Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Oare trage stiuca sau avatul la Alionte?

omoroka

Postări Recomandate

Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte?

Oameni buni.

Ramane stabilit, la sfarsitul lui Martie sau inceputul lui Aprilie o comitem la Alionte.

Pana atunci insa daca aflati informatii noi va rog sa le postati aici.

Cu doua - trei saptamani inainte de excursie voi deschide topic nou si-i voi informa pe toti cei care si-au aratat interesul pentru aceasta iesire.

Intre timp am mai studiat un pic problema si am produs doua variante de dus si una de intoarcere, plus 10 puncte de interes care am considerat eu ca ar merita explorate (asta in afara de lacurile Bentu care am auzit ca sunt superbe si oricum le vom vizita la intoarcere)

Sa auzim de bine

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 67
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

asta e locul meu .... sa nu va prind pe acolo ....! http://www.crap.ro/forum/phpBB2/album_page.php?pic_id=5074&sid=860da59afcecff0ab1358dd713edab0e

http://www.crap.ro/forum/phpBB2/album_page.php?pic_id=2527

http://www.crap.ro/forum/phpBB2/album_page.php?pic_id=2528

ca sa va mai intarat .... : http://www.crap.ro/forum/phpBB2/album_page.php?pic_id=2490

cate 3 juvelnice de caciula .... / zi ....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

foarte frumos. vad ca ai fost anu trecut in martie, sau cel putin asa arata data postarii. ce ai prins atunci?

sa nu ne dai coordonatele GPS ale locului tau :grin:

Va salut !

Link spre comentariu

Hai Moshu-le te bagi cu mine si Omoroka cand hotarati voi! Eu am un prieten la Cluj care vine la Bucuresti, special pentru expeditia asta!

Ca si mine indragostit de natura si frumusetile ei!!!

Deci cand ne hotaram va trebui sa stiu din timp ca sa il anunt sa vina si el!!!

Va astept baieti, cu propuneri!!!

Iti foarte multumesc pentru propunere!

In contextul actual,avand in vedere ca lucrez in ture si in concediu plec in Iulie si August.... e cam nasol.

Pana atunci toate iesirile pe care le fac,o sa fie scurte(max o zi jumate sau doua) si apropiate de unde locuiesc pentru ca dc ma cheama la datorie,am rermen de 1,5 ore max de ajuns:wink:

Oricum:tksi daca aveti drum in zona la mine ,in perioada urmatoare nu va sfiiti sa dati un semn sa facem o iesire in zona:y

sanatate si numai bine!

bau bau
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Oameni buni,

vreau sa va readuc in atentie acest topic. Vremea a fost destul de capricioasa in aceasta primavara, totu e inca maro afara, asa ca va trebui sa replanificam iesirea pentru mai tarziu si nu sfarsitul lui Martie cum ne gandeam initial. Problema e ca pe 5 Aprilie se instaureaza prohibitia fiind permis pescuitul doar la stiuca :grin:

Daca aveti ceva propuneri pentru data de efectuare a expeditiei va rog sa postati aici.

Va salut !

Link spre comentariu

Daca primiti si pescari care vor sa vada ce stiu ale lor 4x4, fara a o da in extreme, traseul spre Alionte este una din tintele mele de anul acesta. Deci ma bag cu siguranta, pregatit de niscaiva ciortanei... daca organizati ceva.

Cautand dupa cuvantul Alionte pe youtube, sunt ceva filme cu masini, normale, rapuse de drumul care duce acolo :)

Link spre comentariu

Eu zic sa o lasam pe cand mai scad apele si trece prohibitia!!!

Chiar vreau sa ajung pe acolo cat de repede, dar prohibitia se instaleaza de luni, deci eu zic sa asteptam dupa...

Link spre comentariu

sa va tin calzi ' ... pana mai trece prohibitia ... cu toate ca se poate merge lejer ..... e pustiu pe acolo ....

aoleu lipovene, iar facusi genocid piscicol acolo? pana ajungem noi acolo ne iei tot pestele :ha:

@Membedeep: nu e de extrem drumul, ar trebui sa fie usor pt un 4x4. normal ca dam si la peste... nu stiu daca vom si prinde :grin:... in principiu mergem sa vedem zona si sa ne bucuram de natura

@Flash4x4: mergem in Iunie cand se ridica prohibitia :h5

tineti aproape

Va salut !

Link spre comentariu

Eu unul nu ma supar daca astept putin, sa respect perioada prohibitiei. Mai aman prinderea ciortaneilor si umplerea juvelnicelor. Desi nu m-ar fi deranjat nici acum un pescuit Catch & Release 100%, respectand moral prohibitia, dar nu si legal.

Momentan, ma multumesc cu rapitorul, pe baltile private. Ca si pana acum, pestii cu burtile ticsite de icre, se intorc in adancuri.

In plus, acum, nu e tocmai comod de stat peste noapte - scade temperatura chiar si aproape de 1-2 grade. Mai asteptam, or mai ramane ceva pesti si pentru carligele noastre...

Link spre comentariu

Eu unul nu ma supar daca astept putin, sa respect perioada prohibitiei. Mai aman prinderea ciortaneilor si umplerea juvelnicelor. Desi nu m-ar fi deranjat nici acum un pescuit Catch & Release 100%, respectand moral prohibitia, dar nu si legal.

Momentan, ma multumesc cu rapitorul, pe baltile private. Ca si pana acum, pestii cu burtile ticsite de icre, se intorc in adancuri.

In plus, acum, nu e tocmai comod de stat peste noapte - scade temperatura chiar si aproape de 1-2 grade. Mai asteptam, or mai ramane ceva pesti si pentru carligele noastre...

ai si tu dreptate Membedeep. nici eu nu tin neaparat sa pescuiesc strict in afara perioadei de prohibitie si consider ca nu de la pestele pe care-l prind eu raman raurile si lacurile noastre goale. in plus eliberez oricum majoritatea exemplarelor indiferent de perioada. hai sa vedem, sa asteptam macar sa se mai imbuneze vremea ca sa putem dormi linistiti peste noapte.

@Flash4x4: un CR pe la sfarsitul lui Aprilie te intereseaza?

Va salut !

Link spre comentariu

Pescuit... indiferent cand, sunt disponibil oricand

Deci cand e ceva... PM sau telefon si vin

In principiu merg oriunde se prinde ceva peste, pusesem ochii pe canalul Dorobantu dar se pare ca Dunarea e cam mare in perioada asta si tre sa mai asteptam...

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Mai e putin si se termina prohibitia. Din pacate, am vazut ca Dunarea este foarte crescuta, toate padurile din lunca sunt inundate, cel putin cele vazute de mine la Cernavoda. Nu stiu cum este la Alionte, poate ne spune Lipoveanu daca si acolo se inunda sau este dig.

Am vorbit cu cineva care a fost, cu 4x4 ceva mai pregatit de off-road si tot a ramas impotmolit pe acolo. Cica drumul este dezastru (nu stiu exact pe unde a luat-o el).

Imediat dupa finalul prohibitiei eu am de gand sa ma aventurez. Daca mai sunt doritori de mers cateva zile - 2-3 nopti, ar fi perfect.

Am auzit si povesti cu multi sacali acolo la Alionte si ca de aia lumea evita sa stea peste noapte - nu stiu daca e adevarat sau nu.

Link spre comentariu

Am fost acum trei zile la Alionte. Poti sa intri numai pe la cantonul padurarului, celelalte doua intrari fiind inca inundate. Inca mai curge dar nu prea tare. Dunarea scade,asa ca intr-o saptamana cred ca e numai bun de pescuit. asta pana se taie de tot ca apoi vin bulangii aia de braconieri din Topalu si aduna tot cu plasele si cu curentul. Drumul este foarte bun,dupa ce am trecut cu bacul la Bordusani,am intrat pe poarta de la ferma si am ajuns foarte repede.Cu pestele cam subtire dar este acolo ...se bate in disperare in salcii, te imbolnavesti de nervi.Cred ca week-end-ul care vine il petrec acolo.http://forum.club4x4.ro/images/smilies/81.gif

Link spre comentariu

Deci ai fost cu barca, ai traversat, nu cu masina din autostrada...

Eu sunt curios de situatia drumurilor din autostrada pana pe malul canalului.

Dupa ploile din week-end, nu cred ca mai scade Dunarea asa repede...

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Dunarea e in scadere bine de tot. Nu am uitat de Alionte, ma duc acolo anul asta. Cine mai stie ceva de situatia apelor din zona?

Sper sa-mi pot pune masina in functiune cat de curand pentru ca s-au adunat deja cateva idei si promisiuni pe care nu le-am onorat anu acesta.

Cu ape sau fara ape ne-om descurca noi daca mergem mai multi.

Va salut !

Link spre comentariu

frate .....!! te mananca tzantzarii de viu .... ..!!! stai cuminte ......!!!!!

te anunt eu negresit cand e de mers .... pana atunci ... rabdare si tutun .... sau un film la mall ................

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare