armand18us Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Salut, aveti idee de unde se pot cumpara ?sau de la ce alte automobile merg puse pe samurai ? Multumesc Armand Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Piulite prezon roata samurai daca ai jante de tabla merg puse piulite de dacie.conul este acelasi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Piulite prezon roata samurai daca ai jante de tabla merg puse piulite de dacie.conul este acelasi. Esti sigur? Ca la Vitara difera pasul filetului (1,25 in loc de 1,5). Asa mi-au bulit niste baieti de la vulcanizare niste prezoane: cu piulite de Dacie, si pana la urma am pus prezoane si piulite de Honda CRV (astea am gasit mai repede). Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Piulite prezon roata samurai Esti sigur? Ca la Vitara difera pasul filetului (1,25 in loc de 1,5). Asa mi-au bulit niste baieti de la vulcanizare niste prezoane: cu piulite de Dacie, si pana la urma am pus prezoane si piulite de Honda CRV (astea am gasit mai repede). Eu am avut asta toamna, pe Samurai 2 randuri de roti de Vitara, ambele cu piulitele lor, atat piulite lungi cat si scurte si n-am avut nici o problema. Cat despre piulite noi nu stiu unde ai putea sa gasesti, eu am cautat la un moment dat pt taica-miu prin targ in Vitan (era unul care avea tot felul de piulite) si nu am gasit. Daca vrei second ia legatura cu Blavenstein de la Baia Mare stiu ca el avea. Bafta :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Piulite prezon roata samurai La Alpadrino, nu sunt sigur daca au de Samurai dar la Nissan nu a fost nici o problema, le-au avut pe stoc. 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Februarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Piulite prezon roata samurai am incercat azi la UNIX ...si au...dar nu de SAM... o sa incerc sa scot una si sa mai dau o tura...sa vedem poate am noroc si gasesc inlocuitor :wink: Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Piulite prezon roata samurai Incearca si la o firma care aduce jante auto.Ei se ocupa si de piulite/prezoane. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Piulite prezon roata samurai Eu am avut asta toamna, pe Samurai 2 randuri de roti de Vitara, ambele cu piulitele lor, atat piulite lungi cat si scurte si n-am avut nici o problema. Atunci, e exact cum ma gandeam: pasul filetului. Nici nu ma gandeam ca la Sam ar fi alt pas la filetul prezoanelor si piulitelor decat la Vitara. Doar ca japonezii lucreaza cu filet cu pas mai fin decat europenii. In concluzie, in primul rand tre sa ai pasul corect, altfel strici prezonul sau piulita, sau pe ambele. Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Piulite prezon roata samurai Eu am luat un rind de piulite de prezon, ceva mai lungi si cu cap astupat de la Autosoft-ul de linga podul Fundeni si un rind de la Racing Nick. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Februarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Piulite prezon roata samurai Salut, o sa incerc si acolo pt ca e relativ aproape de mine :) Multumesc frumos Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nel Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Piulite prezon roata samurai Merg de dacie si au si guler, sunt mai bune ca ale de samurai care sunt foarte slabe calitativ:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Mantos Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Piulite prezon roata samurai Salut, aveti idee de unde se pot cumpara ?sau de la ce alte automobile merg puse pe samurai ? Multumesc Armand Salut Am eu piulite si inchise si deschise noi!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Piulite prezon roata samurai da` prezoane ai ? ca saptamana viitoare imi sunt gata flansele si nu am prezoane si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: Piulite prezon roata samurai AM EU 20 PIULITE 12x1,25 mm de aliaj titaniu-aluminiu competitie racing 100 ron cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: Piulite prezon roata samurai Daca merg la Jimny ale mele sint. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Piulite prezon roata samurai Eu pe jimny am pus piulite de Dacie si merg perfect. X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Piulite prezon roata samurai pe jante de tabla merg perfect piulite de Dacia(nu stiu daca de papuc sau normala,dar cred ca de papuc erau).eu am pus si pe jimny,si pe Vitara si pe Samurai.e cam 3-4 lei o piulita si iti da si dopuri de plastic negre ce vin peste ele sa nu rugineasca.arata super. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: Piulite prezon roata samurai Salut Am eu piulite si inchise si deschise noi!! Piulite inchise ma intereseaza pe mine. Alea ale lui Lipoveanu s-au dat (stiu ca erau deschise). Un pret pentru 20 de bucati se poate? Si niste poze... Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 (editat) Re: Piulite prezon roata samurai Salul. Ca sa nu mai deschid alt topic, permiteti-mi sa intreb aici: Pentru jante Suzuki originale(de tabla) ce prezoane sa folosesc si de unde. Am inteles ca piulite se potrivesc de dacie( piulite noi de dacia, toate 100 lei, mult- mai repede la dezmembrari). Editat Decembrie 11, 2010 de pavel_vn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Piulite prezon roata samurai Salul. Ca sa nu mai deschid alt topic, permiteti-mi sa intreb aici: Pentru jante Suzuki originale(de tabla) ce prezoane sa folosesc si de unde. Am inteles ca piulite se potrivesc de dacie( piulie noi de dacia, toate 100 lei, mult- mai repede la dezmembrari). Pe topicul cu "Compatibilitati piese Samurai" te-ai uitat ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Piulite prezon roata samurai Piulite janta tabla Vitara 12x1,25 =Samurai=Jimny=Y60=dacia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius_br Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Piulite prezon roata samurai Aceeasi problma am avut o eu anul trecut la un cherokee.Si nu am gasit nicaieri.Asa ca am apelat la un strungar care mi le-a facut perfect dupa filetul prezoaelor,si a fost si destul de ieftin (in jur de 50 ron) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fmg Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Piulite prezon roata samurai Salut, Recent am achizitionat un set de jante din aluminiu pe 16" pentru al meu samurai. Am rugamintea sa ma ajutati cu informatii pro si contra in ceea ce priveste inlocuirea piulitelor/prezoanelor existente pentru utilizarea acestor jante. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Piulite prezon roata samurai Conteaza tipul de janta ca sa stii daca schimbi sau nu prezoanele/piulitele.Jantele turnate sint mai groase in carne si atunci ai nevoie de prezoane mai lungi.La Samurai este simplu, deoarece prezoanele sint pe tamburi(spate) si pe butucul de roata(fata) si atunci vezi daca e nevoie sa la eschimbi sau nu.In general tipul acesta de prindere al rotii( cu prezon si piulita)nu necesita schimbare, prezoanele fiind suficient de lungi.La autoturismele care au doar prezoane, si acestea se infileteaza direct in tambur/butuc atunci ai nevoie ca ele sa fie mai lungi in cazul jantelor turnate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Piulite prezon roata samurai salut - am retinut - piulitele de dacia ar trebui sa fie OK desi nu suntem siguri daca pasul filetului e aelasi.... Niste prezoane de Samurai insa, pe unde gasim ca am constatat ca am unu lipsa si unu cam distrus... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate