Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce facem in trafic??

ionutzt

Postări Recomandate

Stiu ca e un topic mai mult pentru Bucuresteni, sa nu se supere cei din restul tarii (care nu au blocaje) ca nu au de ce...

Deeeeci. Ce faceti in trafic? Mai nou intr-un drum pana cam oriunde ai timp sa faci orice. Eu mi-am montat sina la casetofon alaltaieri. ziare reviste de citit. In curand o sa trec la carti...

Chiar asa sa fie...sa petreci(em) zilnica 3-4 ore din viata stand la coada?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 64
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Eu am avut treaba la Unirii (ieri)si am preferat sa merg cu masina din Baneasa pana la televiziune si de aici am luat metroul.Chiar misto 8) Am carte cand e naspa traficul.E locul unde chiar mai citesc si eu.Sa-l fut in gura pe Adreeean Videeeanu si pe toti distrusii care au distrus strazile .Si ma uit la ambulante cum urla sirenele (nu pot inainta)si ma gandesc ca pot murii oameni in ele.Bucuresti = GUNOI ! :bleah
"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

Mai eficient ar fi un tv-lcd care sa aibe tuner dvb-t..

adica sa prinda antena 1, 3 realitatea tvr 1 ,2.. receptie buna si fara probleme,...

asta pt ca traficul devine din ce in ce mai dificil.

mai exista si aparate de facut cafea ce se pun la bricheta....asta sa nu adormi in orele petrecute fara sa te misti prea mult..

Radem, glumim.. dar abuteiaje la ora 6.30 dimineata nu am mai avut parte...

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Mai sunt "blocaje" si prin provincie, mai ales la orele de varf...

In Iasi cel putin doua solutii - o "tai" pe linia de tramvai si te bagi dupa aia in coloana, sau o tai pe langa si te bagi dupa aia in coloana...

Sau - cautzi scurtaturi si drumuri mai putin umblate

sau... casetofon.... mult calm... o tanara frumoasa langa tine sa ti se para clipele mai dulci... ata ete...

Link spre comentariu

he, he .... sa fii tu sanatos stefane .... linia de tramvai era o solutie in Bucuresti acum 2-3 ani .... acum .... si acolo-s ambuteiaje .... asta cand exista linia .... ptr ca pe multe trasee in locul liniilor de tramvai sunt adevarate poligoane de off-road
Link spre comentariu

azi dimineata in intersectia de la razoare..

stau ca omul la semafor fiind rosu, asteptand verde... prima masina la semafor..

cand se face intuneric.. adica toate semafoarele din intersectie se sting.. dupa o secunda de deruta a soferilor, neintelegand ce se intampla, a fost un moment antologic.

Toti soferi din toate directile au plecat in tromba, de parca se daduse startul la raliu, nu conta prioritate, conta sa intri primul si mai important sa iesi primul, pt ca era lesne de dedus ce se va intampla daac nu parasesti rapid zona..

noroc ca pana in 50-60km/h am demaraj adevarat .. :grin:

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

In principiu, Bucurestiul "lui Ceausescu" era "proiectat" pentru pietoni, deoarece stim cu totii cam cate masini existau atunci in acest oras... Motiv pentru care strazile sunt atat de putin late (ca intre timp s-a mai "umblat" la ele, asta este altceva, ca au mai aparut amenajari pt locurile de parcare etc).

In al doilea rand, s-au schimbat centrele de interes ale orasului, lucru care atrage de la sine alte efecte, mai ales ... blocajele din trafic. Si cum se construieste in continuare, fara logica... (spre exemplu, toate office building-urile de "clasa", la noi, trebuiesc aduse in zona de locuire, spre deosebire de Paris unde majoritatea sunt in Defense ... In Frankfurt, la fel, sunt cat de cat grupate, desi s-a creat un alt centru, s.a.m.d.).

Partea proasta este ca sunt teoreticieni f buni si in Romania, in ceea ce priveste "dezvoltarea urbana" si nu numai, insa alte pareri primeaza (a se citi "scopuri") si nu argumentele acestora.

Ca noi toti, m-am gandit si eu la aceasta problema, iar ca solutii, sincer, in afara de "scuter", "motor", bicicleta sau ... mersul sanatos (pe jos), nu prea ai ce face.... Deci ori mergi pe jos la job, daca nu e musai masina, (rezervandu-le acest drept celor al caror job este strict legat de transport) ori... stai 3-4 ore in trafic, iti cumperi laptop... sau meditezi si incerci sa obtii o teleportare a la Star Trek.

Link spre comentariu

cel mai enervant e ca nu se pune la punct transportul in comun. nu zic metroul e o solutie dar limitata de statiile lui. in franta de ex nu am simtit deloc nevoia masinii sunt atatea alte posibilitati la indemana eficiente incat nu e cazu. dar asa....

pe afara se sustine mersul cu masina in grupuri :D . nu mergi singur, ia un coleg(a) cu tine

si mersul ala pe josprin bucu ..nu e ca si cum ar fi o plimbare pe la munte

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

nu merge, ionutz.sunt f multi care nu au avut in viata lor masina si care isi dedica viata regelui TDI,intelegi?cum sa nu mearga el cu masina?cum sa mearga altii in masina lui?acolo are acces doar femeia/amanta/etc si rudele de acasa,de la tara,sa aiba ce povesti.

asta se vede si in masinile pe care le aleg : adik cum sa-ti iei tu,o pizdulice care te crezi asa la moda,un polo tdi in 3 cilindri in loc sa-ti iei un beetle seond?pai ba da,pt k altfel miroase masina noua,in garantie si plus k te poti lauda cu consumul...

la noi,in toata tara,nesimtirea si prostia nu sunt niste defecte,sunt la rang de virtute.si nenorocirea este k noi,cei de aici,manelizam toata tara.nu exista,am mai spus-o,nici un cult pt nimic : mancam total de-an-pulea (nici nu e de mirare k pe unde te duci lauzi bucataria altora), avem 100 de km de litoral si 15 barci,cele mai de kkt masini si tzoale au la noi o cautare fantastica,toate filmele pe care le facem si le trambitzam de la kktul ala de revolutie incoace au acelas subiect si anume sa ne batem joc de ceea ce suntem de fapt,muzica este un dezastru,in cluburi este f cool sa ai cravata rosie la gat si sa ascutli stela enche (printre altele), toata lumea este tunsa la fel,tratam animalele mai rau k in evul mediu si visul nostru este un bmw cabrio diesel cu tractiune integrala alb si cu GPS k sa ajungem la paralia katerini sau la cap aurora si mai bine,coloana oficiala se pisa pe toti,farsele rasuflate cu accent moldovenesc distreaza generatii,agroturismul este teapa mileniului dar toata lumea mananca branza de la vacuta de la metro si se mira ce efect benefic are in combinatie cu aerul curat,vb la mobil la film,nu ne spalam......dar avem o vb : SUNTEM AI DRACU,FRATE!

Link spre comentariu

nu merge, ionutz.sunt f multi care nu au avut in viata lor masina si care isi dedica viata regelui TDI,intelegi?cum sa nu mearga el cu masina?cum sa mearga altii in masina lui?acolo are acces doar femeia/amanta/etc si rudele de acasa,de la tara,sa aiba ce povesti.

asta se vede si in masinile pe care le aleg : adik cum sa-ti iei tu,o pizdulice care te crezi asa la moda,un polo tdi in 3 cilindri in loc sa-ti iei un beetle seond?pai ba da,pt k altfel miroase masina noua,in garantie si plus k te poti lauda cu consumul...

la noi,in toata tara,nesimtirea si prostia nu sunt niste defecte,sunt la rang de virtute.si nenorocirea este k noi,cei de aici,manelizam toata tara.nu exista,am mai spus-o,nici un cult pt nimic : mancam total de-an-pulea (nici nu e de mirare k pe unde te duci lauzi bucataria altora), avem 100 de km de litoral si 15 barci,cele mai de kkt masini si tzoale au la noi o cautare fantastica,toate filmele pe care le facem si le trambitzam de la kktul ala de revolutie incoace au acelas subiect si anume sa ne batem joc de ceea ce suntem de fapt,muzica este un dezastru,in cluburi este f cool sa ai cravata rosie la gat si sa ascutli stela enche (printre altele), toata lumea este tunsa la fel,tratam animalele mai rau k in evul mediu si visul nostru este un bmw cabrio diesel cu tractiune integrala alb si cu GPS k sa ajungem la paralia katerini sau la cap aurora si mai bine,coloana oficiala se pisa pe toti,farsele rasuflate cu accent moldovenesc distreaza generatii,agroturismul este teapa mileniului dar toata lumea mananca branza de la vacuta de la metro si se mira ce efect benefic are in combinatie cu aerul curat,vb la mobil la film,nu ne spalam......dar avem o vb : SUNTEM AI DRACU,FRATE!

:g si atat

"Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson"

PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397

Link spre comentariu

ce-mi place :bleah e ca la noi cel mai praf romanas de la colt de strada e MEGAEXTRASMECHER. de unde o fi atat smecherie nu inteleg.? ADN-u roman sa aiba smecherie in el sau....

si apoi cu traficu...este ca toti frustratii rabufnesc acolo, unde e f usor sa claxonezi si sa injuri si satzi bagi . si smecheria asta tot de la frustrare vine....

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

noi suntem nefericitii societatii,cei care se agata cu disperare de putinele semne de rasa umana ramase : radio guerilla(cel putin pt buc), teatre, carti, reviste,rarele filme neidioate,o carciuma cu adevarat buna,un pahar de bautura curata, o mare sau un munte in izolare,putinii prieteni civilizati,etc

nici nu e de mirare k se bea,se fumeaza si se trage pe nas atata

Link spre comentariu

...,o carciuma cu adevarat buna,un pahar de bautura curata, o mare sau un munte in izolare,putinii prieteni civilizati,etc

O carciuma buna, o bautura curata si un munte izolat va asigur eu aici in Maramures. Chestia cu prietenii civilizati e mai grea. Mai ales dupa bautura curata de la carciuma buna. :grin:

Link spre comentariu

mi-am luat motoreta... ajung cam in jumatate din timpul pe care il fac de regula cu masina pe frigul asta apelez la serviciile Metrorex-ului buni baieti am timp sa mai lecturez cate o revista...

Cand sunt cu masina stau si ma minunez cum cel caruia i-am facut loc sa intre pe banda mea se simte obligat sa mai lase inca alti cincisprezece in fata lui... :P

@Landcruiser
Link spre comentariu

mi girl a vazut topicu aci si mi-a zis ce face ea in trafic. cu voia voastra o citez:

'Si ma trezesc dimineata...morocanoasa ca de obicei. Imi dau seama ca inca imi e somn si mi-aduc aminte ca aseara iar am frecat-o aiurea in loc sa dorm. Imi vine sa ma cert cu cineva ... asa doar pentru ca e dimineata si eu mai vreau sa dorm. Regret fiecare minut pe care l-am pierdut aseara...si imi promit, ca in fiecare dimineata, ca diseara o sa ma culc mai devreme. Ceea ce oricum nu o sa se intample...

Si tre sa ajung la serviciu. Da...stiu, as vrea sa imi dau demisia, sa nu mai fac niciodata nimic pentru ca trebuie, ci pentru ca vreau. Dup-aia ma gandesc la credite, mancare si benzina pe care o consuma masina in fiecare weekend cand ma duce la munte ca sa uit ca vreau sa imi dau demisia....si intru in dus...ma imbrac si plec. Da, e tarziu, iar ajung la 10 la munca...cat m-or mai tine aia asa? Cand s-or prinde ca de fapt nu vreau sa fiu acolo si ca stau mereu pe net cautand vacante exotice si pensiuni la munte?

Trafic...da, las ca e bine, intr-o ora poate ma dezmeticesc si eu si cand ajung la birou o sa stiu pe ce lume ma aflu. Semafor, coada, claxoane....sa mananc micul dejun ca acasa nu am avut timp...un sandvis...iar e masina plina de firimituri...

Ajung...neatza, neatza....ma bag cu capul in laptop si sper sa nu vina multe mailuri astazi. Deschid messu’ si gasesc in sfarsit oameni care sufera la fel ca mine si cu care am ce vorbii...mai radem, mai facem o caterica, mai comentam una alta. Imi dau seama ca pe unii nu i-am vazut in persoana de ani de zile. Nu-i nimic, vorbim pe mess. Nu avem timp dupa ce iesim de la birou sa mergem o ora pana la o cafenea, sa stam vreo ora la povesti si apoi iar un lung drum pana la casele noastre...Nu-i nimic, vorbim pe mess...

Vine pranzul...ma tirez elegant pentru pauza de masa...ma duc pe la maica-mea, ca altfel nu mai ajung sa o vad niciodata. Manac gratis si o bucur si pe ea ca ma mai vede. Cu taica-miu vorbesc doar la telefon ca seara nu ma abat din drumul spre casa. M-ar putea intarzia cateva ore...si nu e timp de piedut.

Ma intorc la birou cu burta plina si mult chef de somn. Mai trec cateva ore si gata....ma pregatesc de plecare. Plec dupa 6.30 ca se mai elibereaza traficul. Daca plec la 6, tot la ora aia ajung. Si uit-asa o mai frec pe la birou numai ca sa nu o frec in trafic...

Ajung pe 7.30 acasa....papa, dus....8.30....ce mai facem? In cateva ore oricum trebuie sa dorm (ca mi-am promis azi dimineata ca asa voi face). Suna un prieten...hai pe la noi. Hai...sta in Bucurestii Noi...noi stam in Dristor...ma schimb, iau o sticla de suc, tigari si ma sui iar in masina. Peste inca o ora, am ajuns. Haha, hihi....s-a facut 12. Mergem? Mai stam un pic. Ok....

Si iar ajung acasa la 1 noaptea, iar ma culc la 2....iar o sa plang dimineata cand ma trezesc ... iar o sa-mi promit ca maine....

Si daca maine ma culc devreme...eu cand mai traiesc? Doar in weekend, cand oricum fug cat mai departe, cat mai la munte, cat mai altundeva? Si daca oricum nu fac nimic in Bucuresti de ce mai stau aici? Ca sa muncesc aici, sa platesc ratele la casa si sa fug in weekend in alta parte unde de fapt as vrea sa fiu mereu? Sau daca as fi acolo as fugi in alta parte? Asta e natura noastra? Sa ne dorim mereu ce nu avem? Sa fugim dupa ceea ce credem ca ne dorim?

Si pana la urma ... cu traficul cum ramane?"

Link spre comentariu

Vizitator nanuk
pe mine ma sparge colonelu de cate ori pune pozele din Alba.il "urasc".acolo as vrea sa stau,sa lucrez de acolo.dar nu pot.....nu pot...nu sunt capabil.....
Link spre comentariu

Vizitator nanuk

si?

eu nu as putea sa fiu decat profesor de germana in provincie ,atat.nu sunt in stare sa schimb un bec singur....si pe urma,pe unde te duci,toti incearca sa-ti bage bete in roate k ce pula mea ,ai venit de la b sa le iei painea de la gura?

Link spre comentariu

@ionutzt

Ceea ce a spus prietena ta suna "so fuckin' familiar"...

stiu

si intr-un fel ne macina pe toti rutina de oras...si am vrea altfel si nu facem nimic. bine unii castiga mai mult altii mai putin . important nu e cat castigi ci cat te bucuri de ei...

iar in ultima vreme, ne confruntam si cu trecerea (perceptia) mai rapida a timpului . azi e luni maine e noiembrie.....trafic .....frig...

eh hai ca ...era mai misto la dallas :P

Link spre comentariu

si?....si pe urma,pe unde te duci,toti incearca sa-ti bage bete in roate k ce p...a mea ,ai venit de la b sa le iei painea de la gura?

asa e!

Cu ceva vreme in urma, ma hotarasem sa ma mut in maramu'.

Frumoos intr-un satuc uitat de D-zeu, d'abia le bagase curent si asfalt, oamenii erau de milioane. Parca eram ruda cu tot satul, asta pana i-am convins ca vreau intr-adevar sa ma stabilesc acolo... ei si atunci sa vezi schimbare, vorba lui nanuk: parca veneam sa le iau painea de la gura!

Si culmea era ca le dadeam de munca la o gramada de muieri ce dealtfel se plang ca nu or sa aiba pensie s.a.m.d.

Acum mi-am luat o casa mai aproape de Buc. tot in zona frumoasa si ... istoria se repeta.

Toate bune si frumoase ca "turist". Daca vreau insa sa mai si castig bani d'acolo... stop. Nu e bine : "da' ce ba, faci avere dupa urma noastra?"

Pana la urma tot plec din Buc da kkt, ma duc si stau ca "turist" si job-ul il fac in alta parte... da-i in plm

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

o informatie pt bucuresteni ce vin dinspre dr taberei/militari spre centru..

se blocheaza una dintre putinele legaturi

În vederea executării lucrărilor de reabilitare a sistemului rutier, pe strada Ştirbei Vodă, Comisa Tehnică de Circulaţie a Municipiului Bucureşti a avizat închiderea circulaţiei rutiere pe strada Ştirbei Vodă, între strada Berzei şi Calea Victoriei, în perioada 2 noiembrie, ora 23.00 şi 4 noiembrie ora 16.00.

Vor rămâne deschise circulaţiei rutiere intersecţiile cu bulevardul Schitu Măgureanu şi cea cu strada Ion Câmpineanu.

Se recomandă conducătorilor auto următoarele rute ocolitoare:

- Str. Berzei - Str. Buzeşti - Piaţa Victorie ;

- Str. Berzei - Str. Buzeşti - Calea Griviţei - Bd. Dacia ;

- Str. Berzei - Str. Vasile Vârvan - Splaiul Unirii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare