bingoo Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Buna ziua, Sunt posesor de un Defender TD5 2003 si am o mica problema ! Iarna,sau oricand sunt afara sub 0 grade apare un scartait la viraje.Culmea este ca la virajeledin scurt nu scartaie dar la virajele lungi scartaie. Am fost la tot felul de "mecanici" si din Craiova dar si din Bucuresti (la reprezentatna mi-au dat o lista care costa cat avansul la una noua). Ce pot sa va spun este ca nu este din electronica ,si s-a dovedit :ha: ca este de la roata dreapta fata la "nuca" (scuzati-mi expresile dar dupa cum vedeti nu sunt prea bun la mecanica) accea .Bineinteles aceasta chestie a zis-o tot un "mecanic " care eu cred totusi ca vb mai serios decat altii . Daca ati putea sa am ajutati cu ceva as fi foarte recunascator. Cu stima, Bingoo Defender 110 TD5 alias "Foca" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Problema Defender 110 Nu stiu cum percepi scartaitul, dar dupa cum ai descris si legat mai ales de temperatura, nu are cum sa fie din acea "nuca". Verifica, poate suna ciudat etrierul si placutele de frana, e cel mai ieftin si la indemana. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Problema Defender 110 Dupa cum a zis si un coleg de pe forum cand l-am intrebat ce e cu scartaitul la un nissan mi-a spus ca datorita frigului lichidul de la serrvo nu mai e la fel de fluid si s-ar putea din cauza aia sa fie Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bingoo Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Problema Defender 110 Multumesc pentru ajutor.Cum sa va spun, daca ati vazut sau auzit vreodata o foca,fix asa face.(fiu-meu i-a dat numele "foca " masini de asta). Si inca o chestie:daca esti pe locul dreapta fata simti sub podea cum ceva se intampla. O sa incerc Cu stima, Bingoo Defender 110 TD5 alias "Foca" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Problema Defender 110 @Bingo , incearca sa o bagi peste noapte intr-un garaj , sa fie peste 5 grade macar si vezi dimineata daca tot iti scartaie. la temperaturile din zilele astea iti dai seama cum se fac lichidele , garniturile... Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Problema Defender 110 Daca cel din dreapta simte ceva, cauta acel ceva care atinge sau freaca undeva. Poate fi un lucru banal, chiar si aparatoarea de noroi. Intr-o anumita pozitie roata atinge, iar la un bracaj mai mare este depasit acel prag. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bingoo Postat Ianuarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Problema Defender 110 Daca cel din dreapta simte ceva, cauta acel ceva care atinge sau freaca undeva. Poate fi un lucru banal, chiar si aparatoarea de noroi. Intr-o anumita pozitie roata atinge, iar la un bracaj mai mare este depasit acel prag. Ce mi-ar placea sa mai am acele aparatori.....Le-am pierdut pe toate cand s-a bagat un Logan sub mine,:ha::ha:Dar oricum va multumesc pentru idei. Si ok,dar de ce freaca numai cand e frig afara @SilenceDj complicat......aici sunt -30 -35 si nici in casa mea nu cred ca e atat cald :ha: Oricum o sa incerc Defender 110 TD5 alias "Foca" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Problema Defender 110 Pai piesele in miscare in curba sunt planetara cu bilele in homocinetica rulmenti inderiori superiori in 'bila' si evident semeringul care freaca pe exteriorul 'bilei', placutele de frana daca ating [nu cred ca are importanta la -C] .Parerea mea verifica uluiul vaselina din homocinetica sat putea sa ai apa acolo chiar si un mic start inghata si merge fier pe fier....la caldura se amesteca cu vaselina uleiul rezultand un fel de margarina dar la-C se separa si cred ca asta ee cauza si se depune pe bilele din planetara la sau in locurile unde nu este asa solicitata..adica la viraje .,evident in curbe se mai solicita si cei doi rulmenti pe axa verticala .Eu zic sa desfaci mai intai sa vezi daca ai destul ulei sau vaselina. Eventual pana la + C pune 50 gr. de ulei...[stiu ca suna ciudat dar ulei se punea pe modelul mai vechi] A daca ai vaselina nu ai cum sa vezi nivelul ..........ideal desfa homocinetica.......cam o zi iti ia sa cureti daca ai pregatire cam 3-4 ore. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Problema Defender 110 Mai uita-te sa vezi daca ai lovituri pe 'bila', in acest caz poate ai pierderi d e vaselina si apa inauntru nu in cantitati mari cat sa scartie la -C in curbe. Parerea mea ca daca si trosneste sunt rulmentii pe axa verticala .....Macar suspenda roata pe cric si vezi jocurile in roata pe vericala si vezi de unde sau daca ai miscare pe linia asta. apoi verifica vaselina sau uleiul din homocinetica. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Problema Defender 110 Verifica si gresarea la toate piesele in miscare, sa nu ai surprize ca mn,un pivot din bascula facea la fel cum zici tu in gropi si flexari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Problema Defender 110 Corect si cu pivotul ........trebuie suspendata roata si vazut jocurile unde si cum...dar am o singura nelamurire cum influenteaza temperatura jocul pivotului... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate