Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Piulite prezon roata samurai

armand18us

Postări Recomandate

Re: Piulite prezon roata samurai

daca ai jante de tabla merg puse piulite de dacie.conul este acelasi.

Esti sigur? Ca la Vitara difera pasul filetului (1,25 in loc de 1,5). Asa mi-au bulit niste baieti de la vulcanizare niste prezoane: cu piulite de Dacie, si pana la urma am pus prezoane si piulite de Honda CRV (astea am gasit mai repede).

Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA

Skoda Fabia Combi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Esti sigur? Ca la Vitara difera pasul filetului (1,25 in loc de 1,5). Asa mi-au bulit niste baieti de la vulcanizare niste prezoane: cu piulite de Dacie, si pana la urma am pus prezoane si piulite de Honda CRV (astea am gasit mai repede).

Eu am avut asta toamna, pe Samurai 2 randuri de roti de Vitara, ambele cu piulitele lor, atat piulite lungi cat si scurte si n-am avut nici o problema.

Cat despre piulite noi nu stiu unde ai putea sa gasesti, eu am cautat la un moment dat pt taica-miu prin targ in Vitan (era unul care avea tot felul de piulite) si nu am gasit.

Daca vrei second ia legatura cu Blavenstein de la Baia Mare stiu ca el avea.

Bafta :h5

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

Eu am avut asta toamna, pe Samurai 2 randuri de roti de Vitara, ambele cu piulitele lor, atat piulite lungi cat si scurte si n-am avut nici o problema.

Atunci, e exact cum ma gandeam: pasul filetului. Nici nu ma gandeam ca la Sam ar fi alt pas la filetul prezoanelor si piulitelor decat la Vitara. Doar ca japonezii lucreaza cu filet cu pas mai fin decat europenii.

In concluzie, in primul rand tre sa ai pasul corect, altfel strici prezonul sau piulita, sau pe ambele.

Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA

Skoda Fabia Combi

Link spre comentariu

Vizitator Mantos

Salut,

aveti idee de unde se pot cumpara ?sau de la ce alte automobile merg puse pe samurai ?

Multumesc

Armand

Salut

Am eu piulite si inchise si deschise noi!!

Link spre comentariu

pe jante de tabla merg perfect piulite de Dacia(nu stiu daca de papuc sau normala,dar cred ca de papuc erau).eu am pus si pe jimny,si pe Vitara si pe Samurai.e cam 3-4 lei o piulita si iti da si dopuri de plastic negre ce vin peste ele sa nu rugineasca.arata super.

Link spre comentariu

Salut

Am eu piulite si inchise si deschise noi!!

Piulite inchise ma intereseaza pe mine. Alea ale lui Lipoveanu s-au dat (stiu ca erau deschise).

Un pret pentru 20 de bucati se poate? Si niste poze...

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

• 10 luni mai târziu...

Salul.

Ca sa nu mai deschid alt topic, permiteti-mi sa intreb aici:

Pentru jante Suzuki originale(de tabla) ce prezoane sa folosesc si de unde. Am inteles ca piulite se potrivesc de dacie( piulite noi de dacia, toate 100 lei, mult- mai repede la dezmembrari).

Editat de pavel_vn
Link spre comentariu

Salul.

Ca sa nu mai deschid alt topic, permiteti-mi sa intreb aici:

Pentru jante Suzuki originale(de tabla) ce prezoane sa folosesc si de unde. Am inteles ca piulite se potrivesc de dacie( piulie noi de dacia, toate 100 lei, mult- mai repede la dezmembrari).

Pe topicul cu "Compatibilitati piese Samurai" te-ai uitat ?

Link spre comentariu

Aceeasi problma am avut o eu anul trecut la un cherokee.Si nu am gasit nicaieri.Asa ca am apelat la un strungar care mi le-a facut perfect dupa filetul prezoaelor,si a fost si destul de ieftin (in jur de 50 ron)

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Salut,

Recent am achizitionat un set de jante din aluminiu pe 16" pentru al meu samurai.

Am rugamintea sa ma ajutati cu informatii pro si contra in ceea ce priveste inlocuirea piulitelor/prezoanelor existente pentru utilizarea acestor jante.

Multumesc

Link spre comentariu

Conteaza tipul de janta ca sa stii daca schimbi sau nu prezoanele/piulitele.Jantele turnate sint mai groase in carne si atunci ai nevoie de prezoane mai lungi.La Samurai este simplu, deoarece prezoanele sint pe tamburi(spate) si pe butucul de roata(fata) si atunci vezi daca e nevoie sa la eschimbi sau nu.In general tipul acesta de prindere al rotii( cu prezon si piulita)nu necesita schimbare, prezoanele fiind suficient de lungi.La autoturismele care au doar prezoane, si acestea se infileteaza direct in tambur/butuc atunci ai nevoie ca ele sa fie mai lungi in cazul jantelor turnate.

Link spre comentariu

salut - am retinut - piulitele de dacia ar trebui sa fie OK desi nu suntem siguri daca pasul filetului e aelasi....

Niste prezoane de Samurai insa, pe unde gasim ca am constatat ca am unu lipsa si unu cam distrus...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare