uzi Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Ce facem in trafic?? Stati linistiti ca nu numai in Bucuresti e trafic naspa asa e si prin Cluj mai ales cand vin studenti iar cocalari care claxoneaza si se agita sunt peste tot iar cu taximetristi aici e cu totul separat de cand mia inoit unu usa in parcare am o boala pe ei incat vreu sami montez o sina de tren sa i pot imacheta :grin: Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Ce facem in trafic?? Spre rusinea mea, paule...am dat un motociclist pe jos. Vina mea! Pur si simplu nu l-am vazut!!! Recunosc! Frate, odata si brusc mi-a aparut in portiera dreapta cand eu faceam stanga. Ca sa nu fie prins intre bordura si masina s-a aruncat, cred, de pe motor. Am oprit, am suportat nervii lui, am chemat politia, el a plecat inainte sa vina politia, dar eu am ramas, le-am dat toate datele, numarul lui de inmatriculare si cu asta basta. Dar...nu neaparat soferii sunt de vina cand au loc accidente cu bikeri. Pur si simplu se deplaseaza mult prea repede fata de restul lumii, frate!:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Ce facem in trafic?? Eu asteptam asta vara la intrarea in Buc pe DN1 ...Tot treceau baietii facand ,,klank ,klanc "pe oglinda ...Unii se uitau la mine la genul ,,se poate ? "..pe altii ii durea in pix...Oricum daca imi spargea oglinda il prindeam din urma ,,pe jos "..La un moment dat m-am uitat in oglinda laterala ,nu era nimic ..am virat roata stanga ..(pe loc ) m-am uitat iar (toata treaba a durat 3 secunde ) si surpriza in stanga mea la portiera era un biker (puriu si cu creier ) ...Omul se uita la mine intrebator ,,ce faci ? ".... M- apufnit rasul si i-am zis ca ,,treci ca te-am vazut "...Toata treaba se petrecea la mers in coloana la pas...:).. Concluzia : ei se baga ..normal .Unii o faca cu cap (de genul omului care a aparut din spatele meu si cand a vazut roata virata s-a oprit si a asteptat )..altii trec ,iti iau oglinda si nici macar un picior nu intinda a ,,scuze"...Eu am un mare respect pt motociclisti.Ii inteleg si pe cei cu creier si pe cei fara ..Sunt frumosi pe motoarele lor puternice ,in echipamentele colorate ...Ce poate spune despre un motociclis inconstient ,unul care a facut de N ori Bucuresti-Sinaia sau Cheia inainte de 89, fara permis....???!! Nu mi-ar fi rushine ?!! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bingoo Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Ce facem in trafic?? Eu pur si simplu eram in parcare cu Matiz-ul lui nevasta-mea care l-am dus la reparat.ma blocase un tazimetrist care era la volan si "astepta " clientul.(daca eram cu Defender-ul il faceam fier vechi).Era inalt pe la 1,90 iar eu sunt mic.M-am injurat cu el iar vine la mine eu fiind in masina cu geamul deschis:- Ce ma mai facut tampit?.... Abagat mana pe geam sa ma ia de gat dar eu i-am azvarlit o portiera in cap,dupa aia m-am dat jos.Tipul nu se lasa.Facand armata stiam cum sa procedez.Ne-am tras cativa pumni dupa aia l-am pris intr-o priza buna i-am pus piedica i-am dat 2 pumni de l-am lasat pe jos si a fugit de a rupt pamantul.:ha: Defender 110 TD5 alias "Foca" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Ce facem in trafic?? Mai colegi bucuresteni! Dupa trei ani in care o distanta de 27 de kilometri o parcurgeam in 2-3 ore (intre com. Tumari si Drumul Taberei), iata ca, mai nou, traiesc minunea ca aceeasi distanta sa o parcurg acum in 1 ora, maxim 1 ora si 15 minute. Nu-i bai, ca pe traseul asta (Moghioros - Cringasi - pod Grant - Casa Scanteii - DN1 - centura Bucuresti - si retur), intalnesc tot felu de creaturi, care mai de care mai cu fite, nervi, muschi, etc. Acu, poate ca am mai ruginit eu, dar de la o vreme sunt cam prea calm fata de anii trecuti, cand nu lasam prostu sa plece fara un pumn de la mine... Acum le zambesc amabil (idiotilor care imi taie fata, care imi dau cu flash-ul, care imi arata mijlociul), si... II APLAUD! Da, ati citit bine: ii aplaud, ca la teatru... Nici nu va inchipuiti cam cate nuante de culoare poate capata fata omului cand se simte luat astfel peste picior! Ca, oricat de prost ar fi, orice meltean stie cand e luat la misto! Si, pe bune, decat sa sar eu primul din masina la cafteala, mai bine il las pe tugulan... Am constatat ca nici pe doua picioare nu sunt astia in stare sa aprecieze distanta de siguranta!... A nu se intelege ca sunt adeptul bataii, dar uneori trebuie sa ma apar... ...Altfel, cand sunt blocat in trafic, mai sterg parbrizul pe interior, mai sterg bordul, citesc o carte (obligatoriu am una in torpedo)... Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Ce facem in trafic?? Sau ar mai fi o varianta sa discutam pe satile CB din dotare...dar pe ce canal?asa am mai sti si noi de unul si de altul...zic si eu! Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Ce facem in trafic?? Canalul 16 :wink: este canalul dedicat :2dr traditional off-road-istilor! :y Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: Ce facem in trafic?? Multumesc de informatie stiam de canalul 16,ce nu stiu este daca se foloseste si in capitala,daca Da,de acum ALANUL meu 42 Multi va sta numai pe cele doua canale adica 16 si 22.:banana Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: Ce facem in trafic?? Dragii mei, Eu locuiesc intr-un sat cu blocuri si sunt foarte fericit ca nu am parte de acea aglomeratie care se cheama Bucuresti. La mine duminica la pranz vezi doua trei masini pe ora trecand pe strada si singurul semafor din oras functioneaza doar pe timpul orelor de liceu(fiind la o trecere de pietoni). Ma caracterizez o persoana cu bun simt in trafic si nu incurc pe nimeni dar.......cand intru in Bucuresti parca ma ia valul domnule si incep sa ma comport ca toti ceilalti din trafic sau risti sa stai la rosu de cateva ori........pana sa treci lasand la o parte injuraturile cu ''Moldovean prost''....''Sarma de BC.....etc Este adevarat ca se invart bani in Bucuresti dar sfatul meu este:.... cei care aveti posibilitatea sa va mutati din el sa nu ezitati. Cum spunea si @Max sunt atatea locuri frumoase si linistite in tara asta de nici nu aveti idee. Din fata casei pana pe deal in 10 min, o apa curgatoare langa tine, un gratar, LINISTE, aer curat, oameni mai civilizati. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: Ce facem in trafic?? Hmmmm.....asa e.....dar cu job-ul ce facem? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: Ce facem in trafic?? Hmmmm.....asa e.....dar cu job-ul ce facem? Online :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: Ce facem in trafic?? Da,da,da........:ha:.....in tara asta pica netu` si in oras, d-apai "pe-un picior de plai, pe-o gura de rai" ?!? Sunt zile cand stai 5-10-min sau chiar mai mult ca le pica POS-ul la benzinarie din cauza conexiunii de internet sau telefonice..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Ce facem in trafic?? mi-am luat un mini laptop si net de la vodafone si de acum sper sa fiu mai mult timp online pe forum,asa ca subscriu la cele afirmate de Max:br Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Ce facem in trafic?? .....cu netul de la VODAFONE tre sa ai rabdare muuuultaaaaaa:sc ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Ce facem in trafic?? .....cu netul de la VODAFONE tre sa ai rabdare muuuultaaaaaa:sc depinde, daca esti in zona de 3G se misca chiar binisor. Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: Ce facem in trafic?? Eu pina in acest moment sunt multumit de el si de cum lucreaza,adica pt mail si chat de mes este ok! Pentru alte treburi le rezolv acasa la desk dar in capitala si sa scriu pe forum este perfect!:tk Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate