shadow Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Salut, Stie cineva ceva despre asta ?: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=120816677&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=17&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2007-01-01&maxPrice=15001&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=100000&customerIdsAsString=&lang=en&pageNumber=1 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Toyota ... Technology ?! Eu cred ca este vorba de o masina chinezeasca si probabil are parte tehnica de Toyota (transmisia, ce o avea... ca motorul scrie ca este Isuzu). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Toyota ... Technology ?! Nu cred sa aiba vreo legatura cu Toyota in nici un caz. Suspensia fata e independenta dar nu seamana cu cea de Hilux de exemplu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Toyota ... Technology ?! Este Beijing Jeep BJ 212, fabricat in china, pe baza de UAZ 469. Fabrica are legatura si cu Jeep, au facut si XJ-uri sub licenta http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shadow Postat Februarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Toyota ... Technology ?! Mersi Levo, ma uitam dupa Hilux-uri, am dat peste ea si eram curios. 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate