momo Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 salutare! va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi: nu imi mai indica cum trebuie nivelul motorinei. stie cineva unde pot gasi piesa respectiva? am intrebat peste tot si am primit acelasi raspuns: "nu se gaseste asa ceva"... nu pot sa cred ca nu se gaseste ce-mi trebuie sau ca nu se poate repara, doar ca nu stiu de unde s-o apuc :hl :al multzam MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: problema indicator nivel combustibil sal nu trebuie sa-ti cumperi altul este simplu desfaci rezervorul pe o parte (asta daca nu lai dat jos) cu o surubelnita in stea mica desfaci sistemul de pe rezervor si schimbi duar plutitorul cu umul de dacie ( credema merge ca si originalul) asa am facut eu cu al meu si eroarea este foarte mica nu mai merg 480 KM si duar 470 KM .Dar sa nu tai nimic din tiga metalica spargi plutitorul vechi care cred ca deja are joc mare si montezi cel de dacie schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
momo Postat Februarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: problema indicator nivel combustibil sal nu trebuie sa-ti cumperi altul este simplu desfaci rezervorul pe o parte (asta daca nu lai dat jos) cu o surubelnita in stea mica desfaci sistemul de pe rezervor si schimbi duar plutitorul cu umul de dacie ( credema merge ca si originalul) asa am facut eu cu al meu si eroarea este foarte mica nu mai merg 480 KM si duar 470 KM .Dar sa nu tai nimic din tiga metalica spargi plutitorul vechi care cred ca deja are joc mare si montezi cel de dacie doar atat? pfff ce bine ar fi... o bag saptamana asta pe canal sa vedem ce putem face. mersi frumos. sper sa mearga. :tk MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
momo Postat Iulie 26, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: problema indicator nivel combustibil am revenit, dar din pacate nu am facut nimic... am dat rezervorul jos, am schimbat plutitorul cu unul tot pentru mazda ca cel de dacie nu s-a potrivit si tot degeaba... ma gandesc sa schimb tot sistemul... :hw MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IS77XXX Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Re: problema indicator nivel combustibil acum 3sapt m-a tamponat unu n-a dat prioritate....a intrat cu botu in scara si usa mea stg spate. sapt trecuta am bagat masina in service la facut. mi-a inlocuit si tripla stg spatecu toate ca nu era din dauna aia. cand plec din service azi aveam un scurt la tripla noua ....pe semnalizare palpaia si pozitia . Apoi la primul semafor acul la rezervor deodata a cazut treptat in jos pana a a juns pe rosu. am pus motorina imediat acul s-a ridicat, apoi dupa vreo 30 min aceeasi faza. daca eram cu masina oprita si puneam contacul de 3 ori de fiecare data arata alt nivel de combustibil...au futut aia in service ceva deoarece masina nu a facut niciodata asa. Ori au facut un scurt cu tripla aia...(apropo la faru de ceata am gasit niste fire taiate si innodate) ori au vrut sa fure motorina si au bagat vreun furtun din ala subtire si o fi deranjat plutitorul. Naiba sa-l ia maine ma dduc la ei ......Is curios ce are a mea din moment ce vad ca si a ta are ceva similar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IS77XXX Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: problema indicator nivel combustibil S-a rezolvat de la sine......facut plinu de 3-4 ori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
momo Postat Februarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: problema indicator nivel combustibil scuze de absenta... :grin: deci... am ajuns la plutitor si am avut placerea sa constat ca nu plutitorul era de vina. defapt nu era nici o problema... am facut plinul, am consumat motorina alimentata si apoi n-am mai avut probleme. probabil ca si din cauza stationarii masinii mai mult timp fara motorina in rezervor a cauzat problema. acum nu mai am probleme :banana MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
momo Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: problema indicator nivel combustibil am revenit cu aceeasi problema :grin: dupa plinurile facute... si multe la numar iar o luase razna si am ajuns cu ea direct in service si am schimbat "gheremezul". 650lei + TVA valoarea totala a facturii rezultat: tipla :h5 MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knupz Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: problema indicator nivel combustibil mai pe romaneste ? mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate