kherim Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 ieri am fost in bulgaria cu un prieten care vrea sa-si cumpere masina.ne-am suit si intr-o ora jumate am fost la varna.undeva intr-o margine a orasului o strada plina de parcuri auto,cred ca nu exagerez vreo 1,5 km de-o parte si de alta numai masini pt toate buzunarele.eu normal ca m-am uitat la ce ma interesa.am vazut vreo 2 G-uri ,samuraie cate vrei ,Vitara si o toyota ca a mea,toate preturi rezonabile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 Intrebare: Am aici o masina pe care ,m-ar tenta sa o inmatriculez in Bulgaria. Trebuie sa ma duc cu masina pana acolo sau este o metoda de a face asta doar cu actele? Stiu ca suna ciudat dar...intreb si eu. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Noiembrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 maine iti dau raspunsul.o sa-l intreb pe un prieten care are masina cu nr de bulgaria.salut max :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Ce pret aveau G-urile? Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Noiembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 erau 2 buc.unul din88 care arata foarte bine la anii lui si cerea 4000 de euro(2 usi,motor 240 diesel) si mai era unul cu 4 usi da n-am mai intrat in parc sa intreb ca ma plictisisem de atatea masini.ce ,nu-ti mai place pajero? max,m-am interesat ce trebuie sa faci ca sa inscrii masina pe BG.trebuie sa gasesti pe cineva de incredere acolo ca sa o treci pe numele lui sau trbuie sa fii foarte atent la procura daca nu-l cunosti pe individ.cu masina e musai sa te duci acolo pt verificare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 ... max,m-am interesat ce trebuie sa faci ca sa inscrii masina pe BG.trebuie sa gasesti pe cineva de incredere acolo ca sa o treci pe numele lui sau trbuie sa fii foarte atent la procura daca nu-l cunosti pe individ.cu masina e musai sa te duci acolo pt verificare. Multumesc pentru informare. Tocmai asta vroiam sa evit, respectiv un drum pana in Bulgaria. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Masina trebuie dusa la politie acolo,altfel nu se pote si musai sa ti-o inscrie cineva de incredere!! Actele dureaza cam 3 zile. Avantajele ar fi taxe mici anuale,fapul ca in cartea de identitate si talon nu sunt trecute dimensiunile cauciucurilor si nici masa maxima autorizata. La peste 160 cp au taxe de prima inmatriculare care sunt mari si nu merita. Una peste alta eu nu-mi mai iau masini decat din bulgaria :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate