Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

VITARA 1,6 8V-intrebare?

Vizitator lones

Postări Recomandate

Vizitator lones
Salut baieti! Am si eu o intrebare,ma intereseaza daca vitara cu motor 1,6 8v are foarte multa electronica (senzori,module si alte chichitze).am inteles ca este un motor gestionat de o injectie monopunct,deci trebuie sa aibe calculator,in rest....e complicat? e ceva de genul dacia berlina motor cu injectie?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator lones

Re: VITARA 1,6 8V-intrebare?

un amic are o vitara lunga,iar motorul e "praf" si ma gandeam ca ar fi o solutie motorul de 1.6 8v.am inteles ca e mai rezistent,ar nu stiu cat e de complicat.teoretic ar trebui sa fie mai simplu,cred ca ar merge trecut si pe carburator.

Link spre comentariu

Ce motor are acum? Vrea sa pastreze cutia? Vrei sa pastrezi instal electrica? Ce an este?

In principiu DA este simpla mutarea! Multumit?

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Nu este identic motorul, o sa ai neaparata nevoie de calculator si instalatie, evacuarile din cate stiu nu se potrivesc, pompa nu stiu daca-i identica.

Motorul de 1,6 8V e mai rezistent sa-i zicem asa la "fierbere" si are un cuplu bun la turatii joase, in rest numai dezavantaje in comparatie cu 1,6 16V. Discutia e lunga fiind multe pareri pro si contra, trebuie sa fie undeva pe forum.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare