fmg Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Piulite prezon roata samurai Cred ca sunt turnate, grosimea lor este de aproximativ 2,5 cm. Si eu sunt interesat de prezoane mai lungi, ne ajuta cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Piulite prezon roata samurai Prezoanele, tot alea de Dacia 1300.Si nu sint turnate,sint bagate fortat pe interiorul tamburului(pe spate) si al butuculu de roata(pe fata).Daca ti se par scurte alea de Dacia apeleaza la un magazin care vinde jante auto.Acolo trebuie sa gasesti ce-ti trebuie. Pasul filetului la piulita de Dacia 1300 e celasi ca si la Samurai,de ce crezi ca am zis sa iei de Dacie?Doar ca arata asemanator?:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fmg Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Piulite prezon roata samurai Multam, O sa incerc cu cele de dacie si revin cu comentarii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Piulite prezon roata samurai am fost azi in Autovit - mai ieftin de 8 RON bucata nu am gasit piulite pt Sami (pas de 1.25). Mentionez ca erau vandute ca piese de Dacia. Daca stie cineva de unde pot sa iau mai ieftin ...astept sugestii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fmg Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Am cumparat la Norauto 61 ron setul de 20 buc pas 12/1,25 deschise, nichelate pentru jenti de aliaj (aveau si 12/1,5) inca mai caut prezoane mai lungi decat cele de dacie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AMO Riders Postat Aprilie 5, 2016 Partajează Postat Aprilie 5, 2016 Re: Piulite prezon roata samurai Salutare! Avand lipsa, azi mi-am luat 3 piulite pentru suportul de la roata de rezerva la Samurai Japan din `94. Piulite de Dacia 1300, dim. 12x1,25 si merg perfect. 5 lei / buc in Oradea, magazin de Piese Auto Dacia. Atasat aveti o poza. Sanatate, AMO Riders ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valentin.stefan Postat Aprilie 6, 2016 Partajează Postat Aprilie 6, 2016 (editat) Re: Piulite prezon roata samurai Salut! Am avut si eu nevoie de piulițe din cauza unor flanșe distanțiere care aveau prezoanele mai lungi, iar mașina mea are piulițe înfundate. Am ales o variantă foarte simplă și ieftina, ai anume piulițe de Matiz, noi sunt aproximativ 3,5 lei( Înfundate), sau de la dezmembrări, de la Matiz-uri mai vechi la 1.5 lei (deschise). Îți va trebui si o alta cheie de roti, pentru cele de Matiz e nevoie de cheie de 17. Ca idee cele de Dacia mi s-a parut ca au conul mai mare si îmi era teamă că nu se centrează rotile ok. Editat Aprilie 6, 2016 de valentin.stefan Vali S. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate