Vizitator Disco3 Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 Salutare la toata lumea..!! Sunt deja inscris de mai bine de o luna si tot nu am apucat sa ma prezint... Sunt Petru din Bucuresti, am 27 de anisori (desi nu pare), si am firma de fundatii speciale... In timpul liber ma duc la golf (dar destul de rar din pacate) sau fac drumetii cu masina incercand sa descopar locuri cat mai frumoase din tara pe care o cunosc prea putin. Pasiunea de ajunge cu masina cat mai sus pe munte o am de mic copil, iar de ca. un an, de cand am masina de teren, incerc sa o pun in practica (in limitele fizicii). Este vorba despre un LandRover Discovery 3 TD V6 (salut Mugur!) cu care am facut in 11 luni 83.000km, si pe care il folosesc la firma si pe plan privat. Acum doua luni am schimbat cauciucurile originale, pe care le-am tocit pana se vedeau sarmele prin ele, si am montat General Tire Grabber AT cu un profil destul destul de ok fata de ce am vazut pana acum la alte AT-uri. Cam asta este singura modificare pe care am facut-o pana acum. Stiu ca masina nu corespunde pretentiilor de off-roader autentic, dar telul meu este de a o face masina de tura lunga.... M-am bucurat sa pot participa la Cheia in mai (pasiv) si la Baia Mare (activ) si sper sa mai am parte de astfel de evenimente in cadrul acestei mari familii... Numai bine.... :Gr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 Bine ai venit !... :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 Salut! Bine ai venit :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 Bine ai venit ! Parca te-am vazut la Baia Mare ! :dr2 www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Disco3 Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 Bine ai venit ! Parca te-am vazut la Baia Mare ! :dr2 Salut, bine v-am gasit! Da, am fost la Baia Mare, iar tu ai baut cu copilotul meu pana n-a mai putut..! :dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 bine ai venit !!! bafta in continuare !! :c Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 salutare Petru, bine ai venit pe forum! Sper sa facem echipa buna si data viitoare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 Salut si bine ai venit in sfarsit pe forum! :grin: :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 Bine ai venit :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pc_pici Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 salutare si bun venit to the :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 Salut, bine ai venit. Da, te-am vazut la BM si m-am tot intrebat de ce nu arati ce poate? Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 salut man si bine ai venit in club!!! Ma bucur ca in sfarsit te-ai apucat si de scris :D ca unu ce m-am dat cu disco 3 pot sa zic ca merge mai bine decat arata :grin: Sistemul ala terrain response chiar functioneaza... oricum willkommen 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 . bine ai venit| :W 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Disco3 Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Multumesc pentru urari! Ionutzt chiar avea dreptate ca sunt toti de gasca... Cu ocazia aceasta doresc sa il felicit pe Tzuparu pt performanta de la Iasi!!! Tine-o tot asa!! (cel putin..) :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Disco3 Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Salut, bine ai venit. Da, te-am vazut la BM si m-am tot intrebat de ce nu arati ce poate? La BM chiar am dat talpa la open, dovada ca sapt. trecuta am schimbat un pivot pe dreapta + piesele anexe pivotului.... (din fericire in garantie..) :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Cu ocazia aceasta doresc sa il felicit pe Tzuparu pt performanta de la Iasi!!! Tine-o tot asa!! (cel putin..) :B Merci mult :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate