Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Scuze de intarziere.... Dar am reusit...

Vizitator Disco3

Postări Recomandate

Vizitator Disco3

Salutare la toata lumea..!! Sunt deja inscris de mai bine de o luna si tot nu am apucat sa ma prezint...

Sunt Petru din Bucuresti, am 27 de anisori (desi nu pare), si am firma de fundatii speciale... In timpul liber ma duc la golf (dar destul de rar din pacate) sau fac drumetii cu masina incercand sa descopar locuri cat mai frumoase din tara pe care o cunosc prea putin.

Pasiunea de ajunge cu masina cat mai sus pe munte o am de mic copil, iar de ca. un an, de cand am masina de teren, incerc sa o pun in practica (in limitele fizicii). Este vorba despre un LandRover Discovery 3 TD V6 (salut Mugur!) cu care am facut in 11 luni 83.000km, si pe care il folosesc la firma si pe plan privat. Acum doua luni am schimbat cauciucurile originale, pe care le-am tocit pana se vedeau sarmele prin ele, si am montat General Tire Grabber AT cu un profil destul destul de ok fata de ce am vazut pana acum la alte AT-uri. Cam asta este singura modificare pe care am facut-o pana acum.

Stiu ca masina nu corespunde pretentiilor de off-roader autentic, dar telul meu este de a o face masina de tura lunga....

M-am bucurat sa pot participa la Cheia in mai (pasiv) si la Baia Mare (activ) si sper sa mai am parte de astfel de evenimente in cadrul acestei mari familii...

Numai bine.... :Gr

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Disco3
Bine ai venit ! Parca te-am vazut la Baia Mare ! :dr2

Salut, bine v-am gasit! Da, am fost la Baia Mare, iar tu ai baut cu copilotul meu pana n-a mai putut..! :dr

Link spre comentariu

Salut, bine ai venit.

Da, te-am vazut la BM si m-am tot intrebat de ce nu arati ce poate?

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Vizitator Disco3

Multumesc pentru urari! Ionutzt chiar avea dreptate ca sunt toti de gasca...

Cu ocazia aceasta doresc sa il felicit pe Tzuparu pt performanta de la Iasi!!! Tine-o tot asa!! (cel putin..) :B

Link spre comentariu

Vizitator Disco3
Salut, bine ai venit.

Da, te-am vazut la BM si m-am tot intrebat de ce nu arati ce poate?

La BM chiar am dat talpa la open, dovada ca sapt. trecuta am schimbat un pivot pe dreapta + piesele anexe pivotului.... (din fericire in garantie..) :dr1

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare