Mugur Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 :roll: 8) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Doamneeeeee.........cata dreptate are......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Larry_Ellison#Quotes There is a widely circulated article that gives the text of a speech that Ellison supposedly gave to the Yale University graduating class of 2000, but that article is actually fiction, published by the SatireWire website[2][3]; Ellison did not speak at Yale, and the speech was made up by the author of the article. Think before you act ! Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Nici nu mai conteaza daca e real sau nu speech-ul...........atata adevar e in el de te loveste fix in moalele capului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 hmmm...destul de adevarat ! :bleah Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Fals cu F mare de tipar :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Nu este fals. Oamenii care nu au facut facultate nu sunt oameni care nu au capacitati mentale dar , aici este vorba de ambitie si de motivatie. Parintii poate le-a reprosat ca nu fac nimic bun si atunci au vrut sa demonstreze contrariu. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 Aici depinde de fiecare ce-si doreste de la viata... Eu spre exemplu nu-mi doresc sa fiu nici macar printre primii 10 cei mai bogati romani, asa ca, am facut o facultate si acum incerc sa ajut cat mai mult oamenii in loc sa adun capitaluri impresionante. Parerea mea... :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 Parerea mea este ca nu are chiar ata de mare importanta daca ai sau nu facultate. Nu stiu de ce se da asa de mare importanta. De multe ori, in facultate sunt materii stabilite de invatat care nu au nici o treaba cu viata reala. Faptul ca poti promova pe baza faptului ca avem studii superioare era mai accentuat doar in alte vremuri. Acum totul e de cum te duce mintea. Cunosc persoane fara studii superioare care sunt oameni de succses si conduc afaceri mari, pe bune si fara tzepe. Am si colegi cu facultate care au devenit soferi, agenti comerciali , agenti de paza la firma de paza. Unii sunt zidari prin Italia si Spania. Totul e relativ. Nu trebuie sa fim atat de radicali. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 'norocul' frate .... .... cu el te nasti cu el mori .... nu ti-l ia nimeni... nu-l poti vinde si nici cumpara .... sa fi la locul si momentul potrivit nu poti invatza asta in nici o facultate ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 Un singur exemplu: Gigi Becali! Fals sau adevarat?!!! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 prost sa fi noroc ca esti !!! traim intr-o tara unde nedreptatea a ajuns la nivel de lege !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 'norocul' frate .... .... cu el te nasti cu el mori .... nu ti-l ia nimeni... nu-l poti vinde si nici cumpara .... sa fi la locul si momentul potrivit nu poti invatza asta in nici o facultate ... "norocul;" in cele mai multe cazuri si-l face fiecarea cu propia manuta .... cum spunea cineva mai sus ... tine de ambitie si determinare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 Ce sa ne mai mire, fratilor? Aseara la stiri s-a spus clar: SUNTEM CEA MAI CORUPTA TARA DIN UE! In conditiile astea, vrem DREPTATE? ha ha ha ha... :bleah http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 'norocul' frate .... .... cu el te nasti cu el mori .... nu ti-l ia nimeni... nu-l poti vinde si nici cumpara .... sa fi la locul si momentul potrivit nu poti invatza asta in nici o facultate ... mare dreptate ai ! :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate