MenHell Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Care ma pote ajuta cu o mica informatie ff utila pt mine : stiu ca sunt cam penibil dar sunt incepator in domeniu Grand Cherokee - unde este localizat busonul de umplere-golire la o cutie automata de Grand Cherokee - unde este localizat filtrul de benzina ca nu il gasesc deloc (stiu ca la Grand Cherokee din 96 este dedesupt in partea din spate deasupra puntii dar la mine nu este) - cand am cuparat masina acum 4 zile pe drum spre casa mii sa aprins becul "orange" Check Engine (am facut schimb ulei cu tot cu filtru si tot aprins a ramas) - unde este situata magazia de cd-uri ca nu o gasesc Va multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: GC 97 multiple necunoscute Care ma pote ajuta cu o mica informatie ff utila pt mine : stiu ca sunt cam penibil dar sunt incepator in domeniu Grand Cherokee - unde este localizat busonul de umplere-golire la o cutie automata de Grand Cherokee - unde este localizat filtrul de benzina ca nu il gasesc deloc (stiu ca la Grand Cherokee din 96 este dedesupt in partea din spate deasupra puntii dar la mine nu este) - cand am cuparat masina acum 4 zile pe drum spre casa mii sa aprins becul "orange" Check Engine (am facut schimb ulei cu tot cu filtru si tot aprins a ramas) - unde este situata magazia de cd-uri ca nu o gasesc Va multumesc anticipat Magazia de CD-uri ar trebui sa fie sub bancheta spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: GC 97 multiple necunoscute Care ma pote ajuta cu o mica informatie ff utila pt mine : stiu ca sunt cam penibil dar sunt incepator in domeniu Grand Cherokee - unde este localizat busonul de umplere-golire la o cutie automata de Grand Cherokee - unde este localizat filtrul de benzina ca nu il gasesc deloc (stiu ca la Grand Cherokee din 96 este dedesupt in partea din spate deasupra puntii dar la mine nu este) - cand am cuparat masina acum 4 zile pe drum spre casa mii sa aprins becul "orange" Check Engine (am facut schimb ulei cu tot cu filtru si tot aprins a ramas) - unde este situata magazia de cd-uri ca nu o gasesc Va multumesc anticipat - busonul de umplere -golire este pe cutia de viteza , filtru este intradevar in spate deasupra punti aproape de rezervor dar daca nu-l ai ???, si becul "check engine" poate sa se aprinde si de la sonda labda !!! sper sa-ti fie de folos!!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristicreatec Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: GC 97 multiple necunoscute Salut, sunt masini GC 1997-1998 cu filtru de benzina in rezervor. Check Engine se poate aprinde : -cand e ulei putin in motor - cand ai vre-un senzor care da erori(sonda lambda, senzor transmisie-pe cutie, senzor transmisie pe reductor, etc, etc) pune-o pe tester. Mercedes G 230- W463 /1991(instrainat, cu durere...) Suzuki Vitara 1,6 automata, atasata la nevasta. Citroen C4 coupe 1,6 benzina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: GC 97 multiple necunoscute baia de ulei de la cutia automata nu are buson. trebuie sa o scoti afara cu tot cu uleiul si ea. Cel mai probabil chek engine sta aprins din cauza sondei lambda . Cu consumul cum stai? Daca nu vezi filtrul de benzina inseamna ca ete peste pompa de benzina din rezervor. daca are magazie de cd-uri este in porbagaj in partea stanga sub un capac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: GC 97 multiple necunoscute baia de ulei de la cutia automata nu are buson. trebuie sa o scoti afara cu tot cu uleiul si ea. Cel mai probabil chek engine sta aprins din cauza sondei lambda . Cu consumul cum stai? Daca nu vezi filtrul de benzina inseamna ca ete peste pompa de benzina din rezervor. daca are magazie de cd-uri este in porbagaj in partea stanga sub un capac. La GC-ul pe care l-am avut aici, magazia de CD era sub bancheta spate langa amplificatorul Infinity de la instalatia audio. Probabil ca exista mai multe variante. De treaba cu uleiul din cutia de viteze, si eu auzisem de treaba ca nu are buson dar nu eram sigur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate