri Indicativ ulei: Max Life ATF, ATF tip D, ATF Dex/Merc Verificare ulei: 24.000 km Schimb ulei: 48.000 km Diferential spate: Capacitate: 1.4 litri Indicativ ulei: TDL 75W90, GL-5 75W90 Verificare ulei: 24.000 km Schimb ulei: 48.000 km Diferential fata: Capacitate: 1.4 litri Indicativ ulei: TDL 75W90, GL-5 75W90 Verificare ulei: 24.000 km Schimb ulei: 48.000 km Sistemul de racire: Capacitate: 11.4 litri Solutie: antigel+apa distilata Schimb solutie: 12 luni Sistemul de franare: DOT3 sau 4 Schimb solutie: 24 luni SUCCES! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Ajutor Grand Cherokee 97 MULTUMESC YONUTZ!!!,esti un doctor ! daca tot ai aceste date foarte de folos posteaza si pentru cutie manuala !!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: Ajutor Grand Cherokee 97 MULTUMESC YONUTZ!!!,esti un doctor ! daca tot ai aceste date foarte de folos posteaza si pentru cutie manuala !!! da-i si tu un search pe net ... :) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: Ajutor Grand Cherokee 97 consumul este de 12-14 in oras si in afara 9-11, depinde... Consuma mai putin decat al meu (2,2 litri) :ang2!!! 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MenHell Postat Ianuarie 31, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 (editat) Ajutor Grand Cherokee 97 A intampinat cateva probleme la masinuta mea cu diferentialul fata si cu amortizorul de directie, in principiu am aflat cu le pot remedia dar am cateva necunoscute in ecuatie cum ar fii: 1. Cum aflu ce direrential am pe fata si spate "dana ??? si cate spline" asta pentru a nu comanda niscai tampeni 2. care stie cam cat costa transportul pt piese din America? 3. Piesele comandate iti ajung la adresa mentionata sau se opresc pe undeva prin Bucuresti si trebuie sa te duci sa platesti vama, etc... inainte sa le ridici??? Editat Februarie 1, 2010 de Marius Lupu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Ajutor Grand Cherokee 97 A intampinat cateva probleme la masinuta mea cu diferentialul fata si cu amortizorul de directie, in principiu am aflat cu le pot remedia dar am cateva necunoscute in ecuatie cum ar fii: 1. Cum aflu ce direrential am pe fata si spate "dana ??? si cate spline" asta pentru a nu comanda niscai tampeni 2. care stie cam cat costa transportul pt piese din America? 3. Piesele comandate iti ajung la adresa mentionata sau se opresc pe undeva prin Bucuresti si trebuie sa te duci sa platesti vama, etc... inainte sa le ridici??? Fata dana 30 27 spline low pinion (nu revers rotation!!!!) spate dana 44 sau dana 35 tre sa vad o poza si iti spun daca motorul e v8 e posibil sa ai dana 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Ajutor Grand Cherokee 97 eu aduc piese din state... amortizoare directie pe stoc, la pretul din State se adaoga in medie cam 60% care include transportul . vama si TVA-ul daca le aduci cu avionul, daca le aduci pe mare ( cca 2 luni ) te duce inspre 40% piesele comandate ajung in VAMA... de unde te duci sa ti le ridici si sa platesti taxele, asta in cazul in care nu lucrezi cu DHL sau UPS. A intampinat cateva probleme la masinuta mea cu diferentialul fata si cu amortizorul de directie, in principiu am aflat cu le pot remedia dar am cateva necunoscute in ecuatie cum ar fii: 1. Cum aflu ce direrential am pe fata si spate "dana ??? si cate spline" asta pentru a nu comanda niscai tampeni 2. care stie cam cat costa transportul pt piese din America? 3. Piesele comandate iti ajung la adresa mentionata sau se opresc pe undeva prin Bucuresti si trebuie sa te duci sa platesti vama, etc... inainte sa le ridici??? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate