Irod Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: informatii utile Terrano din pacate cei de pe la reprezentante, de cele mai multe ori sunt amatori. Asa am patit eu..... Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pvf Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: informatii utile Terrano Stie cineva la ce foloseste butonul(senzor, contact, ce o fi..) de pe suportul rotii de rezerva? Multumesc :tk Nissan Terrano 2, 2001, 2.7tdi, 125cp.:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: informatii utile Terrano Stie cineva la ce foloseste butonul(senzor, contact, ce o fi..) de pe suportul rotii de rezerva? Multumesc senzor de temperatura (temperatura exterioara afisata la bord) https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: informatii utile Terrano De la un timp am simtit la masina o anumita vibratie. Prima data am zis ca poate e din cauza noilor cauciucuri AT. Astazi am vazut ca era dusa crucea de la arborele cardanic din fata. S-a rezolvat , se potriveste de la Mitsubushi. Acum a disparut vibratia insa am o nelamurire. La Nissan Terrano II cum se manifesta axul cardanic in timpul mersului in 2x4? (nu am MRL-uri manuale montate, sunt cele cu care vine masina) De ce va intreb? Am sentimentul ca la mine nu decupleaza automatul si imi invarte tot timpul axul cardanic si de aceea s-a si dus crucea. A si apropo, becul de 4x4 din bord imi indica ok cand am 4x4 sau 4x4, de unde culege el semnalul asta? Din cutia de transfer? Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Vreme Postat Februarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: informatii utile Terrano Din pacate eu nu stiu sa-ti raspund, Eu simt ca mine motorul vibreaza destul de tare cind e intre 1000 - 2400 de ture si accelerez, face caroseria destul de mult zgomot, dupa ce trec de 2400 de ture merge totul frumos si bine. Nu stiu daca asta e o problema la el sau nu, caci nu am ajuns sa vad alt Terrano cum e, sper sa ajung saptamina viitoare sa-mi fac o idee. Poate stiti voi ceva de chestia asta. chestia cu vibratiile si zgomotul ( caroseria intra in rezonanta ) e pantru topicul cu ce ne enerveaza la masinile noastre, dar e valabile si aici. Terrano2 - 2.7 TDi/2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: informatii utile Terrano cand e in 2x4 cardanul fata e oprit. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: informatii utile Terrano Asta daca am MRL-uri automate sau manuale. Dar am inteles ca la terrano exista si varianta de capac simplu si roata dintata care angreneaza tot timpul planetara si restul. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: informatii utile Terrano io am automate si pe 2x4 nu sunt angrenate, planetare, grup, cardan. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Vreme Postat Februarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: informatii utile Terrano Asa e si la mine, totul se cupleaza din'nauntru. Am testat zielel astea pe zapada cuplajul si e OK, am facut tone de derapaje pe cimp cu zapada si am cuplat si decuplat puntea din fata mereu. Functioneaza OK. Terrano2 - 2.7 TDi/2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: informatii utile Terrano O sa fac o poza la roata sa vedeti daca avem acelasi model de MRL , poate faceti si voi o poza la al vostru. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pvf Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: informatii utile Terrano Asa am eu... parca nu arata ca un MRL normal...:wink: :tk Nissan Terrano 2, 2001, 2.7tdi, 125cp.:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: informatii utile Terrano Pai nici nu este ... iar din cate stiu eu nici nu e tocmai OK, masina e fara dif central. Asta daca e un Terrano II normal, care se respecta. Daca are ceva modificari pe la maruntaie... dar poate ne povestesti mai pe larg. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: informatii utile Terrano http://www.more4x4.lt/obraz.php?img=sp005.jpg&typ=pro&sz=180 cam asa arata cele automate, iar cele manuale facute de AVM http://www.okura.ro/docs/articole/big/art_1247743498.jpg later edit : bineinteles sunt cam de aceeasi dimensiune :ha: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pvf Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: informatii utile Terrano Pai nici nu este ... iar din cate stiu eu nici nu e tocmai OK, masina e fara dif central. Asta daca e un Terrano II normal, care se respecta. Daca are ceva modificari pe la maruntaie... dar poate ne povestesti mai pe larg. Adica eu nu am MRL? Nu stiu mai multe, abia am luat masina, cert este ca fata trage si trage doar atunci cand cuplez din maneta. Poate ca e doar o flansa care tine cuplat tot timpul planetarele. O sa ma uit maine. Mersi :tk Nissan Terrano 2, 2001, 2.7tdi, 125cp.:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: informatii utile Terrano Exact asa am si eu ca pvf, de fapt e o flansa cum ziceti. Clar ca nu e MRL , adica mecanism de rulare libera :( La mine rularea rotii este infrinata de catre planetara , diferential si arborele cardanic. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: informatii utile Terrano Intrebare: motorul de 2,7 tdi de pe terrano 2 R20 parca, cum are distributia? Curea? Lant? Pinioane? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: informatii utile Terrano Asta am gasit in maualul pentru Terrano II R20 motor TD27ti (dupa 2002). Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Vreme Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: informatii utile Terrano Buna intrebare, Al meu e model din 2001 si stiam ca e pe lantz, dar nu sint sigur. Din pacate e prea putina literatura disponibila despre masinile astea si ca majoritatea dintre noi, cind le-am luat nu am primit nici un fel de documentatie. Cum putem afla? la ce ne putem uita? merci, Legat de cuplajul din fata, la mine e ca la pvf, se pare ca asa vin ele standard. Cu ce ma ajuta un cuplaj la rotile din fata in plus de echiparea standard ( maneta de la cutie )? merci, Terrano2 - 2.7 TDi/2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: informatii utile Terrano Buna intrebare, Al meu e model din 2001 si stiam ca e pe lantz, dar nu sint sigur. Din pacate e prea putina literatura disponibila despre masinile astea si ca majoritatea dintre noi, cind le-am luat nu am primit nici un fel de documentatie. Cum putem afla? la ce ne putem uita? merci, Legat de cuplajul din fata, la mine e ca la pvf, se pare ca asa vin ele standard. Cu ce ma ajuta un cuplaj la rotile din fata in plus de echiparea standard ( maneta de la cutie )? merci, Documentatie eu zic ca se gaseste , trebuie doar rabdare, dupa cum am mai spus (vezi la link-ul pe care l-am dat in postarile anterioare). Despre MRL s-a mai discutat pe forum destul de mult, trebuie cautat putin pe forum. Principiul de functionare este acelasi la toate (nu vorbesc de modul de actionare ci de rol). Automatele sunt mai comode, nu tre sa te dai jos din masina sa le cuplezi si decuplezi, se cupleaza/decupleaza "automat", in anumite conditii. Sunt insa mai putin fiabile decat cele manuale. MRL-ul iti economiseste un pic de combustibil si in special protejeaza de la o uzura prematura planetarele/diferentialul/cardanul fata, pastrandu-le nemiscate in mod 4x2. Voi, avand montata flansa in loc de MRL, aveti o transmisei " nici cal nici magar" , adica se invart toate elementele transmisiei, atat fata cat si spate, dar impinge numai spatele (asta in 4x2). In 4x4 se schimba povestea, transmisia lucreaza ca un 4x4 fulltime cu centru blocat! Din cauza asta este NERECOMANDAT sa mergeti in 4x4 pe teren cu aderenta buna (asta include si drumul de pamant, uscat!!) Riscati sa rupeti ceva la transmisie (piesa mai slaba intotdeauna cedeaza) datorita diferentelor de diametru intre rotile puntilor fata/spate. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: informatii utile Terrano Asta am si eu la roti. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Vreme Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: informatii utile Terrano Bigdaddy, ce folosesti si de ce? se poate monta singur, necesita scule speciale etc, ce e mai recomandat? merci, Terrano2 - 2.7 TDi/2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: informatii utile Terrano Ce parere aveti , merita investitia intr-un MRL manual , avand in vedere ca se scade uzura la planetare, diferential si cruci cardanice? Sau mai bine sa ramana asa? De niste MRL-uri automate folosite nu stiu ce sa zic, ele ar fi o veriga slaba in structura. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pvf Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: informatii utile Terrano Ce parere aveti , merita investitia intr-un MRL manual , avand in vedere ca se scade uzura la planetare, diferential si cruci cardanice? Sau mai bine sa ramana asa? De niste MRL-uri automate folosite nu stiu ce sa zic, ele ar fi o veriga slaba in structura. Ma gandesc ca majoritatea timpului merg pe asfalt, pamant unde nu trebuie 4x4, cele manuale ar fii o alegere buna. cand e nevoie, de exemplu iarna le cuplezi si le lasi asa(nu sa te dai mereu jos cand se termina drumul cu zapada) sau teren mai accidentat, dar macar in restul anului le decuplezi. La masina mea le are din fabrica asa si nu cred ca a schimbat cineva grupul in 9 ani, cred totusi ca o sa consume mai putin cu cele manuale. In alta ordine de idei : cum naiba se potriveste ceasul din bord? :sh2 :tk Nissan Terrano 2, 2001, 2.7tdi, 125cp.:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: informatii utile Terrano In alta ordine de idei : cum naiba se potriveste ceasul din bord? :sh2 invarti de butonul care reseteaza km. ! (stanga si dreapta) https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Vreme Postat Februarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: informatii utile Terrano Revin la distributie, dupa ce zice in manualul de R20 pe 2004, distributia ar fi pe lant, am pus ce am gasit in manual, nu specifica pentru ce motor. Terrano2 - 2.7 TDi/2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate