svejk Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 pentru ca unii nu stau si pe mania, postez si-aici: azi dimineata am fost la circa financiara sect 2. nu mai spun ca pentru a transcrie un rol fiscal (delete old name insert new name close save yes) a durat 1 luna. ghiseul unde depusesem cererea si de unde trebuia sa ridic era baricadat. next one, imi zice una,aa, la inspectorul andrei, pai nu aici la noi, la alta adresa. ii zic sa caste ochii (deja intarziam la job si azi am avut o zi cam PLINA), zice, aa, ma scuzati... mergeti la ghiseul 6. stau 10 minute la ghiseu din cauza unei functionare incompetente si a unei doamne imbecile, aaa, nu aici, la ghiseul 8. (ala de unde trebuia initial sa-mi iau hartia era 7). ma rog. la 8 alt imbecil de functionar, pe care dupa 10 minute de asteptare ( nu va gasesc hartia doamna - doamna o baba infecta care putzea) il avertizez: trece timpul si am treaba. ma rog, ia hartia, previzibil, nu va gasesc. bag capul pe ghiseu si-i zic foarte calm: hai sa mori tu ca nu gasesti hartia... ia mai incearca o data. si gaseste-o de data asta. hârca ramane blocat, ii mai dau un restart si o gaseste. cireasa pe tort. e vorba de o casa al carei impozit a fost platit INTEGRAL PE 2007. (tot din banii mei). acum, ca am intrat eu in posesia ei, deci s-a schimbat NUMELE (numai prenumele de fapt, numele de familie e acelasi), gusterii de la sect 2 s-au gandit deja sa-mi faca un cadou de 27 lei (270.000) suma de plata nov 2007-1 ian 2008. pe o casa DEJA PLATITA. ca sa nu mai spunem ca aveam termen de eliberare a hartiei IERI, duminica... maine dimineata ma duc peste ei si de 270.000 cumpar niste benzina. am sa le spun ca n-am cum sa le platesc altfel decat in produse petroliere. sa vedem ce iese. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 COOOOOL !!!! :P :bleah Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.... http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2007 ba de loc cool. mie si-acu imi pâlpaie usor o vena pe tampla.... coincidenta face ca ieri sa-mi fi recuperat canistra. maine, mi-e imi va palpâi in continuare vena de pe tampla, lor le vor tremura buzele. :fr2 magari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 ba de loc cool. mie si-acu imi pâlpaie usor o vena pe tampla.... coincidenta face ca ieri sa-mi fi recuperat canistra. maine, mi-e imi va palpâi in continuare vena de pe tampla, lor le vor tremura buzele. :fr2 magari. COOOOL era de fapt "COOOOL"... Te inteleg perfect... Ne intalnim cu niste dobitoci uneori, care teoretic ar trebui sa ne faca viata mai usoara, dar de fapt e taman... invers... http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Vrei sa-ti "aranjez" de niste fise :ga ? ... pierzi tu o zi cu numaratu' ( ca tre' sa stai acolo, cu proastele, la numaratoare ) da' te umpli de satisfactie :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 30, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2007 nu, mersi. aia cu fisele o practicam la amenzile ratb. in fine. s-a rezolvat. a durat fix 4 minute de cand am intrat si pana cand am iesit avand o rezolvare favorabila. esti putin mai respectat cand vorbesti calm si zambitor, cerand sa-l vezi pe seful "speluncii" (sic) si cand ai cu tine o canistra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 nu, mersi. aia cu fisele o practicam la amenzile ratb. in fine. s-a rezolvat. a durat fix 4 minute de cand am intrat si pana cand am iesit avand o rezolvare favorabila. esti putin mai respectat cand vorbesti calm si zambitor, cerand sa-l vezi pe seful "speluncii" (sic) si cand ai cu tine o canistra. Eventual o canistra de palinca si un caltabos! :bleah FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 30, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2007 nu, vb serios, o simpla canistra de metal, pe care o tii langa tine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 Buna ideea! De retinut :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 Re: circa financiara sector 2 pentru ca unii nu stau si pe mania, postez si-aici: azi dimineata am fost la circa financiara sect 2. nu mai spun ca pentru a transcrie un rol fiscal (delete old name insert new name close save yes) a durat 1 luna. ghiseul unde depusesem cererea si de unde trebuia sa ridic era baricadat. next one, imi zice una,aa, la inspectorul andrei, pai nu aici la noi, la alta adresa. ii zic sa caste ochii (deja intarziam la job si azi am avut o zi cam PLINA), zice, aa, ma scuzati... mergeti la ghiseul 6. stau 10 minute la ghiseu din cauza unei functionare incompetente si a unei doamne imbecile, aaa, nu aici, la ghiseul 8. (ala de unde trebuia initial sa-mi iau hartia era 7). ma rog. la 8 alt imbecil de functionar, pe care dupa 10 minute de asteptare ( nu va gasesc hartia doamna - doamna o baba infecta care putzea) il avertizez: trece timpul si am treaba. ma rog, ia hartia, previzibil, nu va gasesc. bag capul pe ghiseu si-i zic foarte calm: hai sa mori tu ca nu gasesti hartia... ia mai incearca o data. si gaseste-o de data asta. hârca ramane blocat, ii mai dau un restart si o gaseste. cireasa pe tort. e vorba de o casa al carei impozit a fost platit INTEGRAL PE 2007. (tot din banii mei). acum, ca am intrat eu in posesia ei, deci s-a schimbat NUMELE (numai prenumele de fapt, numele de familie e acelasi), gusterii de la sect 2 s-au gandit deja sa-mi faca un cadou de 27 lei (270.000) suma de plata nov 2007-1 ian 2008. pe o casa DEJA PLATITA. ca sa nu mai spunem ca aveam termen de eliberare a hartiei IERI, duminica... maine dimineata ma duc peste ei si de 270.000 cumpar niste benzina. am sa le spun ca n-am cum sa le platesc altfel decat in produse petroliere. sa vedem ce iese. Unde e sectia asta financiara?!! Pe ce strada? :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 hmmmm noi la sectorul 6 .... avem 5-6 ghisee libere de cum intrii pe usa .... totul computerizat ... depunerile se inapoiaza a 2-a zi...semnate si stampilate .... mereu le gasesti gata .... ..... pare ireal dar asa este .... vb despre circa de la Orizont .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 @magnum: aia de la gara de est @lipoveanu... da, asa e cand ceri un certificat, il iei a 2 -a zi dar cand faci transcrierea de rol... du-te din prima cu o canistra, nu strica. crede-ma. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate