Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lsd-patrol gr

dulceanu ionel

Postări Recomandate

http://lh6.ggpht.com/_kis3on4gHhs/S1iP6MqxztI/AAAAAAAAAJc/_MrkIB7XMEk/s720/nisanul%20rosu.jpg

Vazut,placut,negociat,cumparat si dunga pana acasa.Am vandut vechea masina si am dat o fuga pana in olanda si am cumparat un y60 cocosat si cu prezervativ deasupra.La prima vedere masina pare hidoasa mai inaltata dar privita mai de aproape pare chiar simpatica.Masina arata si merge impecabil,are 204000 km este autoutilitara cu 2 locuri,dar din pacate nu are blocant pe spate:cr.Intrucat pretul mi-a convenit am inchis ochii in ideea ca o sa-i pun o punte cu blocant.Puntea spate are lsd.Fiind curios tare sa vad ce rapoarte are in grupuri am suspendat spatele ca sa-i numar rotatiile la cardan si roati si am constatat ca se invart ambele roti la fel in acelasi sens.Eu stiam ca dc invarti o roata intr-un sens cealalta se invarte in celalalt sens

Intrebari:

1-Asa lucreaza lsd-ul sau ceva nu este in regula

2-A montat cineva lsd pe puntea fata si cam ce implica asta(am inteles ca se poate).Asta vreau sa fac sa cumpar punte spate cu blocant si sa mut lcd-ul pe fata.

P.S rapoartele in grupuri sunt de 4,6-deci normale.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Lsd-patrol gr

Frumos acaret ....si chiar ce cara dupa el..:grin:....Daca esti intererat de punte cu blocant spate ....vb...

Sa te bucuri de el :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Sa te poarte sanatos. Mda , patroalele olandeze au majoritatea LSD pe spate. Faptul ca rotile se invart in acelasi sens indica ca are LSD, fapt care ar trebui sa fie mentionat si pe puntea spate, in dreptul busonului de umplere cu ulei, o eticheta mica , rosie cu indicatia "only LSD oil".

Masina nu e livrata "cocosata" de fabrica:old, exista o groaza de firme care produc plafonul de fibra de sticla si chiar "geamuri laterale" opace, assemenea din material plastic.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

:hi

Mare atentie daca schimbi uleiul. Pune DOAR uleiul original Nissan (care contine deja cele 10 procente volumetrice de aditiv modificator de aderenta) si care este indicat in cartea masinii. Orice alt ulei sau "coktail" cu aditivi "neoriginali", iti vor distruge IREMEDIABIL placutele LSD-ului.

Pt. comparatie: 5 litri ulei original (este unicul mod in care il gasesti ambalat - in doza de 5 litri) costa 50€ in Germ. si 100€ in Ro.

Placutele de la LSD, 10 de un fel si 12 de altul, costa circa 5€/buc. cele din care sint 10 buc. si circa 12€/buc cele din care trebuie 12 buc.

Sursa:

Propria experienta si sfaturile unui "geniu mecanic", care habar n-are ce-i aia LSD.

Postez mai tirziu poze cu uleiul.

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Ma bucur ca macar are lcd si ca este functional.

Nissan 4x4-asa este are eticheta pe punte.

Gps-cu ma intereseaza puntea -o sa vb la tel

Din cate am inteles blocantul este optional pe la ei.Gasisem una cu blocant dar era si mai scumpa si avea si km mai multi.

Barca este intradevar frumoasa si a fost luata de la daune la un pret mic mic pt ca ei nu le repara.

Intrebarea unu lamurit-asa merge un lsd in mintile lui mai ramane intrebarea doi dc a amontat cineva lsd-ul din puntea spate in puntea fata .

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

In ipoteza ca mergi cu viteza cu patrolul , oricum decuplezi mrl - urile , deci scoti LSD-ul din ecuatia ruperii aderentei .In teren viteza ...e adaptabila...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

In ipoteza ca mergi cu viteza cu patrolul , oricum decuplezi mrl - urile , deci scoti LSD-ul din ecuatia ruperii aderentei .In teren viteza ...e adaptabila...

... si daca plecati o caravana de 7 masini ... adapteaza toti viteza dupa LSD-ul tau ..... ipoteze faci la mate.... ' presupui ca x=0 .... si...... bine ca suna soneria ....'

daca era bun LSD pe fata puneau americanii si nemtii ...demult ....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Daaa.... e plina lumea lumea de lucruri bune , folosite oportun...

Fiecare cu parerea lui...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Inca nu am renuntat la ideea cu lsd pe fata,mai aprofundez.

Treaba cu barca sta in felul urmator.Prietenul cu care am fost in belgia are un frate acolo si tine in permanenta legatura cu un reprezentanta care vinde si repara barci.Dc nu ai legaturile formate nu te lipesti.Barcile sunt vazute pe email si apoi se trimit banii in cont.Ex:Barca din imagine a costat vreo 4700 E si la ora asta este deja reparata si vanduta cu 7000.

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Are km reali.Am mai avut 2 si stiu la ce sa ma uit.Motorul toarce asa de frumos de poti sa-i numeri toate pistoanele cum lucreaza,intereiorul este ingrilit,mochetele nu sunt uzate,fetele la usi sunt intacte,usile nu au joc in balamale,cauciucurile la pedale nu sunt uzate,lsd-ul luceaza foarte bine.

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare