cristicreatec Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Va salut, va rog sfaturi reparatie sau inlocuire diferential spate la un GC 98, 5,2 care urla dela 50km/h pana la 100km/h. (Dana44 3,73 30spline)-cred. Am schimbat uleiul si am bagat un ochi pe acolo. este open dif si pare umblat. Am gasit ceva suruburi neoriginale si se vad satelitii putin "muscati". Unde si cum credeti ca as iesi mai ieftin? Eventual un LSD second hand? si evident montajul... Multe Multumiri Mercedes G 230- W463 /1991(instrainat, cu durere...) Suzuki Vitara 1,6 automata, atasata la nevasta. Citroen C4 coupe 1,6 benzina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Urlet punte spate gc98 limited 5,2 Va salut, va rog sfaturi reparatie sau inlocuire diferential spate la un GC 98, 5,2 care urla dela 50km/h pana la 100km/h. (Dana44 3,73 30spline)-cred. Am schimbat uleiul si am bagat un ochi pe acolo. este open dif si pare umblat. Am gasit ceva suruburi neoriginale si se vad satelitii putin "muscati". Unde si cum credeti ca as iesi mai ieftin? Eventual un LSD second hand? si evident montajul... Multe Multumiri da jos tot la cineva care se pricepe, si remonteaza grupul din nou.... iesi mai ieftin... daca nu ai unde te pot trimite eu la cineva.... dar nu mai umbla cu el asa, ca o sa te trezesti cu satelitii sparti sau planetara rupta sau cutia de dif sparta..... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristicreatec Postat Ianuarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Urlet punte spate gc98 limited 5,2 Worldscape,te rog - deja nu mai ies cu el din oras de frica sa nu crape. Mercedes G 230- W463 /1991(instrainat, cu durere...) Suzuki Vitara 1,6 automata, atasata la nevasta. Citroen C4 coupe 1,6 benzina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Urlet punte spate gc98 limited 5,2 dana 44 de garnd are lsd din fabrica. Cel mai probabil la tine e jocul prea mare intre coroana si pinion. Mai pot fi si rulmentii. ORICE ai face pana nu cumperi coroana si pinion noi nu scapi definitiv de zgomot Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 (editat) Re: Urlet punte spate gc98 limited 5,2 Coroana si pinion ar trebui sa gasesti relativ usor in state, e o punte ce a fost folosita si pe masini mici, sport. D44A ar trebui sa fie puntea ta, banuiesc ca difera intern de D44. Editat Ianuarie 27, 2010 de ssrli '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: Urlet punte spate gc98 limited 5,2 Trebuie piese pt dana 44 de grand spate an apropiat altfel nu se portiversc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: Urlet punte spate gc98 limited 5,2 Trebuie piese pt dana 44 de grand spate an apropiat altfel nu se portiversc De pe grand din 1993 pina 1998 se potrivesc! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragostuning Postat Mai 1, 2010 Partajează Postat Mai 1, 2010 Re: Urlet punte spate gc98 limited 5,2 masina a ajuns la mine si am aceeasi problema...huruie diferentialul. L-am desfacut si eu si nu am vazut nimic aiurea pe acolo. coaroana si pinionul arata foarte bine. Chiar nu imi pot da seama ce poate fii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 1, 2010 Partajează Postat Mai 1, 2010 Re: Urlet punte spate gc98 limited 5,2 refa jocul corect dintre pinion si coroana , daca nu ai alte damage-uri, zgomotul va disparea. Reglajul se face din saibele laterale ale carcasei port-sateliti, si din saiba din spatele pinionului de atac. Jocul perimetric pinion-coroana trebuie sa fie undeva la 0.20mm. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragostuning Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: Urlet punte spate gc98 limited 5,2 refa jocul corect dintre pinion si coroana , daca nu ai alte damage-uri, zgomotul va disparea. Reglajul se face din saibele laterale ale carcasei port-sateliti, si din saiba din spatele pinionului de atac. Jocul perimetric pinion-coroana trebuie sa fie undeva la 0.20mm. imi poti recomanda pe cineva pentru aceasta operatie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragostuning Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: Urlet punte spate gc98 limited 5,2 mentionez ca huruitul se aude numai cand accelerez...daca i-au piciorul din gaz nu mai scoate nici un zgomot Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bujuxp Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: Urlet punte spate gc98 limited 5,2 schimba rulmeti . Toti rulmenti. JEEP XJ '99 2.5i 3.5 " Lift acasa + 13.000 winch si powertrax locker fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate