stilgar Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 deci plec in vest ... si mi-am luat statie care pana la arad ar trebui sa isi scoata banii (daca socotesc si intoarcerea iese statia gratis). tot echipamentul e stock.. adeca asa cum la-am cumrata fara amp (presinet johnson II si sirio 5000) tari parcurse : RO, HU, A ,D. am voie? daca am voie dupa ce trec granita pe ce canal gasesc info trafic? ca romanii sunt pe drum destui. jaguar X-Type 2.5 Mitsu L200 Jeep XJ 4.0 BMW R1200GS HONDA CBR600RR HUSABERG 450e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: utlizatrea statiilor cb in UE Daca nu depasesti 4W in FM si 1W in AM (Doar in Spania poti folosi 4W si in AM), nu ai probleme in europa. In Polonia ar mai fi o problema, trebuie sa ai statie multistandard si sa o setezi pe "PL". Depre cum poti gasi info... lasi statia pe "search" si vezi ce gaseste. La noi banuiesc ca stii, canal 22. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: utlizatrea statiilor cb in UE Si in afara, soferii romani de camion merg pe 22. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stilgar Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: utlizatrea statiilor cb in UE multam.. stiam de 22.... jos radarele jaguar X-Type 2.5 Mitsu L200 Jeep XJ 4.0 BMW R1200GS HONDA CBR600RR HUSABERG 450e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: utlizatrea statiilor cb in UE am fost saptamana trecuta pana la Timisoara si retur. satisfactie garantata, nu o mai dau jos de pe masina... :old Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: utlizatrea statiilor cb in UE si aici...si afara gasesti informatii despre trafic in limba noastra.....pe canalul 22....in rest daca respecti ce a spus Suzuker....nu vei avea probleme....:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate