Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Today..Tomorrow....KZJ 95 3.0 TD....KAZZAN

doctoru

Postări Recomandate

Dupa cum unii deja stiu, am dat freelanderu' si m-am pricopsit cu ceva mai mare, mai puturos, numai bun de zgariat copacii... un KZJ 95 3.0 TD nume de cod KAZZAN.

In principiu va fi o masina pt iesiri soft, prietenesti, poate cate un pic de open, dar si de expeditii cu/fara garsoniera Chateau in spinare.

Deocamdata are suspensie OME, scuturi si copii Simex.. i-am facut si niste praguri urate dar rezistente, iar in viitorul apropiat o sa-i montez muzica atat de necesara la iesiri, dar si bara fata-spate antitaximetristi.

Pun si cateva poze:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Today..Tomorrow....KAZZAN

:ha::ha:Sa-l stapinesti sanatos...

Esti al doilea doctor nebun pe care-l cunosc dupa Semaca.....

cum dreak cu barca dupa masina pe zapada?:ha:

La vara sa vad poze cu sania pe val!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Off topic @doctoru' : LA MULTI ANI SANATOSI SI VOIOSI !

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

Multumesc mult de urari..

De udat l-am udat doar la spalatorie deocamdata pt ca nu eram sigur ce culoare are masina :ha:. Este....... VIOLET.

Dar promit sa o ud cu voi cu prima ocazie cand ne intalnim...:x

RZV - Uita-te si tu cum stau dragalasii cuminti la locurile lor la -20 grade..

Fiecare s-a dat cum a putut..cu schiuri, camere de camion, bob, ligheane, prelate sau cu bullbaru'...

In ultima poza se vede cum am dat cu ei de padure:op

Link spre comentariu

Hmm,foarte tare faza cu barca...cat despte toyo...noroi la greu!

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

In ultima luna am incercat sa mai fac cate ceva la Kazzan, dar nu prea am timp. Am inceput cu demontarea barii fata si de atunci ma tot gandesc cum naiba sa o fac... dint teava... din tabla... Deocamdata nu am apucat decat sa montez placa de troliu si m-am oprit.

In paralel am montat muzichia si cand am tras firele in spate am vazut ca sub mocheta este o mare balta. Azi, decat sa bat covoarele prin casa, am fugit repede in parcare si m-am apucat de treaba. Am demontat absolut tot, bancheta, scaunele si tot ce inseamna plastic. Foarte multe lucruri... numai sa le duc jos la boxa mi-a luat doua ore.. (la boxa tin si damigeana :x).

Am fugit repede la spalatorie cu mocheta care cred ca se va usca la primavara, si pe drum inapoi ma gandeam ca daca tot am belit kazzanul in halul asta n-ar fi rau sa-i dau si niste antifon :grin:. Urmarea....... de abia acum am intrat in casa. Trebuie sa fac cumva sa-mi petrec sambetele in padure ca nu se mai poate...

Poze in curand

Link spre comentariu

cum de te lasa sufletul sa asupresti in halul ala barca aia ....????!!! parca mai bine i-ar sta pe apa ...

...acum serios..... daca ia vreo piatra sau altceva putin ascutit ...praf se face .... dar bine ca avem unde le repara ....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Daca nici in cioatele alea nu s-a spart sunt slabe sanse sa se intepe pe drum. In plus era zapada de 40 cm, iar eu cu barca aia am niste conturi de rezolvat de cand eram in mediul ei natural, am fost aruncati din barca din cauza valurilor, a trecut peste mine nesimtita si ma izbea de dig daca poti sa-ti imaginezi.. In poza 2 se vede cum s-a innoptat deodata si in poza 3 e locul cu pricina si un fel de linistea dinaintea furtunii... Barca nu e a mea e a lui nasu' drchis care e in poze si cu care fac toate prostiile.

ordinea pozelor vad ca s-a schimbat

Link spre comentariu

Cam asa arata placa de troliu.. si cam asa arata masina sambata la pranz. In cate suruburi se prinde placa, deocamdata e prinsa jos in 2 suruburi de fiecare parte, sa-i mai pun unul si transversal??

Link spre comentariu

:ha:Doctore....mai in toate topicurile in care apar poze asemanatoare cu cele de sus, masina se termina taiata,scurtata,ingustata si la start de proba extrem....ai vreun plan ascuns?:ha:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Sa o stapinesti sanatos :h5 ; dar ca de obicei inceputul este mai dureros apoi devine o necesitate ; astazi un pic mine un pic si dai kg. jos dintro parte si pui in alta pina ajunge ca si a lui Zoli,,@unimog'' cit o Veverita :ha: :2dr

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Ca sa nu mai umblu cu ea stirba prin oras m-am hotarat sa ma apuc odata de bara aia. Copie de "copie ARB", facuta din ochi, facuta direct pe masina, din tabla striata de 5 de neam prost, sudata direct pe placa de troliu...

Link spre comentariu

Vali....nu esti cu toate acasa....tabla striata aveam eu la Patrolul ala vechi....doar ca nu era de 5....era mult mai nesimtita...de 10 :ha:

acum totul tine de suspensie....la cate chile ai pus ...sa nu cedeze....nervos :grin:

ps....sa-ti spun si ce se ascundea sub bara aia?:grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare