Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

M-au insurat!

Postări Recomandate

Re: M-au insurat!

E da rasu' plansu' toata chestia. Si presupun ca toate confuziile se trag de la faptul ca porti acelasi nume cu tatal tau iar functionarii respectivi trec cu nonsalanta peste initiala respectiva care este diferita.

Nu cred ca ai totusi alta solutie decat sa ceri audienta la superiorul respectivei matracuce si sa ceri rezolvarea situatiei din partea lor fara sa te puna pe tine pe drumuri dupa adeverinte suplimentare pt a rezolva o greseala pe care tot ei au generat-o. Zic eu ca n-o fi si ala atat de batut in scufita si poate ai noroc de un tip mai destupat si cu creierii in secolul 21.

Nu e de lasat asa chiar daca implica batai de cap si alergatura, poate maine te hotarasti sa cumperi o proprietate (pe praful asta nu recomand dar cine stie) sau mostenesti una. Fiind trecut ca "nenorocit" o sa-ti ceara sa fie prezenta si doamna pt ca asa-i in tenis si ce te faci? Alergi dupa o doamna Niteanu dupa aia :old

Oricum, e buna chestia ca subiect la sprituri asa ca tot raul e spre bine :x

PS: Sa fie'ntr'un ceas bun si sa fiti fericiti, casa de piatra, sa ne chemi la botez, alea alea etc =)))))!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 70
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Petre: Starea Civila sector 1 este pe Averescu, cum mergi dinspre Mihalache spre Arcul de Triumf pe stanga, in curtea unui fost (cred) leagan de copii. Te duci acolo, faci o cerere scrisa prin care sa iti elibereze o adeverinta care atesta starea civila. Casatorit, sau necasatorit, dupa caz. Daca ai acelasi nume ca tatal tau si difera doar initiala tatalui atunci e posibil sa fi aparut greseala din cauza asta. Te duci la vaca grasa cu adeverinta, cu o cutie de bomboane si o sa vezi ca, miraculos, va putea sa corecteze greseala. Sau macar o sa te trimita la ala care poate.

P.S.: stiti reclamele alea de la nu-stiu-ce vin cu "TIPIC ROMANESC"? E din aceeasi poveste si faza asta cu casatoritul in acte.

Editat de Ryder
VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu

Te duci la vaca grasa cu adeverinta, cu o cutie de bomboane si o sa vezi ca, miraculos, va putea sa corecteze greseala. Sau macar o sa te trimita la ala care poate.

Eu cred ca bomboanele ar trebui sa urmeze un traseu de-a dreptul invers: de la cei ce-au gresit catre cel "pagubit".

Sa mai duca si bomboane ca vorba aia sa fie completa: "Si f***t si cu banii luati!"

Cool :)

In cazul asta specific eu as insoti bomboanele respective cu o echipa de la TV stiri locale ;) Atunci sa vezi ce repede apar rezolvarile.

LE:

Eu as recomanda si varianta urmatoare: trimite frumos un email la toti astia de mai jos (http://www.dgepmb.ro/coordonate-de-contact/6)

relatiipublice@dgepmb.ro

evidenta@dgepmb.ro

starecivila@dgepmb.ro

expune civilizat situatia si cere-le nici mai mult nici mai putin decat rectificarea erorii fara ca asta sa presupuna deranj suplimentar din partea ta, nefiind o eroare generata de tine.

Bagi la toti odata ca sa vada ca fiecare serviciu a fost informat si sa nu o poata ascunde sub pres. Eventual da-le si link aici sa vada ce reclama si-au facut cu ocazia asta si sa caste ochii pe viitor.

Se uita mereu ca respectivii sunt in slujba noastra si nu invers!

Editat de valim
Link spre comentariu

felicitari,

casa de piatra, sa fiti fericiti,

multe face omul la betie si nu-si mai aminteste apoi, dar sa stii ca pana la urma poate fi bine, cu timpul va veti intelege si veti forma un cuplu fericit. Eu iti recomand sa mergi la doamna de la chiseu sa-i ceri datele de contact ale sotiei tale si sa incerci sa-ti refaci casnicia:old. Poate odata cu inaintarea in varsta va veti ajuta reciproc si va veti alunga singuratatile.

pe de alta parte ai putea sa sctii mail la adresele de mail sus mentionate dar sa nu dai link-ul ala nu de alta dar s-ar putea sa nu mai ai prea curand buletin.

cel mai sigur e sa depui o cerere scrisa cu numar de intregistrare la evidenta populatiei pe sectorul de care apartii si sa soliciti lamurirea situatiei. Poate in baza unei declaratii notariale te vor divorta ei.

BAFTA!

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

.....trebuia sa platesc chitantele am dat de o alta femeie de acelasi model, adica PATROL GR (Grand Rapciuga) care imi spune:

- Ce doriti?

- Sa platesc axele pt buletin

- Ultimul?

- Ce ultimul?

- Ultimul buletin?!

Ma uit la ea: nu glumea! Era serioasa si incruntata! Raspund timid:

- Doamna, sincer sper ca nu!

Femeia se uita la mine si-mi zice:

- E pt dumneata?

- Da!

- Cati ani aveti?

- 41, doamna!

- Nu e ultimul!

- Saru'mana! Multumesc!

Sa va spun cum am reusit dupa 2 ani sa dovedesc ca mama e moarta!....

Petre nu fi trist! Tu mäcar sti cä esti la penultimul buletin, noi nu stim nici mäcar atät!

Apropo, dacä ii duci la aia cu "ultimu" buletin, niste praline, poate iti spune exact :plsi data propriului täu deces, ar fi un mare avantaj, te speli singur, te razi, te piepteni:ha:, iti pui pantofi de lac, te asezi in sicriu:sl si astepti !!

dar Mai intäi spargi o bancä si arunci geantä la mine in masinä, iti iei un DVD cu :fk2 cä se stie cä de privit incä mai poti, faci prosti, cum ar fi sä fumezi in budä...

PS . Cum sä dovedesti cä mama ta e moartä, ai inebunit, cine mai voteazä cu alde Iliescu dacä reusesti ? Dacä o ingropai ca omu, te credeau.

Si ca incheiere...foarte simplu cum dovedesti cä nu esti insurat, o pändesti pe vaca aia cänd isi curätä ochelari, si imediat dupä, iti dai jos pantaloni in fata ei. Si ii spui:

-Vedeti... dacä nu am ...nu pot fi insurat ! si te crede.

Mai rädem si noi ...de cei mai mici in speranta cä nu se supärä.

Deabea astept povestea cu viza USA, sper cä nu are nimic de a face cu vizita unui rezervat indian si lipsa ta de pär.

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

@Petre asta e cea mai buna dintre toate....

variantele ar fi:

1. accepta ca esti mort, habar nu ai cate avantaje poti avea :) ... dar sa-ti emita si certificat de deces... si buletin !

2. cu nevasta... am si eu o intrebare... nu ai intrebat-o pe cucoana cu cine esti insurat ? ... poate asa ajungi sa dezlegi misteru' ...

partea cu alergatu pe la sfaturile populare nu merge, pt ca te poti insura la sfatul de sectorul de unde apartii tu sau nevasta... de aici e mai simplu daca ai sti cu cine te-au insurat...sa te duci dupa CNP la evid populatiei si se reduce totul la 2 arhive de sfat....

la seful ei ai ajuns ?

cum ai rezolvat-o...sau nu ai reusit inca si diseara dai de baut ca esti insurat ?:2dr

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Petre: Starea Civila sector 1 este pe Averescu, cum mergi dinspre Mihalache spre Arcul de Triumf pe stanga, in curtea unui fost (cred) leagan de copii. Te duci acolo, faci o cerere scrisa prin care sa iti elibereze o adeverinta care atesta starea civila. Casatorit, sau necasatorit, dupa caz. Daca ai acelasi nume ca tatal tau si difera doar initiala tatalui atunci e posibil sa fi aparut greseala din cauza asta. Te duci la vaca grasa cu adeverinta, cu o cutie de bomboane si o sa vezi ca, miraculos, va putea sa corecteze greseala. Sau macar o sa te trimita la ala care poate.

P.S.: stiti reclamele alea de la nu-stiu-ce vin cu "TIPIC ROMANESC"? E din aceeasi poveste si faza asta cu casatoritul in acte.

O solutie mult mai simpla si fara multe drumuri: mergi inapoi la serviciul de evidenta, mergi in audienta la comandant (daca nu e posibil la oricine competent) depui o cerere prin care soliciti ca serviciul de evidenta sa clarifice eroarea din baza lor de date urmand ca dupa ce se rezolva (TREBUIE sa se rezolve problema ... adica ei fac cercetari (adresa la starea civila si corecturile de rigoare) fara sa mergi tu dupa adeverinta - desi cu adeverinta e probabil mai rapida treaba) sa-ti faci buletin.

Link spre comentariu

Super tare!!! Rad aici cu lacrimi. Eu propun sa mergem la ghiseul cu pricina mai multzi, si sa declaram totzi femeii respective ca suntem sotii ei, cu acte in regula, ca asa figureaza la noi pe forum, ca "doamna de la ghiseu" sau "femeia in care ne bagam totzi ...picioarele", pentru ca mai mult ca sigur fiecare din noi si-a blestemat clipele din fatza unui ghiseu, indiferent de locatzie sau institutzie. Maine ma duc sa verific daca nu cumva m-am insurat si eu.

Faza buna e ca pe tine te-au declarat casatorit, dar stiu pe cineva care e declarat mort, si umbla ca disperatul sa dovedeasca ca e viu. Facem mereu glume pe seama lui. Pacat ca e in varsta si nu are treaba cu calculatoarele, sa povesteasca pe un blog in ce circ s-a transformat viatza lui.

Eu zic sa apelezi la un post de televiziune, pentru ca astia in goana lor dupa fantastic, o sa te scoata din belea... sau nu... Poate te trezesti cu 100 de femei care declara fiecare sus si tare, ca ea este adevarata sotie... Succes!

Never drive faster than your guardian angel can fly...
Link spre comentariu

Si totusi, Elodia traieste? :F

Da, e la Petre in debara!!

PS

Acest topic trebuie ascuns sau sters pt ca altfel Petre va fi nevoit sa stea 2 sau 3 luni pe la Dan Diaconescu sa spuna unde si-a ascuns sotia.. in direct si in reluare...:ha::ha::ha:

Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

Sa-nteleg ca nunta ai facut-o restrans in familie...... deh...pe praful asta cam asa se procedeaza din cate observ. Nu ne-ai chemat si pe noi sa ne bucuram impreuna de eveniment . Stai linistit ca nu veneam cu mana goala. Am intotdeauna un plic pus de-o parte pentru evenimente d'astea.

Link spre comentariu

Asa cum m-au insurat, asa am si DIVORTAT!!!!

Am rezolvat astazi ce era de rezolvat in legatura cu fictivul meu mariaj! De astazi sunt din nou cum eram inainte sa ma duc la Politie!!!!!

Stiti de ce a fost nevoie? Un tel! Un simplu tel, dar care mi-a ruinat prestigiul! :old Dar am rezolvat! Hmmm....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare