nissan4x4 Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 "Am avut o revelatie astazi. Sunt un potential ucigas! In intersectia D-na Ghica, o masina cu numar de Timisoara a oprit la guloarea galbena a semaforului. In spatele ei, intr-un Audi negru, o blonda gen "Pisoias, vreau si eu o masinuta.Imi cumpari si mie gigugiguguigiugu o masinutica?" a inceput sa claxoneze indignata, injurand atat de tare incat se auzea de afara. Si claxona, si claxona, si claxona. Facea un halimai si genera o stare generala de stres. Si claxona, si injura. Masina, lucru nemtesc, isi facea datoria: claxon cu plaman puternic. Si, pentru cateva clipe, am avut flash-uri in care m-am vazut ducandu-ma langa masina, spargandu-i geamul, inhatand halaciuga galbena de par si proptind-o violent de bordura. De 14 ori la rand. Din fericire pentru situatia mea sociala actuala si viitoare, cu cateva secunde inainte de a transform premonitiile in realitate, un tigan i-a dat un pumn in capota si i-a spus pe un ton ce a linistit curva high class instantly: "Hooo, faaa! Poate vrei sa te fut!". Magie!Sunt absolut sigur ca o incercare de a initia o discutie pe tema unui articol din Idei in Dialog (sau de a provoca o reactie la ultima carte a lui Dan. C. Mihailescu) nu ar fi avut efectul minunat pe care perspectiva unui tigan gol a avut-o asupra ei. A tacut, si ea si claxonul nemtesc, a pus mainile crispate pe volan (doar ea, calxonul nemtesc ramanand la locul lui, sub capota) si a intepenit privind fix inainte. A fost unul dintre acele "the magic moments" din Bucuresti. Lumea a inceput sa se hlizeasca, masina de Timisoara a plecat neintelegand nimic nici ea, nici soferul ei, blonda in Audi a plecat cu a doua de pe loc si dusa a fost. Tot ce a ramas a fost replica nevestei tiganului:"Hai vrea tu, ma !!!". ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 claxon ...................... si nevasta tiganului sa gindit ......... bani de Audi nu am da un claxon din asta tot imi cumpar ! :ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 :10 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Eu , la faze din astea, daca sunt cu Toyota, in locul tipului de TM, bagam in marsarier, ii futeam una sanatoasa la masina tipei, iar la politist i-as fi zis ca ea nu a pastrat distanta si m-a lovit. Si ca mi-a distrus bunatate de teava de instalatii cu diametrul de 72 mm. :grin: Am avut o tentativa din asta o data dar tipul din spate a dat inapoi ca nu avea masina in spate, a luat-o prin dreapta si a trecut pe rosu cu viteza. Era un Tico. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Foarte tare faza,merci Luigi,m-ai facut sa rad bine de dimineata :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Eu , la faze din astea, daca sunt cu Toyota, in locul tipului de TM, bagam in marsarier, ii futeam una sanatoasa la masina tipei, iar la politist i-as fi zis ca ea nu a pastrat distanta si m-a lovit. Si ca mi-a distrus bunatate de teava de instalatii cu diametrul de 72 mm. :grin: Am avut o tentativa din asta o data dar tipul din spate a dat inapoi ca nu avea masina in spate, a luat-o prin dreapta si a trecut pe rosu cu viteza. Era un Tico. :grin: Hehe ce fain e sa ai "dita" tzava in spate :D Cand aveam fostul meu ARO cu motor romanesc de Brasov D127, ala de 3119 cmc.... Ce fericire era pe capul meu... la relanti nu scotea DELOC fum, daca mergeai normal si linistit, la fel, nu fuma... insa la o talpa - era horn... daca ma supara cineva si nu se potolea, o scoteam pe liber, ardeam vro cateva talpi scurte si una luuuuuuuuuunga.... noru de la cernobal era mic copil pe langa ce reuseam eu :D Sa vezi cum toti isi luau zona in secunda 2... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 Re: sunt un potential criminal ? "Am avut o revelatie astazi. Sunt un potential ucigas! In intersectia D-na Ghica, o masina cu numar de Timisoara a oprit la guloarea galbena a semaforului. In spatele ei, intr-un Audi negru, o blonda gen "Pisoias, vreau si eu o masinuta.Imi cumpari si mie gigugiguguigiugu o masinutica?" a inceput sa claxoneze indignata, injurand atat de tare incat se auzea de afara. Si claxona, si claxona, si claxona. Facea un halimai si genera o stare generala de stres. Si claxona, si injura. Masina, lucru nemtesc, isi facea datoria: claxon cu plaman puternic. Si, pentru cateva clipe, am avut flash-uri in care m-am vazut ducandu-ma langa masina, spargandu-i geamul, inhatand halaciuga galbena de par si proptind-o violent de bordura. De 14 ori la rand. Din fericire pentru situatia mea sociala actuala si viitoare, cu cateva secunde inainte de a transform premonitiile in realitate, un tigan i-a dat un pumn in capota si i-a spus pe un ton ce a linistit curva high class instantly: "Hooo, faaa! Poate vrei sa te fut!". Magie!Sunt absolut sigur ca o incercare de a initia o discutie pe tema unui articol din Idei in Dialog (sau de a provoca o reactie la ultima carte a lui Dan. C. Mihailescu) nu ar fi avut efectul minunat pe care perspectiva unui tigan gol a avut-o asupra ei. A tacut, si ea si claxonul nemtesc, a pus mainile crispate pe volan (doar ea, calxonul nemtesc ramanand la locul lui, sub capota) si a intepenit privind fix inainte. A fost unul dintre acele "the magic moments" din Bucuresti. Lumea a inceput sa se hlizeasca, masina de Timisoara a plecat neintelegand nimic nici ea, nici soferul ei, blonda in Audi a plecat cu a doua de pe loc si dusa a fost. Tot ce a ramas a fost replica nevestei tiganului:"Hai vrea tu, ma !!!". Daca te consoleaza: nu esti singurul... potential... :? :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvein Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Re: sunt un potential criminal ? Daca te consoleaza: nu esti singurul... potential... :? subscriu intru totul cu siguranta nu esti singurul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 :grin: "Am avut o revelatie astazi. Sunt un potential ucigas!" asta era unul dintre motivele pentru care, inainte sa ma decid ca o sa vreau jimny, am fost sa vad nissanul lui nea nissan4x4 - s-ar fi pretat de minune la f***t idiotii de genul blondei din audi. din pacate, suntem cu capul pe umeri si ne dam seama ca realitatea inseamna mai mult bataie de cap decat dreptate... 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Sunt sigur ca majoritatea posesorilor de auto ,,mai sanatoase"au avut macar o data sentimentul acela gen "nu calc frana si nu-l evit,da-l in masa de prost ca merita"....dar gandul ca pierzi o zi la melitie cu constatarea si sifonarea ,,iubitei"ne-au adus cu picioarele pe ...frana..... PS...acum cateva zile era parcat pe Doamnei un nissan cat casa (avea www-ul lui Nissan 4x4 pe el)...Eram pe jos,si sincer am ocolit puuuutin mai larg masina ....asa de mult respect impune..Nu as vrea ca asa ceva sa stea in spatele meu...ca daca este in fata nu-i problem ca stau cuminte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 dar un jimny cum trebuie sa arate ca sa impuna respekt? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 dar un jimny cum trebuie sa arate ca sa impuna respekt? :grin: Jimny impune respect in teren 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 dar un jimny cum trebuie sa arate ca sa impuna respekt? :grin: Din punctul meu de vedere,trebuie sa arate ca o Toyota,Nissan ..sau Hummer.. (si de ce nu ..ca un ARO 24X :grin: )... :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 jimny dar un jimny cum trebuie sa arate ca sa impuna respekt? :grin: ....... mam dat odata jos din mashina la un imbecil din asta si cred ca si acum se gindeste : ....oare cum a incaput "Nissanul" asta in jimny :ga :ga :ga :ga :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate