Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Prelata M

zahei

Postări Recomandate

va salut,

iaca mi-a adus norocul un M in garaj, model de armata, intr-o stare nesatisfacatoare insa, aka cotet de gaini. Primul lucru care imi sta pe creier este prelata, fara ea nu pot iesi pe strada, ca sunt fire nevricoasa, ma trage curentul :grin:

asadar, rugaminte mare, stie cineva pe cineva care cunoaste pe cineva care are un amic ce lucreaza pentru o firma sau persoana care vinde sau produce prelate de M? prelata originala exista, poate fi folosita ca model daca e cazul, insa a putrezit de atata stat ba in ploaie, ba in soare. desigur, prelata o doresc dintr-un material competent nu etc-urile de celofan care se produc acum, ca-mi face cotetul igrasie pe dinauntru. :hl

Editat de zahei
schimbare titlu
Subaru Forester, Daihatsu Feroza.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Prelata M

cumparata de tatal meu la licitatie de la o unitate militara prin 2006, echipata cu motor diesel de brasov (nu de mine, asa a iesit din unitatea militara). destinatia initiala ar fi trebuit sa fie de masina de vanatoare, dar cum nu s-a dovedit prea fiabila pentru gusturile vanatorului (grupul rupt in prima saptamana la o trecere prin noroi pe greu), de atunci zace in ploaie la poarta. cum mai nou am si timpul, si dispozitia si sper si banii necesari, e timpul pentru M sa redevina masina care a fost. deci ma arunc in valtoare, cu portofel cu tot. cam atat ar fi de spus. poze n-am dar o sa-i fac cu prima ocazie si ii dedic un topic separat de prezentare/restaurare/reconditionare. :dr2

p.s.: inca astept informatii despre prelata. :tk

Editat de zahei
Subaru Forester, Daihatsu Feroza.
Link spre comentariu

La Campulung vei gasi sigur croitor sa-ti faca prelata. Eu acolo am facut una acum cativa ani, din poliplan captusit cu material de blugi (la initiativa croitorului, sa nu faca condens). Putin condens tot facea insa.

In Bucuresti este un mester celebru de M-uri, George Pantelimon. Ar putea avea prelata.

Eu as verifica grupurile sa aiba aceleasi rapoarte (mai ales ca ai motorul schimbat). Eu am luat IMS-ul cu rapoarte diferite fata/spate si mi-am dat seama abia dupa vreo jumatate de an (tragea mai greu in 4x4, dar credeam ca asa e normal:ha:). Oricum, faptul ca masina (foarte veche si cu o istorie necunoscuta) a rupt un grup nu trebuie sa te dezamageasca.

Treci pe la prezentarea noilor membrii, pana nu vei primii mustrari oficiale!

Puch 280GE
Link spre comentariu

era o persoana in arad care avea sute de prelate noi noute luate de la o unitate militara

cred ca majoritatea au plecat la george pantelimon

suna si intreaba

daca e cel din arad care are, sa ma suni sa o iau eu nu o comanda direct

0723337124 george

0722338139 prelate arad

0723282954 soimu`

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare