nan florin Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 De ceva vreme incoace vad ca mi se goleste vasul de expansiune semn ca undeva se pierde lichid. Nu am gasit nimic nicaieri. Am pus sub masina si o hartie in speranta ca o sa gasesc vreo urma insa fara nici un rezultat. Are cineva vreo idee la ce sa ma mai uit ? Masina este un Y-260 din 89 cu motor RD-28T. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pierderi lichid racire In baie?!:grin: Nu cumva-ti creste nivelul uleiului?! De cand se-ntampla asta?! Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pierderi lichid racire In baie nu creste nivelul. Toata treaba a inceput cam de o luna. Presiunea uleiului este buna si nu se vede spuma pe joja. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pierderi lichid racire Pai...daca-n baie nu e, cauta-n bucatarie !!!:wink: Daca-n baie nu e, nici pe tzeava de eshapament nu cred ca-ti iese...asa ca verifica atunci cand e motorul fierbinte, trebuie sa ai pierderi pe undeva pe la coliere.... pe la furtunuri, undeva unde-i fierbinte, curge si...se evapora, se arde.... Mai ales acum, cand e ger afara...nu se poate sa nu vezi ceva aburi prin locul unde ai pierderile. Verifica sa nu cumva sa-ti picure in interior, uite-te pe sub mocheta/presuri, sa nu fie umed. Trebuie sa fie undeva, sa shtii...ma indoiesc ca ti-l fura cineva noaptea .:wink: Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pierderi lichid racire Exclus sa-l fure iar la esapament fumul iese normal. O sa fac o verificare mai atenta in urmatoarele zile cand temperaturile vor fi mai in mintile lor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pierderi lichid racire pt inceput ai putea sa bagi in lichidul racire un aditiv de etansare, adica o substanta care etanseaza porii, in cantitati modeste, cu motorul incalzit, dupa care faci o tura de min 30min de circulatie inainte de a opri motorul. Daca in continuare masina prezinta acelasi simptom,de pierdere de apa, trebuie sa urmaresti daca nu cumva ai ceva suprapresiune in circuitul de racire , si, daca ai ceva 'bolboroseli'' in vasul de expansiune, fapt ce indica posibila buba la garnitura de chiulasa sau chiar chiulasa. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERY Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pierderi lichid racire Problema asemanatoare am avut si eu la o masina. Am bagat de la Valvoline un ...Radiator leak si pana acum vad ca este ok...numai am probleme. Poate te ajuta si pe tine. Just me ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pierderi lichid racire Sunt diverse prafuri care se baga in antigel pt oprirea pierderilor de antigel, sincer nu as folosi asa ceva. Solutia cea mai buna este sa gasesti pierderea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pierderi lichid racire Si eu sunt de parere ca trebuie gasit locul unde se pierde lichid. Acum doi ani am bagat un fel de pilitura pentru etansat care a avut doua rezultate: s-a etansat intr-adevar instalatia dar mi-a crescut temperatura cu vreo doua-trei grade la motor lucru deloc imbucurator. Am incercat ulterior sa dreg treaba cu flush radiator urmat de o spalare temeinica fara nici un rezultat. Cred ca la vara o sa schimb radiatorul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Pierderi lichid racire Din experienta proprie : radiatorul pierdea putin , dar suficient ca sa faca probleme , cam un litru la 4-5 zile . Curgerea nu era vizibila , pentru ca pierdea pe la capacul stinga , ascunsa fiind de difuzorul de plastic . Cu Stop-leak nu a dat prea bune rezultate asa ca am inceput sa pierd antigel , care evaporindu-se mai greu , a fost mai usor de descoperit . Desi pe fata , la prima vedere totul era curat si uscat , lichidul se prelingea pe cercel si apoi pe foaie pina la punte , unde era ignorat - ce treaba are puntea cu radiatorul . L-am lipit cu un silicon de garnituri de uz naval , pt apa de mare , de la Loctite , insa as vrea sa schimb capacele din plastic cu unele metalice , custom made , sau sa pun un radiator de GR , cu buson , sau altul , oricum integral metalic. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate