Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce facem in trafic??

ionutzt

Postări Recomandate

Vizitator redscarlet
voi sunteti stresati ca va duceti la munca

Mai, Svejk, mai... cate cazuri fericite cunosti de oameni care isi iubesc job-ul si il fac cu drag pentru ca sunt bine platiti si munca le este apreciata? Hmm... Ia sa vedem... Eu sunt un astfel de caz (dar nu se pune, pe mine nu ma cunosti:D).

Asta nu inseamna ca daca ajung mereu cu cel putin 20 min intarziere, sefii ma vor mai iubi le fel de mult in continuare...

Dar, deh, daca stai in trafic, sa tot ai timp sa te gandesti...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 64
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

De vreo 2 luni, ma muncesc cu consoarta propie si inmatriculata sa ne gasim job-uri la Sibiu. Cu alte cuvinte sa ne intoarcem acasa. Bucurestiul poate fi un oras frumos, pentru cei foarte tineri. Pentru noi cei care am inceput sa intelegem ca nu face altceva decat sa ne stoarca de viata si bucurie, Bucurestiul nu mai are nimic frumos. Are in schim un trafic infernal, tigani in intersectii, tigani pe langa intersectii, tigani pe scara blocului, tigani printre blocuri, tigani in mall, tigani cu tupeu! Si manele :bleah

Sa nu ma intelegeti gresit, am cunoscut oameni extraordinari in cei 10 ani de Bucuresti. Oameni care m-au ajutat fara sa-mi ceara nimic in schimb, oameni cu care poti discuta si de la care ai ce invata, oameni care sufera in tacere din cauza acelorasi tigani, oameni care-si doresc sa plece la randul lor cat mai departe de Km 0.

Eu unul vreau ca fata mea - clasa I - sa nu mai stea 4 ore zilnic in trafic si sa ajunga acasa la 8 seara, rupta de oboseala si acuzand dureri de cap. Si asta doar pentru a-mi satisface eu orgoliul ca am un job bun.

Copilul meu nu are nicio vina!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Pe sora-mea can a plecat din bucuresti In deva nu am inteles-o in prima faza, dar asta e, sotul era de acolo..

Acum, daca as gasi un job sigur si platit bine in Deva,nu cred ca asa sta prea mult sa ma gandesc.

Bucurestiul nu e un oras pe care sa-l iubesti, are prea multe defecte si prea putine avantaje.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Vizitator tim
Sufar si eu de acest sindrom. Urasc aglomeratia, orasul asta spart si rupt, plin de neoameni. Prin 86 ma apucasem sa proiectez un elicopter si acum imi pare rau ca nu l-am facut, ar fi rezolvat problema de azi a circulatiei. Acum pentru unii e mai simplu, se mutam in orase mici cu oameni veseli care nu te injura la semafor. Personal am gasit solutia, e aproape de capitala, mai stau un pic sa o aranjez si va fac o invitatie. Pentru bani, obligatii, ambitzii cred ca inghitim prea mult.
Link spre comentariu

Da, aveti dreptate ca in Bucuresti este multa "mizerie" dar, pe de alta parte aici gasesti de bine de rau un serviciu care este mai bine platit decit in provincie. Eu am vrut sa ma mut in Brasov prin 1997 cind in Bucuresti lucram ca director la o firma de paza si aveam o carte de munca impecabila. Cei din Brasov m-au vazut , au rasfoit cartea de munca , au zis ca sunt ok din toate punctele de vedere dar ca nu pot sa-mi dea, cum era la acea vreme, decit un sfert din cit cistigam in Bucuresti pentru aceeasi functie. Asa ca cu parere de rau m-am intors acasa.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

@redscarlet: pe scut pentru ca am baut vin: o sa-ti treaca si tie sa te duci cu drag la job.

mie mi-a luat 5 ani

acum ma duc pur si simplu dupa ce o vreme m-am dus cu "ura"

subzistenta.

in trafic in schimb ce ma impiedica sa "ma fac" cu AFN-ul (da, nu avem toti ARB, e bine?? :grin: :grin: :grin: :grin: ) la taximetristi? NIMIC.

(oricum i-as interzice ca institutie, odata cu desfiintareaa radioului.)

sau sa ma "girofarizez" dupa diferite personaje?

e faorte misto, daca poti fie te enervezi cumplit, fie vezi niste filme superbe, totul e sa fii atent nitel.

v-am salutat si ma duc sa mai ingurgitez alcool din vin, recuperez pentru cei 5 ani de pauza. mi-e sa nu adorm iarasi cu usa de la balcon deschisa./

dau druml la otv daca pot ( e mai complicat implica o bucata de fier si o scandura) si daca e ceva va zic

Link spre comentariu

Vizitator jimny8

draq... acum imi dau seama ca au trecut mai bine de 10 ani de bucuresti... cand am venit de la mama draq din sighet, eram un debil de 18 ani scapat la capitala. acum sunt un matur de 30 de ani caruia ii e dor permanent de casa, de dealurile de acasa, de aerul de acasa, de tot ce inseamna acasa :-(

traficul din bucuresti?

1. tampesc atunci cand am ocazia sa fiu la volan, am ajuns sa urasc masinile - cum naiba, la orice ora din zi, esti blocat, oriunde te-ai duce in capitala asta?

2. aproape un sfert din timpul petrecut cu motorul in bucuresti sunt blocat laolalta cu soferii (deci sa nu te poti strecura nici macar cu motorul mi se pare de domeniul absurdului....)

3. de cand cu vremea asta, merg cu metroul - doamne feri sa prind orele de aglomeratie, tre sa astept sa treaca trei trenuri sa ma pot inghesui si io spre serviciu...

concluzia: sunt un bou ca ma amagesc cu ideea ca in bucuresti am un job bine platit. cred ca juma de viata si nervi se duc numai pe drumurile pe care le fac in bucuresti... :bleah

Link spre comentariu

Eu am o intrebare:

Cati dintre cei care aveti afaceri proprii, depindeti de locatia in care sunteti?

O firma care importa si distribuie anumite produse in tara, nu depinde neaparat de Bucuresti. Importuri se pot face si in Baia Mare. Distributia (prin firme de curierat, masini propri, alte firme distribuitoare) se poate face si din Baia Mare. Vanzare care se face prin magazine virtuale pe internet se poate face si din Baia Mare.

Ce vreau eu sa subliniez este faptul ca sunt o categorie de oameni , care pot scapa de stresul Bucurestiului prin mutarea intr-un oras frumos de provincie, aproape de munte, unde terenurile sunt mai ieftine, casele sunt mai ieftine, viata mai linistita, ai unde sa lasi copii sa se joace , faci 5 minute pana la servici, faci 10 minute pana la o zona de offroad, sa nu te topesti de caldura vara pe asfaltul din Bucuresti, nu iti faci atatea griji de masina lasata in fata blocului ca iti fura troliul si antena de pe ea, unde nu trebuie sa sudezi proiectoarele de bara, inspiri un aer curat si sanatos de munte, faci 10 minute pana la un loc superb langa o vale unde sa intinzi patura pe iarba, faci un foculet, prajesti o slaninuta, mananci bine, te intinzi pe patura si tragi un pui de somn sanatos fara sa iti fie frica ca iti fura telefonul mobil de pe patura. Si alte nimicuri de genul asta care in esenta au foarte mare importanta, si dupa care sunt convins ca foarte multi dintre voi tanjesc.

Stiu ca pentru altii, e bine din punct de vedere financiar in Bucuresti pentru ca acolo se invart banii dar...cu viata ta si cu linistea ta si a familiei tale cum e? Ca aia nu o poti cumpara cu bani acolo.

Link spre comentariu

Eu am o intrebare:

Stiu ca pentru altii, e bine din punct de vedere financiar in Bucuresti pentru ca acolo se invart banii dar...cu viata ta si cu linistea ta si a familiei tale cum e? Ca aia nu o poti cumpara cu bani acolo.

:g

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Suntem masochisti. :lol:

Ai dreptate, insa de ex eu sunt slujbas. Nu am o scuza, decat o explicatie.

Eu m-am referit aici in primul rand la cei care au afaceri proprii , in special cei care nu depind de Bucuresti in mod direct.

De exemplu, sunt aici multe firme cu diverse domenii de activitate care au lucrari de miliarde in Bucuresti. Constructii de toate felurile, proiectare, distributie, consultanta, etc...

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI
Max.....ai dreptate si nu ai..Linistea familiei este strans legata de venituri.Familia mea face parte din ,,Bucuresti"de multe generatii,si pana la mine nici unul nu a incercat sa\ plece din acest oras.Ca si-au cumparat terenuri prin alte parti este altceva .Sunt primul din familie care s-a mutat din Bucuresti (la 40 km )...cu toata impotrivirea familiei.Fac naveta zilnic,45 minute pana in oras (40 km ) si 1 ora si 30 minute pana la pravalie (4 km)..Deci sunt plin de spume intr-un oras in care toate fufele ,taximetristii si soferi pe autobuz nu fac altceva decat sa iti manance nervi.Urasc orasul asta ,sunt daramat cand vad fotografii din zonele unde locuiesti tu...avem o tara superba dar toti vin in Buc.Din pacate aici se invartesc banii,tot din pacate aici exista cea mai mare mizerie ,prost gust si prostie pe metrul patrat.Ma enerveaza doar gandul ca la 11 dim trebuie sa plec spre oras ..dar seara cand ajung acasa sunt fericit ,am oaza mea de liniste,gratarul meu,garajul meu,va urma piscina mea...Este greu sa faci zilnic ture prin Bucuresti ..dar asta este ,viata cere sacrificii ca ne- place sau nu...tine numai de noi.Sunteti niste rasfatati ai sortii cei care locuiti prin zonele pitoresti,aveti muntele langa casa,dealul peste drum ...padurea in curte..Ce mai vreti? Traiti cu mult mai mult si mai sanatos decat Bucurestenii...Copii vostri sunt mai sanatosi....asta este principalul.Urasc Bucurestiul si el pe mine dar nu putem trai unul fara celalalt.Fugiti de acest oras cat puteti,facet-l sa va hraneasca fara sa depindeti de el ,aici este marea smecherie...Cand voi afla cum se face va spun si voua.
Link spre comentariu

serghei...ai dreptate si nu ai: linistea familiei nu are nici o legatura cu veniturile! depinde f mult de pretentii, am la casa de la munte o familie din zona ce are grija de casa si curte care , incredibil au refuzat televizor si alte acareturi moderne desi au patru copii pe motiv ca nu vor sa-i strice si sa le bage-n cap tot felul de prostii.

Acum e adevarat ca treaba respectiva e dusa la extrem dar, e de gandit ca asa cum am mai spus: pretentiile si "ispitele moderne" ale societatii de consum ne fac viata amara.

Personal, nu am nevoie de multe "rahaturi", intentionez sa renunt la viata de Bucurestean si sa ma stabilesc definitiv acolo.

D'abia astept sa vin in Buc in vizita si sa ma distrez nu sa ma enervez zi de zi in trafic.

Max. am inceput "transferul" bussines-ului intai acasa in bucuresti si vazind ca clientii nu au nimic da comentat cred ca in viitor vor accepta si varianta "provincie"

Ce pot spune este ca de cand am adus afacerile acasa, viata mea este mai buna scapand de stresul traficului zi de zi.

Ies in oras din an in paste.

PS. nu va inchipuiti ca fac afaceri in sufragerie! Nu, la parterul casei, total separat de locuinta, gratarul si balansoarul in spate etc.

Deci se poate!

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Re: Ce facem in trafic??

Max.....ai dreptate si nu ai..Linistea familiei este strans legata de venituri.Familia mea face parte din ,,Bucuresti"de multe generatii,si pana la mine nici unul nu a incercat sa\ plece din acest oras.Ca si-au cumparat terenuri prin alte parti este altceva .Sunt primul din familie care s-a mutat din Bucuresti (la 40 km )...cu toata impotrivirea familiei.Fac naveta zilnic,45 minute pana in oras (40 km ) si 1 ora si 30 minute pana la pravalie (4 km)..Deci sunt plin de spume intr-un oras in care toate fufele ,taximetristii si soferi pe autobuz nu fac altceva decat sa iti manance nervi.Urasc orasul asta ,sunt daramat cand vad fotografii din zonele unde locuiesti tu...avem o tara superba dar toti vin in Buc.Din pacate aici se invartesc banii,tot din pacate aici exista cea mai mare mizerie ,prost gust si prostie pe metrul patrat.Ma enerveaza doar gandul ca la 11 dim trebuie sa plec spre oras ..dar seara cand ajung acasa sunt fericit ,am oaza mea de liniste,gratarul meu,garajul meu,va urma piscina mea...Este greu sa faci zilnic ture prin Bucuresti ..dar asta este ,viata cere sacrificii ca ne- place sau nu...tine numai de noi.Sunteti niste rasfatati ai sortii cei care locuiti prin zonele pitoresti,aveti muntele langa casa,dealul peste drum ...padurea in curte..Ce mai vreti? Traiti cu mult mai mult si mai sanatos decat Bucurestenii...Copii vostri sunt mai sanatosi....asta este principalul.Urasc Bucurestiul si el pe mine dar nu putem trai unul fara celalalt.Fugiti de acest oras cat puteti,facet-l sa va hraneasca fara sa depindeti de el ,aici este marea smecherie...Cand voi afla cum se face va spun si voua.

Subscriu la tot si Toate!

Eu sunt sofer la un vice de banca si ma invart toata ziua prin capitala,noroc cu copii ca mai ies din capitala la un munte si mare ca altfel nu pupa toyo al meu drumuri in afara...:ha:

Nici Nu stiu cand am facut in nici un an aproape 25.000km...

Am noroc ca stau in afara Bucurestiului,tot navetist sunt si eu asa ca inteleg perfect,si dusmani mei personali sunt Taximetristi la restul pot inchide ochi dar pe ei nu ii sufar :dr3,tot ce imi doresc este o curte mica si o cabanuta la munte(nu Sinaia sau Predeal) sau poiana prea aglomerat,nu mai suport aglomeratia am devenit alergic.

Kia Sportage,2005,albastru

Toyota LC 120,job car

Link spre comentariu

Consider ca bancile sunt de vina ptr. traficul din Bucuresti (nu am imprumut la banca si nici nu va sfatuiesc sa faceti ).Au luat oamenii credite si s-au napustit sa-si cumpere masini (ptr. nevasta,ptr.amanta ,ptr. copil,ptr.... etc.),normal sa nu mai poti "respira " in trafic .

Singura varianta ptr,rarefierea nebuniei de zi cu zi este (viziunea mea ),un sistem MAGLEV ptr. masini (special construite ) .Ups m-am trezit la semafor ,un cretin claxoneaza sa inaintez in intersectie chiar daca cu acest gest blochez pe cei care vor sa treaca .

Cobor,ma duc la el ... un distrus la volan inchide repede geamul si se uita in cealalta parte nevinovat .(am inceput sa rad si l-am lasat in smecheria lui... )

Asta este zilnic in Bucuresti si ... sunt multi ...:dr1

NICI O MASA FARA PESTE :shrk

Mercedes 190D Dacia Logan 1,4

Rulota ERIBA si ADRIA

Link spre comentariu

Poate mi se pare mie dar parca in Bucuresti nu mai e nebunia aia de acum 2 ani? Nu mi s-a mai intamplat de mult sa fac 2 ore de la Victoriei pana la Unirii.

Poate ar fi bine sa se faca si la noi, ca in alte tari cu apa calda, taxa pt centrul orasului, sa vedem daca o sa moara cineva daca merge o statie de tramvai pe jos.

"O acţiune umană devine tragică prin motivaţie." - P. Tutea.
Link spre comentariu

.Ups m-am trezit la semafor ,un cretin claxoneaza sa inaintez in intersectie chiar daca cu acest gest blochez pe cei care vor sa treaca .

Cobor,ma duc la el ... un distrus la volan inchide repede geamul si se uita in cealalta parte nevinovat .(am inceput sa rad si l-am lasat in smecheria lui... )

Asta este zilnic in Bucuresti si ... sunt multi ...:dr1

Cristi te felicit pt modul de reactie. Si eu fac la fel, cu toate ca...din pacate nu-s prea mare si uneori se mai da fraierul jos din masina. Dar nu suport claxonatul. Daca il aud pe unul ma dau jos la el oricat de mare ar fi. Acum....daca e cat GPS-cu am cam pus-o ca e greu sa-l dovedesti la 120kg versus 75, nici masina cu bulllbar nu mai am, dar ...trebuie sa-i educam pe bulangii ca nu se mai poate! Te rog sa continui cu aceasta atitudine pt ca de frica, pana la urma, se vor invata!

Link spre comentariu

Pai da Petre, da tu mai ai o sansa: sa-i zici celuilalt- in cazul in care e mai mare decat tine-: "vezi ca daca ma enervezi se da jos si soferu`:ha:

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Pai da Petre, da tu mai ai o sansa: sa-i zici celuilalt- in cazul in care e mai mare decat tine-: "vezi ca daca ma enervezi se da jos si soferu`:ha:

Frate, de rusine si tot sar la el. Oricum in viata mea am luat atata bataie incat mai pot lua vreo doua scatoalce. A...apropos...un nene cu o toyota landcruiser imi taie fata la intrarea in Pasajul lujerului, mai sa se suie pe masinuta mea de strada. Omul cu bullbaruri, fitse etc....ii dau gaz, il prind la Mall, ma dau jos si ma duc la el. Omul coboara geamul si cu un zambet pe toata fata imi zice: Oooo, ce faceti? Tot la "nasu"? Imi place de dvs ca tineti cu noi, astia mai amarati" Ma uit la "amaratul" din Landcruiser, era cu pustiul dupa el si ii zambesc inapoi zicandu-i: "Era sa ma omori, dar..." La care el: "Nu v-am vazut, iertati-ma"! Am plecat ca prostul de acolo...Auzi la el...nu m-a vazut...

Link spre comentariu

Aceasta atitudine o am dupa ce acum 10 ani am executat un descult (pieton) ,care m-a injurat de mama .Am coborat,am facut cunostinta si urmare ... el cu fractura de piramida nazala si eu smecher cu mia de dolari in mana ,500 doctorul sa-i puna barna la loc si 500 el sa nu depuna reclamatie (lucram la Trupele Speciale).

Din acel moment actionez in legitima aparare (si daca il dovedesti este bine sa te zgarii cu unghiile lui pe fata ),altfel te mananca avocatii .

Ptr. varianta cu cel mare de 120kg.este o varianta (te apropii cu vorbe alese si il executi prin surprindere in locurile sensibile ,ochi ,gat ,tibii,testicule )(lupta de strada nu are nici o legatura cu ce se intampla intr-o sala ,unde sunt reguli si onoare )

Tot ce am scris mai sus luati-o ca imformatie si a nu se pune in practica

Ptr. aia mari de 120 kg. folositi buchet de rame (sa nu aveti probleme cu garda )

NICI O MASA FARA PESTE :shrk

Mercedes 190D Dacia Logan 1,4

Rulota ERIBA si ADRIA

Link spre comentariu

La noi in capitala este ca si in jungla....cine este mai mare si tare trece prin intersectie cine nu,astepta....sa vina un garcica sa elibereze intersectia!Deoarece asa se intampla mereu cand Nu merg semafoarele.

Sincer ar trebui sa ne autoeducam la volan,sa mai rabdam si sa induram....dar vezi cum tu incerci sa fi corect sa respecti legislatia si vine nenea Melteanu cu Acaretu din dotare si de preferabil cu maneaua la maxim si iti da cu farurile si cu flit in nas....atunci iti sare si tie mustarul dar este deja prea tarziu....esti prins in coloana!

Cam acestea sunt trairile mele personale de zi cu zi in frumoasa capitala!

:uameni :ha: :ha: :ha:

Kia Sportage,2005,albastru

Toyota LC 120,job car

Link spre comentariu

"Era sa ma omori, dar..." La care el: "Nu v-am vazut, iertati-ma"! Am plecat ca prostul de acolo...Auzi la el...nu m-a vazut...

Daca erai motociclist erai obisnuit cu replica asta...

este raspunsul general venit de la oricine indiferent da varsta, sex sau aparteneta religioasa.

eu ma dau cu motorul de vreo 11 ani, nu am avut nici un accident grav dar in fiecare vara primesc de sute de ori replica asta... Din mersul cu motorul am invatat sa fiu mai ingaduitor.

Despre mine stiu ca sunt prost dar cand ma uit la cei din jur, prind curaj :old

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

Toate ca toate dar eu am boala pe taximetristi !!

Astia nu mai sunt oameni,sunt altceva.

Parcare oriunde!

Oprire brusca in fata de la 70kmh la 0!

Sa nu zic cum se baga idiotu ca a trecut pe langa mine si si-a agatat oglinda intr-un parasoc din lateral si imi zice foarte suparat si rosu la fata "te duc la politie sa ne judecam,te-ai vazut cu masina mare!" eu fiind oprit la semafor cu picioru pe frana!

Mi-a luat un taximetrist de la Gara de Nord pana la Cimitiru ala de pe Grivita 16ron,sincer nu cred ca e mai mult de 1.5km maxim 2.

La Podu Grant a iesit alt idiot de pe banda care coboara pe langa peco sa faca STANGA pe Grivita si mi-a taiat fata eu circuland pe sens spre Grivita

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare