Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Aditiv motor 2.8 Nissan Patrol

rd_adi

Postări Recomandate

Ce adititv ar merge pentru motorul 2.8? Eu am auzit doar lucruri rele de aditivii cu teflon ce parere aveti? Am gaze de carter pe la busonul de ulei deranjante (locomotiva y60) Momentan motorul nu poate fi schimbat fiindca e nevoie de masina! Cum se poate prelungi viata motorului umpic sa nu ma lase pe ceva deal?

Ulei ce recomandati?

Aditiv?

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Aditiv motor 2.8 Nissan Patrol

Ce adititv ar merge pentru motorul 2.8? Eu am auzit doar lucruri rele de aditivii cu teflon ce parere aveti? Am gaze de carter pe la busonul de ulei deranjante (locomotiva y60) Momentan motorul nu poate fi schimbat fiindca e nevoie de masina! Cum se poate prelungi viata motorului umpic sa nu ma lase pe ceva deal?

Ulei ce recomandati?

Aditiv?

Salut!

Am pe cineva la Repsol. Fac o intrebare si revin cu raspuns.

Din cate stiu, exista uleiuri speciale pentru motoare uzate. Nu stiu cat ajuta cand omori motoru prin noroi dar merita incercat....

Samurai - pentru extrem

Patrol y60 LWB - pentru expeditii

Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place...

Link spre comentariu

daca motorul e praf si scapa compresia , trebuie aditiv cu praf de segmenti si zeama de pistoane. Se poate baga in orice tip de ulei, rezultatul e acelasi..........:ha:

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Da intr-adevar motorul e praf pentu ca a tras apa cu mocirla pe la joja filtru... etc! Bielele sunt ok nu sunt indoite blocul nu e zgariat segmentii is praf dar momentan e nevoie de masina! Pana la primavara cand va ajunge si ea cu 4.2 benzina sau diesel va ramane asa deci de aceea intreb ce pot face pentru a prelungi vita motorului umpic si a nu in termina la urmatoarea iesire! Mai ajuta in momentul de fata ceva?

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

daca motorul e praf si scapa compresia , trebuie aditiv cu praf de segmenti si zeama de pistoane. Se poate baga in orice tip de ulei, rezultatul e acelasi..........:ha:

Si.....din experienta dumneavoastra, cam cit praf de bani costa acest aditiv, eventual cu manopera de specialitate (la pravalia doctorului de patroale).

Daca nu cer prea mult, astept cu nerabdare un raspuns (eventual PM).

PATROL Y61 - BIVOLU'

KTM 950 SM

SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I

Link spre comentariu

Da intr-adevar motorul e praf pentu ca a tras apa cu mocirla pe la joja filtru... etc! Bielele sunt ok nu sunt indoite blocul nu e zgariat segmentii is praf dar momentan e nevoie de masina! Pana la primavara cand va ajunge si ea cu 4.2 benzina sau diesel va ramane asa deci de aceea intreb ce pot face pentru a prelungi vita motorului umpic si a nu in termina la urmatoarea iesire! Mai ajuta in momentul de fata ceva?

a tras apa cu mocirla pe la joja/filtru.... joja si care filtru nu erau etanse?

sa inteleg ca a luat apa pe admisie aer... avand in vedere ca pomenesti de biele... blocul nu e zgariat (pe unde?) dar segmentii sunt praf! si cam cum s-a constatat asta?!?!?

in momentul in care s-a constatat ca motorul e zdrentze (fara nici o aluzie la persoane :ha:) nu mai conteaza cat costa aditivul... daca il gasesti pe acela care ingroasa segmentii... foloseste-l... dar nu divulga secretul...vei putea merge cu un motor la nesfarsit, numai cu ajutorul unui tub...

pe bune acum, imi pare rau de situatia ta, insa fii si tu mai explicit, da detalii tehnice ale problemei, altfel nu vei primi decat raspunsuri la caterinca, si nicidecum la subiect.

gaze de carter are cam orice motor termic...mai nou (macar ultimii vreo 20 ani) se recupereaza si se vara in admisie...

fa un test de compresie profesional si posteaza rezultatul.

si daca ai facut testul de compresie si rezultatul e "pa", nici un ulei/aditiv nu te va ajuta, doar solutia lui don' luigi te mai scapa, cu mentiunea ca a omis camasile... care sunt mai aproape de corp decat haina...

pentru Ruff Riders... daca cineva gaseste aditivul minune, manopera e moka... tzi-l vari singur...

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Ulei ce recomandati?

Aditiv?

salut.incearca un prolong. dar intii documenteazate si apoi foloseste l.e gut. mere si metabondul.:be

unde-s 2 puterea costa...
Link spre comentariu

Si eu folosesc de 1 an Prolong, atat pe motor benzinar turbo cat si diesel.

Pt cine doreste sa se informeze, atasez un document util !

“If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover”
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare