drm Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 de ce nu-mi apar topicurile deschise sau raspunsurile la alte topicuri pe pagina cu mesaje noi? ma poate lamuri si pe mine cineva daca e necesar sa fac eu vreo modificare sau vreo setare speciala?? merci. experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: topicuri noi Pas 1. apasa pe nick-nameul tau [dreapta sus unde iti apare "bun venit drm"]; Pas 2. Apasa pe " Show All Statistics" in dreapta paginii unde iti apare " Mini Statistics " Pas 3. Apasa dupa preferinta Cauta toate posturile lui drm Find all threads started by drm si gata! :h5 Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: topicuri noi DRM-ule butonul "mesaje noi" iti arat mess noi de la ultima accesare a butonului respectiv si nu neaparat cele necitite! Si nu neaparat unde ai postat tu ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Ianuarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: topicuri noi in vechiul format cand scriam ceva in vreun topic sau deschideam unul nou, aparea imediat pe pagina de mesaje noi ca mesaj nou, vizibil pt toata lumea, inclusiv pt mine. nelamurirea mea e ca, acum nu mai apare! asa trebuie in noul format, sau e ceva de la setarile mele? merci yonutz! experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: topicuri noi Nu-ti apare ce ai scris tu pentru ca butonul de "Mesaje noi" considera ca mesajul scris de tine nu mai e ...nou. Poti sa vezi ce-ai scris tu daca dai pe "Legaturi rapide/Mesaje de astazi". REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: topicuri noi Nu-ti apare ce ai scris tu pentru ca butonul de "Mesaje noi" considera ca mesajul scris de tine nu mai e ...nou. Poti sa vezi ce-ai scris tu daca dai pe "Legaturi rapide/Mesaje de astazi". Sfat: Incercati sa faceti un link rapid cu "Vizualizeaza mesajele proprii" ... este foarte util ! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: topicuri noi Exista deja.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: topicuri noi sefu @ ASTRAL: .... tradu-l si tu sa fie vizibil...sau mai bine incerca sa il pui in bara la un loc mai vizibil... eu a trebuit sa cer indrumare pt a-l gasi ! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate