don Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: statii portabile da puxing 888 sau 777 merge fff bine ai 4 wati pe ea si se aude f bine fara antena alta decit cea a statiei . eu am si un BFDX 8800 si merge excelent , am 5 w pe ea calatoresc destul de des in China si de acolo m-am procopsit cu ele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiB Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: statii portabile Da, insa PMR nu ma ajuta (am deja) - ceea ce as vrea ar fi o statie CB portabila performanta. Mai performanta decat Alan 42, de exemplu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: statii portabile Ca sa nu deschid alta discutie,am o intrebare: Exista statie portabila care sa functioneza atat ca CB cat si PMR (walkie - talkie)? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: statii portabile Ca sa nu deschid alta discutie,am o intrebare: Exista statie portabila care sa functioneza atat ca CB cat si PMR (walkie - talkie)? Nu prea ar avea cum, fiind vorba de frecvente diferite......vezi aici o mica descriere : http://www.yo2kcb.ro/cbpmr.html REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: statii portabile Ca sa nu deschid alta discutie,am o intrebare: Exista statie portabila care sa functioneza atat ca CB cat si PMR (walkie - talkie)? Exista, dar nu sunt ieftine! Exemplu - Yaesu FT-857D TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: statii portabile Exista, dar nu sunt ieftine! Exemplu - Yaesu FT-857D Da, dar asta nu e PORTABILA, ci este mobila....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: statii portabile Exista, dar nu sunt ieftine! Exemplu - Yaesu FT-857D 857 nu e portabila. E mobila. Prin portabila intelegand o statie care are alimentare si antena incluse. La 857 alimentarea, precum si antenele sint externe (zic antnele pt ca are 2 mufe pt antene - una pt 1.8-50Mhz si cealalta 144-430MHz) Pe de alta parte 857 nu emite nici in CB nici in PMR (standard are doar receptie in aceste benzi). Exista posibilitatea modificarii pt a exinde emisia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: statii portabile Mea culpa.. Nu am vazut titlul subiectului :) TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: statii portabile Nu prea ar avea cum, fiind vorba de frecvente diferite......vezi aici o mica descriere : http://www.yo2kcb.ro/cbpmr.html Un link foarte util :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: statii portabile salutare tuturor m-am procopsit si eu cu o statie portabila antica - KUKJAE PD1000. problema e ca nu am incarcator si nici un manual de folosire, colegii cu vechi state de serviciu in domeniu cema sfatuiti? O uit si imi iau alta sau incerc sa vad ce si cum? mersi Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate