svejk Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 sau cum se zice, big dude tre sa stie e pe otv pisarea lumiii, regele varicelor, iordania, petra oras din iordania 1o euro ale dreacu de femei o piatra foarte veche, moise, dan diaconescu, gigi becali, monica tatoiu si christine valmy, moise iisus, muhhamad, doamna elena, tepes, videanu , magar basinos, adidas torsion, elodia, sa nui uncizi, cireasa de pe tort, iashington, bomoboana de pe coliva, nu mai pot, imi plesneste creierul, ma duc sa-mi mai iau o sticla de vin si sa revin la otv, mai am nitel pana la colaps, allah, varice, hahaha sa traiti bine, mamma mia , sa iei gatul imediat sau sa danseze cam tom si jerry, nu masi pot va zic sioncer ia habibi va salut bagati pe otv e genial am ras 1 .5 litrvi vin , ma duc sa mai ikaiu habibi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 Mai Svejk.....dar tu n-ai telecomanda? :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 ma facusi sa ma uit pe .. funeral tv.. :bleah ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 pare destul de grav ... arunca dreaqu vinul si treci la lucruri serioase (30+ de grade) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 Tare frate serialul ELODIA,da na na la Dallas ! "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 bai svejk-ule te credeam mai serios :h5 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 Svejk - baga pe etno tv..... merge bine dupa o sticla de vin :ga Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 Etno?.. inseamna ca nu aveti pachetul extins.. Taraf tv bate de departe etno ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 inca nu mi-am revenit dupa regele varicelor vinul de gagauzia foarte bun, 2 sticle m-au torpilat rapid, dar nenea ala a fost spectacol.... cum impletea el intr-o fraza becali, mahomed, isus, medicina, elodia, feriti-va de magarus, dane, bomboana de pe coliva... a fost tare! la alea de 30+ grade nu ma mai bag o perioada ca n-am masura. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacer82 Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 e bun vinul, dar unde e tara gagaugia :grin: pe harta nu o gasesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 sudul moldovei... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacer82 Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 cu municipiu CAHUL :ga SAU VREI UNUL DIN CENTRU MOLDOVEI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 stiau ei ce stiau comunistii cu doua ore de TV pe zi :bleah acum toti mananca nestiri pe paine @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 beii .. NU E ADEVARAT>>. sursa RDI ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Raspunsul FOST PROMPT... :grin: :gr1 :ha ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Aha...deci s-a rezolvat misterul... :ga :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate