Dok Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 (editat) Dragilor si scumpilor, Multumita lui Max, incepand de astazi mi-am schimbat identitatea virtuala si am transformat numele de scena PASHA, in deja consacratul DOK ! Prin urmare, declar pierduta identitatea cu care ne-am "cunoscut" si va rog sa adoptati noul nickname ! Cu alte cuvinte : DOK - ON PASHA - OFF Sa ne revedem sanatosi in OFF ROAD ! Editat Ianuarie 22, 2010 de Dok Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: Schimbare username ! PASHA vs. DOK :hi:h5:bravo REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rila Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: Schimbare username ! PASHA vs. DOK Buna seara Dok, Sa fi fost Calugareniul de vina pentru parasirea titulaturii de Pasha!? :ha: Toate cel bune! :hi Rila Pajero NL 3.0 LWB 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: Schimbare username ! PASHA vs. DOK Da` @PASHA ce patzi ? A fost terminat la Calugareni ? :2dr Hello @DOK ... again :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Februarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Schimbare username ! PASHA vs. DOK Inca o atentionare ... pentru cei care se-ntreaba unde a disparut Pasha ! :banana Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate