madax Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Poate am scris gresit dar cine cunoaste stie despre ce e vorba si ma poate lamuri. Cat este inaltata masina cu susp OME 5 cu 1 ( sau ceva asemanator )? Vreau sa stiu sa nu mor ,,stupid,, si ce poate sa faca o astfel de masina cu o astfel de suspensie ( cred ca ceva ca lumea ca altfel n-o monta).:hl Ms anticipat si scuze pt intrebari de novice, asta sunt, deocamdata, dar promit c-o ,,sa fiu cuminte si o sa invat,,. Astra depinde si de ,,dascali,,:wink: GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: inaltare cu 5 cu 1 Eu cred ca e vb de 5 cm... adica +5cm adica o suspensie cu 5 cm mai inalta decat cea originala! Aceasta suspensie are 3 roluri importante: -sa ridice garda la sol -sa lucreze mai mult puntile -sa incapa roti mai mari NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: inaltare cu 5 cu 1 Bine ai venit! Ideea e ca problema ar trebui pusa invers! Ce NU poti face atunci cand nu ai suspensie OME: -NU poti face pietre la rinichi, pt ca ti le "dreneaza" susp stok -NU poti baga roti mari sub masina, ca sa arate masina fioroasa -NU poti scuipa in cap la semafor un coleg care are OME, pt ca esti mai jos decat el -prietena NU te va intreba mereu "de ce a ta e mai mare?":no1 Terminand cu gluma, te rog sa iei la periat forumul ca ai informatie garla pe tema asta. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Ianuarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: inaltare cu 5 cu 1 Multumesc pt urare. Ai dreptate, dar am vazut diverse tipuri de suspensii OME, dar masina la care m-am orientat , proprietarul mi-a zis numai asta ,,5 cu 1 si atat,, , cand l-am intrebat cu cat e inaltata. Eventual daca poti sa-mi dai niste linkuri ajutatoare ca sa nu-mi creasca barba :old cautand ce-mi trebuie. Plus de asta, exista posibilitatea de a cauta ceva si dai peste altceva ce te-ar putea interesa si uiti de ce ai mai intrat pe forum. Bine ai venit! Ideea e ca problema ar trebui pusa invers! Ce NU poti face atunci cand nu ai suspensie OME: -NU poti face pietre la rinichi, pt ca ti le "dreneaza" susp stok -NU poti baga roti mari sub masina, ca sa arate masina fioroasa -NU poti scuipa in cap la semafor un coleg care are OME, pt ca esti mai jos decat el -prietena NU te va intreba mereu "de ce a ta e mai mare?":no1 Terminand cu gluma, te rog sa iei la periat forumul ca ai informatie garla pe tema asta. GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Ianuarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: inaltare cu 5 cu 1 Multumesc pt urare. Ai dreptate, dar am vazut diverse tipuri de suspensii OME, dar masina la care m-am orientat , proprietarul mi-a zis numai asta ,,5 cu 1 si atat,, , cand l-am intrebat cu cat e inaltata. Eventual daca poti sa-mi dai niste linkuri ajutatoare ca sa nu-mi creasca barba :old , cautand ce-mi trebuie. Plus de asta, exista posibilitatea de a cauta ceva si dai peste altceva ce te-ar mai putea interesa si uiti de ce ai mai intrat pe forum. Bine ai venit! Ideea e ca problema ar trebui pusa invers! Ce NU poti face atunci cand nu ai suspensie OME: -NU poti face pietre la rinichi, pt ca ti le "dreneaza" susp stok -NU poti baga roti mari sub masina, ca sa arate masina fioroasa -NU poti scuipa in cap la semafor un coleg care are OME, pt ca esti mai jos decat el -prietena NU te va intreba mereu "de ce a ta e mai mare?":no1 Terminand cu gluma, te rog sa iei la periat forumul ca ai informatie garla pe tema asta. GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: inaltare cu 5 cu 1 Totusi ce inseamna 5 cu 1? GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: inaltare cu 5 cu 1 Nu exista 5 cu 1! Exista suspensie "+5 cm" ... adica prin sistemul de arcuri si amortizoare masina se inalta. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: inaltare cu 5 cu 1 Nu exista 5 cu 1! Exista suspensie "+5 cm" ... adica prin sistemul de arcuri si amortizoare masina se inalta. Probabil ca se omu pune la socoteala si trimmerele galbene de asieta. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: inaltare cu 5 cu 1 Am fost lamurit ,,bustean,,. Bine ( pt mine , imi pare rau ) ca omul a dat masina. Deh, conditiile meteo nu m-au lasat sa ajung la ea. Poate sa nu fi fost a mea, poate va fi alta...nu se stie! Oricum contez pe cuvantul lui ca va mai ,,avea ,,altele la fel de preparate Probabil ca se omu pune la socoteala si trimmerele galbene de asieta. GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: inaltare cu 5 cu 1 hai sa-ncerc eu: 5 se referea la plus 5 fata de garda normala iar 1 a pus flanse (adica ce zicea nenea Luigi - trimmerele) Acum ai inteles? daca zicea 10 plus 1 erau: 10 de la OME plus 1 de la niste flanse puse! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: inaltare cu 5 cu 1 Ms pt interventie. Inca nu cunosc ,,TATICII,, acestor masini( inca o data scuze - nu vreau sa jignesc pe nimeni, mai ales ,,meseriasi,, in materie. Ar fi culmea culmilor ca oul sa invetze gaina sa ...mearga ) , dar vroiam o explicatie pt novici ( adica sa priceapa si plebea), Sa inteleg ca cu astfel de suspensie nu ( prea) am treaba pe teren ,,accidentat,,? hai sa-ncerc eu: 5 se referea la plus 5 fata de garda normala iar 1 a pus flanse (adica ce zicea nenea Luigi - trimmerele) Acum ai inteles? daca zicea 10 plus 1 erau: 10 de la OME plus 1 de la niste flanse puse! GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 (editat) Re: inaltare cu 5 cu 1 madax, la tine in judet ai niste baieti destoinici care iti pot oferi fel de fel de informatii despre masinile de teren. Ciprian (cel care a castigat TAT-ul anul trecut) din Deva si copilotul lui, cel cu pizzeria de langa Politia Municipiului, Blondu si cam toti bikerii de enduro din zona au cunostinte vaste despre ce inseamna prepararea masinilor de teren si sunt meseriasi. Mergi la ei si intreaba-i despre ce vrei tu. Fii atent cu iesirile in teren accidentat unde crezi ca OME te salveaza. Aveti o zona superba de offroad, dar iti trebuie mai mult decat un simplu kit de inaltare ca sa traversezi cu succes! A...mai e pe forum si Pinti, este un tip exceptional care te va ajuta imediat. Cauta-l aici si intalniti-va pentru a te pune la curent cu specificatiile tehnice de care esti avid! Bafta! PS. Cu scuzele de rigoare, si mai aproape de tine este @nightbird! Vezi ca are brutaria de la intrare in Hunedoara!! Omul e meserias si in teren si in mecanica. Editat Ianuarie 30, 2010 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Ianuarie 30, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: inaltare cu 5 cu 1 :tk pt sfaturi .o sa-i caut cand o sa am mai mult timp si voi ajunge in VL. madax, la tine in judet ai niste baieti destoinici care iti pot oferi fel de fel de informatii despre masinile de teren. Ciprian (cel care a castigat TAT-ul anul trecut) din Deva si copilotul lui, cel cu pizzeria de langa Politia Municipiului, Blondu si cam toti bikerii de enduro din zona au cunostinte vaste despre ce inseamna prepararea masinilor de teren si sunt meseriasi. Mergi la ei si intreaba-i despre ce vrei tu. Fii atent cu iesirile in teren accidentat unde crezi ca OME te salveaza. Aveti o zona superba de offroad, dar iti trebuie mai mult decat un simplu kit de inaltare ca sa traversezi cu succes! A...mai e pe forum si Pinti, este un tip exceptional care te va ajuta imediat. Cauta-l aici si intalniti-va pentru a te pune la curent cu specificatiile tehnice de care esti avid! Bafta! PS. Cu scuzele de rigoare, si mai aproape de tine este @nightbird! Vezi ca are brutaria de la intrare in Hunedoara!! Omul e meserias si in teren si in mecanica. GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Ianuarie 30, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: inaltare cu 5 cu 1 Scuze, sunt din Dragasani, Valcea( m-am prezentat si la sectiunea de ,,PREZENTAREA MEMBRILOR CLUBULUI,,), cred ca am tastat gresit la panoul de utilizator, locatia. L-am refacut acum... Deci...Valcean. Si pe aici sunt locuri super de noroiala si catzaraturi, numai ca nu prea sunt oameni bagati in clubul vostru ( pardon, NOSTRU!) care sa-mi dea ceva date sau sfaturi. Asa ca va ,,stresez ,, pe voi, cu scuzele de rigoare... madax, la tine in judet ai niste baieti destoinici care iti pot oferi fel de fel de informatii despre masinile de teren. Ciprian (cel care a castigat TAT-ul anul trecut) din Deva si copilotul lui, cel cu pizzeria de langa Politia Municipiului, Blondu si cam toti bikerii de enduro din zona au cunostinte vaste despre ce inseamna prepararea masinilor de teren si sunt meseriasi. Mergi la ei si intreaba-i despre ce vrei tu. Fii atent cu iesirile in teren accidentat unde crezi ca OME te salveaza. Aveti o zona superba de offroad, dar iti trebuie mai mult decat un simplu kit de inaltare ca sa traversezi cu succes! A...mai e pe forum si Pinti, este un tip exceptional care te va ajuta imediat. Cauta-l aici si intalniti-va pentru a te pune la curent cu specificatiile tehnice de care esti avid! Bafta! PS. Cu scuzele de rigoare, si mai aproape de tine este @nightbird! Vezi ca are brutaria de la intrare in Hunedoara!! Omul e meserias si in teren si in mecanica. GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: inaltare cu 5 cu 1 madax, la Valcea ai super echipa!!! Uita-te atent pe forum inainte de a posta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Ianuarie 30, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: inaltare cu 5 cu 1 O fi, nu m-am uitat in amanunt ( din lipsa de timp, deocamdata). Dar pana a da ochiii cu ei, trebuie sa-mi iau si eu un ,,atelaj,,, ca nu m-oi duce cu...tricicleta la lupta. OK , pot lua leg cu ei pt sfaturi. Ms. madax, la Valcea ai super echipa!!! Uita-te atent pe forum inainte de a posta! GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate